НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще продължи ли спада си Биткойн?

ДЕК. 12, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще продължи ли спада си Биткойн?

Пазарите на криптовалути се обезценяват за още един ден, тъй като Биткойн не успява да спечели никакво сцепление.

Изглежда, че нестабилността се връща, след като голям ценови шпайк предизвика много ликвидации на къси позиции преди няколко часа. Общата картина все още е много меча.

 

Бавното, но постепенно намаление продължи тази седмица, но някои резки действия на BitMEX действаха като стоп рън (активират се стопове на къси позиции), когато BTC скочи над $ 7,400. 

 

Според Datamesh, над $8 милиона в къси позиции са ликвидирани на BitMEX.

 

Този ход незабавно бе посрещнат с каскада от поръчки за продажба, което понижи цената до под 7,100 долара за по-малко от час.

 

Оттогава BTC поддържа ниво от $ 7,150, което запази низходящата тенденция, докато се движи към зоната около $ 7,000.

 

Изглежда, че има много активни ботове на борсата, които са отговорни за тези аномалии на графиката.

 

Като цяло търговците и анализаторите са съгласни, че следващата посока за Биткойн ще е на юг. Джош Рейджър е съставил няколко сценария, но всичко завършва със същия резултат - BTC в $ 6k зоната.

 

“[...] Малко по-висока цена на някои борси, но не и повторно тестване на максимума, преди да се появи тласък към $ 7k и по-надолу.” 

Какъвто и да е отскокът след това, той ще трябва да бъде голям, за да запази актива в своя консолидационен канал над $ 7k. 

 

Търговецът “Hsaka” е малко по-бичи настроен в краткосрочен план, като вижда отскок до около 7,400 долара.

 

“Не бих се изненадал да видим нещо подобно. Дарт Мол-овете на подкрепите обикновено са последвани от странични действия, вместо незабавно продължаване на тенденцията.” 

Дори и с леко възстановяване, мечките все още са в пълен контрол на пазарите на BTC и докато това не започне да показва признаци на промяна, надолу е пътят с най-малко съпротива. 

 

Мечите настроения проникнаха в целия пазар както обикновено, като общата капитализация спадна до 195 милиарда долара, най-ниското ниво за повече от седмица.

 

Всички алткойни днес са на червено, като Етериум , BNB, Stellar и Chainlink отчитат най-големите загуби към момента на писане на статията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
.. ДЕК. 13, 2019 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387 шейтан ДЕК. 15, 2019 можеш ли да пратиш скрийншот на печалбата
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн достигна Netflix и AT&T по пазарна капитализация

Тази капитализация е 216 милиарда долара и тя само се увеличава, като се насочва към суми, които не сме виждали от началото на 2018 г.Настоящата пазарна капитализация на Биткойн се нарежда до компании...
АВГ. 10, 2020 15:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн отчита най-силното си затваряне на седмицата от януари 2018 г.

BTC, флагманската криптовалута с пазарна капитализация от 221 милиарда, затвори седмицата на $ 11,683. Важно е да се подчертае, че това е най-високата седмична свещ от януари 2018 г., когато валу...
АВГ. 10, 2020 10:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е почти толкова голям, колкото Bank of America

Сегашната пазарна капитализация на Биткойн е малко над 217 милиарда долара, докато Yahoo Finance показва пазарната капитализация на Bank of America, която държи малко над 226 милиарда долара - сравнен...
АВГ. 9, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и стабилните монети ще заменят златото и банките

Дотук, флагманската криптовалута се е доказала като добър конкурент на златото. Много хора твърдят, че Биткойн след време ще замени златото като най-предпочитания запас от стойност.  В скорошна twitte...
АВГ. 9, 2020 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света