НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Синът на директора на Google копае Етериум

НОЕ. 3, 2018 19:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Синът на директора на Google копае Етериум

Съоснователят на Google, Сергей Брин и главният изпълнителен директор Сундар Пичай имат много повече общи неща, отколкото само работата си. И двата технологични милиардера имат млади синове, които се интересуват от криптовалути и копаят Етериум.


Пичай е казал, че неговият 11-годишен син добива етериум на домашния си компютър, който баща му е построил, според Business Insider. Той направи това откровение на конференцията "New York Times DealBook" тази седмица, докато по ирония на съдбата, обсъжда техническото пристрастяване и значението на ограничаването на времето на децата пред екрана.

"Миналата седмица бях на вечеря със сина си и говорех за нещо за Биткойн, а моят син уточни, че това, за което съм говорил, е Етериум, което е малко по-различно", разказва Пичай. - "Той е на 11 години, а ми каза, че го копае".

На въпроса дали той е построил сървър, който да помогне за усилията на сина си да добива крипто, Пичай каза НЕ и настоява, че семейството му има само един компютър у дома.


"Трябваше да обясня как работят хартиените пари"


Пичай каза, че синът му разбира много повече за виртуалните валути, отколкото за фиатните, така че трябваше да обясни как парите действат в реалния живот.

Трябваше да му обясня как хартиените пари всъщност действат. Разбрах, че разбира по-добре Етериум, отколкото как работят хартиените пари. Трябваше да говоря с него за банковата система и нейното значението. Беше добър разговор.

През юли 2018 г. съоснователят на Google, Сергей Брин, разкри, че той копае Eтериум заедно със сина си.https://twitter.com/CryptoCoinsNews/status/1016342801536167937"Преди година или две, синът ми настояваше, че трябва да купим компютър за игри", споделя Брин. "Казах му, добре, ако купим компютър за игри, трябва да копаем етериум. Така и направихме".

Брин, чиято нетна стойност достига зашеметяващите $47 милиарда, добавя, че той и синът му са спечелили пари от крипто добив.

"Направихме няколко стотинки, няколко долара" - шегува се той.Сергей Брин: "Ние сме в технологично възраждане"


Както се съобщава, Брин преди това е признал, че Eтериум добива играе главна роля в неотдавнашния бум на изчислителните процеси, който води до "технологичен ренесанс".

Брин направи откровения в ентусиазирано писмо до инвеститорите, където той каза: "Ние наистина сме в технологичен ренесанс, вълнуващо време, когато можем да видим приложения в почти всеки сегмент на съвременното общество".

Брин добави:

Има няколко фактора определящи този бум на изчисляване. Първо, разбира се, е Закона на Мур. Вторият фактор е по-голямото търсене, произтичащо от усъвършенстваната графика в игрите и изненадващо, от алгоритмите за доказателство за работа, които са подходящи за GPU и които се намират в някои от днешните водещи криптовалути - такива като Етериум.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света