НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще продължи ли спада си Биткойн?

ДЕК. 12, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще продължи ли спада си Биткойн?

Пазарите на криптовалути се обезценяват за още един ден, тъй като Биткойн не успява да спечели никакво сцепление.

Изглежда, че нестабилността се връща, след като голям ценови шпайк предизвика много ликвидации на къси позиции преди няколко часа. Общата картина все още е много меча.

 

Бавното, но постепенно намаление продължи тази седмица, но някои резки действия на BitMEX действаха като стоп рън (активират се стопове на къси позиции), когато BTC скочи над $ 7,400. 

 

Според Datamesh, над $8 милиона в къси позиции са ликвидирани на BitMEX.

 

Този ход незабавно бе посрещнат с каскада от поръчки за продажба, което понижи цената до под 7,100 долара за по-малко от час.

 

Оттогава BTC поддържа ниво от $ 7,150, което запази низходящата тенденция, докато се движи към зоната около $ 7,000.

 

Изглежда, че има много активни ботове на борсата, които са отговорни за тези аномалии на графиката.

 

Като цяло търговците и анализаторите са съгласни, че следващата посока за Биткойн ще е на юг. Джош Рейджър е съставил няколко сценария, но всичко завършва със същия резултат - BTC в $ 6k зоната.

 

“[...] Малко по-висока цена на някои борси, но не и повторно тестване на максимума, преди да се появи тласък към $ 7k и по-надолу.” 

Какъвто и да е отскокът след това, той ще трябва да бъде голям, за да запази актива в своя консолидационен канал над $ 7k. 

 

Търговецът “Hsaka” е малко по-бичи настроен в краткосрочен план, като вижда отскок до около 7,400 долара.

 

“Не бих се изненадал да видим нещо подобно. Дарт Мол-овете на подкрепите обикновено са последвани от странични действия, вместо незабавно продължаване на тенденцията.” 

Дори и с леко възстановяване, мечките все още са в пълен контрол на пазарите на BTC и докато това не започне да показва признаци на промяна, надолу е пътят с най-малко съпротива. 

 

Мечите настроения проникнаха в целия пазар както обикновено, като общата капитализация спадна до 195 милиарда долара, най-ниското ниво за повече от седмица.

 

Всички алткойни днес са на червено, като Етериум , BNB, Stellar и Chainlink отчитат най-големите загуби към момента на писане на статията.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
.. ДЕК. 13, 2019 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387 шейтан ДЕК. 15, 2019 можеш ли да пратиш скрийншот на печалбата
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може и да не замени парите, но дигиталните плащания са бъдещето

Проучването разкрива, че докато дигитални плащания, включително криптовалути, се смята, че ще "нарастват със светлинна скорост" през следващото десетилетие, парите няма да изчезнат скоро.  Въпре...
ЯНУ. 25, 2020 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обемът на Биткойн търговията може и да намалее след Китайската Нова година

Според Хейс, празнуването на Китайската Нова година, което започва в събота, ще предизвика голям спад в обема на търговията с криптовалути.Въпреки че китайските регулатори забраниха търговията на мест...
ЯНУ. 24, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Том Лий има големи надежди за Биткойн през 2020 година

Според последното си интервю за “Fast Money” на CNBC, Лий все още вярва, че халвингът, в съчетание с геополитически фактори, ще изстреля цената на Биткойн.Лий, бивш стратег на JPMorgan, е особено изв...
ЯНУ. 24, 2020 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн биковете се борят да задържат $ 8,300

По-рано през деня, Джон Болинджър, създателят на популярния индикатор на Bollinger Bands (лентите на Болинджър), пусна публикация в Twitter гласяща, че скорошното отдръпване не трябва да тревожи инвес...
ЯНУ. 24, 2020 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света