НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ще има Биткойн ETF, според Рик Еделман

ФЕВ. 12, 2019 22:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще има Биткойн ETF, според Рик Еделман

В ексклузивно интервю със CNBC, рисковия капиталист и автор на книги за лични финанси Рик Еделман, даде своите идеи за възможността Биткойн да получи одобрение за борсово търгувани фондове (ETF). Според него въпросът e не дали, а кога.Комисията за ценни книжа и борси (SEC) има няколко легитимни и оправдани опасения, които индустрията трябва да преодолее, но аз съм уверен, че това ще стане. В крайна сметка, ние ще видим Биткойн ETF и на по-нататъшен етап ще бъде много по-удобен за препоръчване за участие на обикновени инвеститори.


Рисковият капиталист вижда VanEck SolidX и Bitwise ETF като потенциално най-силните кандидати. "Убеден съм, че в много кратък срок VanEck или Bitwise ще задоволят въпроса за попечителството на SEC", спомена той.

Неговото изявление идва няколко дни след като комисарят на SEC, Робърт Дж. Джаксън, заяви пред Congressional Quarterly Inc., че Биткойн ETF в крайна сметка ще бъде одобрен.


Какво ще направи ETF за пазара на Биткойн?


Бъдещето на най-голямата криптовалута (BTC) зависи от милостта на правителственото одобрение на Биткойн ETF, а ETF е "борсов фонд". Много експерти от индустрията спорят за това, дали Биткойн ETF ще направи крипто пазарите по-безопасно и по-надеждно място за традиционни инвеститори. Ще има осезаем бум при BTC (и то не еднократно), когато големите имена в света на банковото дело се обърнат към криптосферата.

Спомнете си, че SEC, агенцията, натоварена с надзора на пазарите за ценни книжа в страната, по-рано отхвърли девет подадени до тях заявления.

Финансовият регулатор все още вярва, че най-високопоставената криптовалута е още податлива на манипулация и кражба, което пречи на регулаторите да одобрят заявленията.

Въпреки това, повечето анализатори смятат, че агенцията вероятно ще даде на кандидатите зелена светлина да се придвижат напред с регистрацията на Биткойн ETF, още тази година.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света