НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще стигне ли Биткойн до $6000 в близките седмици?

МАР. 21, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще стигне ли Биткойн до $6000 в близките седмици?

Още от началото на мечия пазар, криптовалутите като цяло са намалили значително стойностите си и продължават да се борят за възстановяване на предишната си "слава".


Например, през последните няколко месеца, цената на Биткойн оставаше доста бездействаща и се движеше нагоре и надолу, с много невероятни марджини.

Въпреки това, секторът в момента се вълнува, тъй като Биткойн, в понеделник, успешно надмина $4000 и някои дори очакват да се повиши още повече.

Въпреки, че последният връх от $4050 все още е далеч от фрапиращата цена от приблизително $20 000, заинтересованите страни се надяват, че нещата ще се подобрят значително.

Възможен ръст в цената на Биткойн


Анализаторът на криптовалути, трейдър и организатор на предстоящата конференция за BTC - Тоун Вайс - изрази оптимизъм за бъдещето на Биткойн. Според Вайс, ако Биткойн продължи да се покачва достатъчно стабилно, за да премине границата от $4200, това може да бъде началото на значителни подобрения за крипто.Смятам, че колкото повече пъти удряте ниво на съпротива, както в този случай $ 4,200, толкова по-вероятно е да се прекъсне и да отиде нагоре. 


На въпросът може ли Биткойн да достигне $ 6000 скоро, Вайс изрази мнението си, че мечият пазар, който продължава да разклаща сектора, още не е приключил. Така че, въпреки че казва, че цени по-ниски от $3000 не са невъзможни, той смята, че Биткойн все още може да нарасне до $ 5000 и дори по-високо.

Мисля, че може цената да достигне до $5000, може би дори до $6000, но все още мисля, че ще видим по-ниски цени под $3000 някъде тази година.


Бъдещето на Биткойн като заместител на златото


За известно време, много Биткойн защитници направиха предсказания, според които смятат, че крипто заменя златото. Един от тези защитници е Брендън Блумър, предприемач, който е туширал мнението си, че Биткойн , в някакъв момент през следващите 20-40 години, ще замени златото.

Колкото и поддръжниците да се надяват, че това ще се случи, само времето определено ще каже.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Fidelity пускат спот Биткойн ETF тази седмица

Стартиране на ETFFidelity е мултинационална корпорация за финансови услуги, която е създадена през 1946 г. и остава една от най-големите компании за управление на активи в света с $4.9 трилиона AUM (а...
ДЕК. 1, 2021 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит премести почти $1 милиард в BTC

Whale Alert за първи път съобщи за транзакция между два неизвестни портфейла във вторник сутринта. Отделен неизвестен портфейл също получи по-малко от 0.002 BTC от изпращащия портфейл.🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 ...
ДЕК. 1, 2021 12:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания за трилиони стартира европейски спот Биткойн ETP

Invesco, американски инвестиционен посредник с управлявани активи от $1.3 трилиона, си партнира с доставчика на крипто индекси CoinShares, за да пусне първия си европейски борсово търгуван продукт (ET...
ДЕК. 1, 2021 10:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн 'дори не е близо до върха си', твърди крипто ветеран

Той е на това мнение дори след като активът рязко падна от новата си най-висока стойност за всички времена над $69,000 по-рано този месец.В ново интервю за CNBC бившият главен изпълнителен директор на...
ДЕК. 1, 2021 08:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света