НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще има Биткойн ETF, според Рик Еделман

ФЕВ. 12, 2019 22:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще има Биткойн ETF, според Рик Еделман

В ексклузивно интервю със CNBC, рисковия капиталист и автор на книги за лични финанси Рик Еделман, даде своите идеи за възможността Биткойн да получи одобрение за борсово търгувани фондове (ETF). Според него въпросът e не дали, а кога.Комисията за ценни книжа и борси (SEC) има няколко легитимни и оправдани опасения, които индустрията трябва да преодолее, но аз съм уверен, че това ще стане. В крайна сметка, ние ще видим Биткойн ETF и на по-нататъшен етап ще бъде много по-удобен за препоръчване за участие на обикновени инвеститори.


Рисковият капиталист вижда VanEck SolidX и Bitwise ETF като потенциално най-силните кандидати. "Убеден съм, че в много кратък срок VanEck или Bitwise ще задоволят въпроса за попечителството на SEC", спомена той.

Неговото изявление идва няколко дни след като комисарят на SEC, Робърт Дж. Джаксън, заяви пред Congressional Quarterly Inc., че Биткойн ETF в крайна сметка ще бъде одобрен.


Какво ще направи ETF за пазара на Биткойн?


Бъдещето на най-голямата криптовалута (BTC) зависи от милостта на правителственото одобрение на Биткойн ETF, а ETF е "борсов фонд". Много експерти от индустрията спорят за това, дали Биткойн ETF ще направи крипто пазарите по-безопасно и по-надеждно място за традиционни инвеститори. Ще има осезаем бум при BTC (и то не еднократно), когато големите имена в света на банковото дело се обърнат към криптосферата.

Спомнете си, че SEC, агенцията, натоварена с надзора на пазарите за ценни книжа в страната, по-рано отхвърли девет подадени до тях заявления.

Финансовият регулатор все още вярва, че най-високопоставената криптовалута е още податлива на манипулация и кражба, което пречи на регулаторите да одобрят заявленията.

Въпреки това, повечето анализатори смятат, че агенцията вероятно ще даде на кандидатите зелена светлина да се придвижат напред с регистрацията на Биткойн ETF, още тази година.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Сривът е повратна точка за крипто, твърди Майкъл Сейлър

В интервю с водещия на Fox Business Чарлз Пейн, Сейлър каза, че цифровите активи могат да бъдат разделени на три отделни категории.“Крипто сривовете илюстрираха, че целият крипто свят се състои от три...
МАЙ. 18, 2022 07:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн добивът в Китай продължава въпреки забраната

Това е учудващо като се има предвид, че страната категорично забрани дейността преди една година.Преди това Китай беше основен център за добив на BTC и според статистиката, публикувана от Центъра за а...
МАЙ. 17, 2022 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Големите инвеститори се насочват към Биткойн с рекордни темпове

В последния седмичен доклад за потоците на фонда за цифрови активи, CoinShares откри, че крипто инвестиционните продукти са получили най-големия приток на капитал за годината миналата седмица, тъй кат...
МАЙ. 17, 2022 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн се подготвя за голямо движение

В нова стратегическа сесия DonAlt каза, че страхът и паниката на крипто пазарите го карат да вярва, че Биткойн може или да предизвика масово събитие на капитулация, или да започне рали до $58,000.“Пре...
МАЙ. 17, 2022 18:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света