НАЧАЛО Биткойн

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

Със своите алгоритми за изкуствен интелект Avorak AI придоби уникална представа за динамиката, която стои зад инвестиционните тенденции в Биткойн, за да предостави по-ефективни решения на потребителите.

Какво е Биткойн?

Биткойн (BTC) е децентрализирана дигитална валута, работеща в мрежа от типа “peer-to-peer”, която дава възможност за сигурни и директни трансакции между участниците, без да са необходими посредници, като банки или правителства. Сатоши Накамото, създателят или създателите на Биткойн, въвежда през 2009 г. новаторска концепция, известна като блокчейн технология. Блокчейн е публична счетоводна книга, в която се записват всички трансакции с BTC, като се осигурява прозрачност и неизменност. Биткойн често е наричан дигитално злато поради ограниченото си предлагане от само 21 милиона BTC. Глобалният интерес и силната осведоменост, свързани с ценовото действие на Биткойн, изиграха значителна роля за стимулиране на инвестициите и задвижване на растежа на екосистемата на криптовалутите като цяло.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Ще се възстанови ли Биткойн?

Опитните анализатори и инвеститори поддържат бичи поглед върху стойността на Биткойн (BTC), въпреки че в момента той се търгува значително под своя исторически максимум (ATH). Ограниченото предлагане от 21 милиона BTC допринася за убеждението, че цената на Биткойн ще се повиши в дългосрочен план поради недостига. Друг потенциален катализатор на възстановяването е халвинг събитието на Биткойн, което се очаква през 2024 г. Предишните халвинг събития в миналото са служили като бичи двигател за цената на BTC, тъй като намаляват темпа на създаване на нови монети, което води до намаляване на предлагането и последващо поскъпване на цената. Биткойн е преживявал значителни спадове, но последователно е демонстрирал устойчивост и се е възстановявал. Съществува голяма вероятност за възстановяване на Биткойн при положителна макроикономическа среда. Въпреки това, както при всяка инвестиция, физическите лица трябва да проявяват предпазливост, като провеждат задълбочени проучвания, преди да вземат решения.

Какво е Avorak AI?

Avorak е екосистема от решения за изкуствен интелект, изградена върху блокчейн. Платформата е насочена към предизвикателствата, пред които са изправени търговията, обслужването на клиенти, създаването на изображения, сигурността, създаването на съдържание и др. Като комбинира изкуствен интелект с блокчейн технология, Avorak предлага уникални и пионерски решения, които дават на клиентите конкурентно предимство, което не се намира лесно. Например, ботът за търговия на Avorak автоматизира сделки на различни борси и класове активи, като използва машинно обучение, за да подобри изживяването при търговия въз основа на предпочитанията и стратегиите на потребителя. Ботът също така включва удобен за потребителя, команден ред за въвеждане, който не изисква програмиране, което го прави достъпен дори за потребители, които не разполагат с големи възможности.

За да получат достъп до продуктите и услугите на Avorak AI, потребителите се нуждаят от собствения токен на платформата, AVRK, който служи и като средство за споделяне на печалбите ѝ. Притежателите на токени AVRK могат допълнително да увеличат дяловете си чрез пуловете за стейкинг на Avorak. Подобно на Биткойн (BTC), AVRK има ограничено предлагане и механизъм, който осигурява дефлация с течение на времето. Първичното предлагане на монети (ICO) на Avorak AI наскоро навлезе във фаза 7, което показва 325% увеличение на цената на AVRK. С още една фаза до стартовата цена от $1 и анализатори, които предполагат скок на цената след старта, инвеститорите бързат да се сдобият с AVRK на намалени цени и с другите предлагани от ICO предимства.

За повече информация относно Avorak AI и нейното ICO:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


 

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Биткойн: Мечките и биковете на път да пострадат тежко – какво да следим

Известен крипто анализатор предположи, че както ентусиастите, така и скептиците на Биткойн (BTC) са готови да се сблъскат с подвеждащ сигнал.

октомври 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Как рецесията може да бъде в полза на Биткойн

Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, предположи, че рецесията може да предизвика значителен скок в стойността на Биткойн (BTC).

октомври 1, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.