НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще падне ли Биткойн под $ 7,000 пак?

ЯНУ. 22, 2020 21:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще падне ли Биткойн под $ 7,000 пак? Източник: https://bitcoinist.com/bitcoin-wont-drop-below-7k-again-in-our-lifetime-cane-island/

Привърженикът на Биткойн, Тимъти Питърсън от Cane Island Alternative Advisors, разговаря с крипто медията Bitcoinist за това как разглежда цената на Биткойн.

Никога не поглеждай назад” (НПН) нивото е по същество последният път, когато Биткойн е бил на определено ценово ниво.


След този момент, цената само се повишава и никога повече не пада под тази цена. В известен смисъл НПН цената винаги ще съвпада с текущата.


По дефиниция НПН цената може да върви само в една посока, в противен случай цената ще погледне назад и всички предишни по-високи нива ще бъдат заличени.


Това, което може би е най-забележително за цената на НПН, е еднаквостта на графиката, която произвежда, нанесена на квадратен корен на времето.


НПН цената изглажда всякакви балони, шпайкове или други явления и дава индикация за стабилните, дългосрочни печалби на Биткойн досега.


Наскоро Питърсън направи публикация в Twitter, в която отбеляза, че цената напоследък “флиртува с долната граница”, според това, което той смята, че е истинската му “справедлива” стойност. 
Въпреки че НПН цената обикновено пада малко под тази стойност, това все пак предполага, че в близко бъдеще трябва да очакваме възход.


Питърсън прогнозира НПН цена от $ 10,000 до този август.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Ивайло ЯНУ. 23, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387 Франкича ЯНУ. 24, 2020 Стига си спамил с тоя глупав сайт от който не може и един лев да се спечели! Като искаш реферали , трябва да вложиш пари за реклама а не да спамиш !!! Идиот!!
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн китовете се подготвят за сериозна корекция с два огромни шорта

Почти веднага след това, два кита поставиха големи шорт позиции от $10 милиона, очаквайки пазара да претърпи спад.  Когато цената на Биткойн падна от $10,331 на $9,260 на 19-ти февруари само ...
ФЕВ. 25, 2020 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Докъде може да стигне Биткойн тази година?

Един от най-популярните е моделът stock to flow (запас към поток), тъй като е присъщо свързан с халвинг събития. Този конкретен пример намеква за стойности от над $ 14,000 до края на годината. Биткойн...
ФЕВ. 25, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Има отлив на инвеститори от Биткойн фючърсите

ФЕВ. 25, 2020 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

$54 милиона в Биткойн са загубени заради рибарска въдица

Бюрото за криминални активи (CAB) на Ирландия иззе криптовалутните сметки на Колинс, след като той беше признат за виновен в престъпления съгласно Закона за злоупотреба с наркотици.Колинс е купил Бит...
ФЕВ. 24, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света