Home

$SIMPSON скочи с почти 100 пъти, но $SPONGE и AiDoge могат дори повече

16.05.2023 17:00 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$SIMPSON скочи с почти 100 пъти, но $SPONGE и AiDoge могат дори повече

В света на меме криптовалутите постоянно се случват странни неща, като в момента токените на известни американски поредици буквално превземат пазара, задминавайки дори най-смелите мечти на инвеститорите.

Именно такъв е и случая с Homer – крипто проектът, който използва $SIMPSON токен и буквално взривява социалните мрежи в момента с необичайният си ръст. Но как можете да спечелите от това и дали има токени, които могат да се представят дори още по-добре?

Е, в тази статия ще ви покажем точно това.

Какво е $SIMPSON и защо има огромен потенциал?

Homer Coin се появи от нищото и буквално се превърна в звезда само за един уикенд, регистрирайки скок на цената, който шокира всички меме крипто инвеститори – над 9,900%

Този неочакван скок постави $SIMPSON на картата като един от най-горещите проекти в меме сегмента. Както и другите меме криптовалути, които привлякоха вниманието на пазара в последно време (Pepe), $SIMPSON все още няма реални приложения. Въпреки това, токенът разполага с детайлна бяла книга, която описва плановете на разработчиците за бъдещето.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Според CoinmarketCap, Homer Coin вече има пазарна капитализация от над $9.9 милиона към момента, а освен това, за последните 24 часа са търгувани токени на стойност над $23 милиона, което подчертава нарастващото влияние на токена сред новите инвеститори. $SIMPSON се нарежда на 88-мо място по търговски обем в света – нещо, с което не всеки токен може да се похвали.

Има ли подводни камъни при Homer Coin?

Инвеститорите в момента се чудят дали $SIMPSON може да поддържа своята инерция или просто токенът ще се окаже поредният капан на крипто пазара.

Според официалния уебсайт на Homer Coin, разработчиците планират скоро да добавят нови приложения. Това включва чатбот, интегриран с Twitter и AI бот за Telegram, с което евентуално да повишат цената на токена още.

Въпреки това, уебсайтът изглежда е изграден набързо и съдържа противоречива информация, която затруднява потенциалните инвеститори, които са свикнали с “rug pulls” в индустрията.

В горната част на началната страница разработчиците отбелязват, че транзакциите със $SIMPSON се облагат с такса от 5%, но в “Tokenomics” секцията в края на страницата се посочва, че няма такса за транзакции.

Освен това, плановете, посочени на уебсайта на Homer Coin, се различават значително от това, което е посочено в бялата книга на проекта, което намеква, че разработчиците не са сигурни в каква посока да продължат.

Именно тези фактори ни подсказват, че при този токен можем да говорим за проект, който по-скоро иска да облагодетелства създателите на проекта, вместо да бъде инструмент за устойчиво развитие сред своите потребители.

Конкурентите на Homer Coin – токени с потенциал за 100 пъти възвръщаемост?

Макар $SIMPSON да се представя феноменално, то има два токена, които със сигурност си заслужават вниманието, защото могат да бъдат следващите меме криптовалути с потенциал за 100Х увеличение на цената.

AiDoge

AiDoge навлиза в света на криптовалутите с гръм и трясък, както и с голям потенциал за растеж. Тази меме криптовалута успя да привлече значително внимание и средства, като до момента е събрала над $8 милиона от предварителната си продажба. Остават броени дни до края на този етап, като листванията на AiDoge на централизираните крипто борси се очакват в третото тримесечие на годината.

Проектът се отличава с иновативната си платформа за генериране на уникални мемета, задвижвана от изкуствен интелект. Тази функция предлага на потребителите възможността да създават и споделят собствени мемета, укрепвайки по този начин общността и привличайки още повече интерес.

AiDoge се явява не просто като един меме токен, а като проект, който съчетава забавлението от меметата с предимствата на криптовалутите. Със своята визия за активно използване на технологията за изкуствен интелект и вниманието си към общността, AiDoge се нарежда сред най-обещаващите криптовалути за 2023 г.

Sponge

Sponge ($SPONGE) е още един иновативен меме токен, който привлича вниманието на крипто общността. Точно както AiDoge комбинира меме и изкуствен интелект, Sponge използва своето популярно име, за да направи впечатление на крипто пазара. И може да се каже, че успява.

Официалният акаунт на Sponge в Twitter достигна до внушителните 41,000 последователи, което показва стабилната общностна подкрепа, която в момента благоприятства токена, а редовните публикации достигат десетки хиляди потребители.

Подкрепата на общността помогна на $SPONGE да достигне пазарна капитализация от над $11.5 милиона, според CoinMarketCap – като според мнозина анализатори това е само началото. С търговски обем от над $5.2 милиона,можем да очакваме солиден прогрес в следващите седмици.

През последната седмица токенът $SPONGE беше включен в списъка на седем CEX-a, включително Gate.io, LBank и MEXC. $SPONGE се радва на над 540% месечен ръст на инвестициите, макар след големия връх да е в процес на консолидация към момента.

Заключение

Homer Coin се представя феноменално към момента, като “яхва” тенденциите на новото време и базираните на популярни ситкоми меме криптовалути. Когато се вгледаме отвъд числата обаче, можем да видим, че нещата не стоят по същия начин – таксата за транзакции от 5% и зле изградената концепция навяват на идеята, че това може да бъде просто временно явление.

Затова, ако искате забавна инвестиция, да разгледате $SPONGE. Този проект е забавен, но има голям потенциал. А ако искате меме криптовалута в самото начало на своето съществуване, то AiDoge може да бъде идеалният избор пред вас. Токенът има реална концепция и освен забавление, се фокусира върху изграждането на полезна платформа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki и Brett

WienerAI ще се разпродаде след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже с толкова потенциал, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

19.07.2024 12:00 3мин. четене

Алткойн обзор: Най-големите алткойн звезди за това тримесечие

През последните няколко месеца алткойн пазарът стана свидетел на масивни ръстове, предизвикани от очакваното одобрението на Етериум ETF.

19.07.2024 10:22 4мин. четене

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Един отговор на “$SIMPSON скочи с почти 100 пъти, но $SPONGE и AiDoge могат дори повече”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.