НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ще тръгне ли нагоре цената на 0x (ZRX)?

ЯНУ. 27, 2021 15:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще тръгне ли нагоре цената на 0x (ZRX)?

Алткойнът 0x (ZRX) се търгува в диапазон между $0,465 и $0,635 от началото на годината.

Въпреки че е възможен пробив, 0x се очаква да направи отдръпване в краткосрочен план още веднъж, преди да отскочи по-високо.


Дългосрочни нива на 0x


Въпреки значителния възход, седмичната графика показва, че ZRX спада откакто бе отхвърлен от 0.382 нивото на фиб корекция ($0.85) през август 2020.


Въпреки спада, техническите показатели все още са възходящи.


Ако се случи пробив, следващата значителна зона на съпротива ще бъде намерена при $1.31, (0.618 фиб ниво на корекция).
ZRX се движи над нивото на съпротива


В момента ZRX се търгува между подкрепа и съпротива съответно на $0,465 и $0,635. Активът премина над съпротивата на 9-ти януари и отново тества нивото като подкрепа след това.


След като дневният RSI генерира скрита бича дивергенция, ZRX започна нов ход към съпротива.


MACD и стохастичният осцилатор се движат нагоре, което предполага, че криптовалута вероятно ще тества тази зона още веднъж.
Ново ниво на подкрепа?


Шестчасовата графика показва, че ZRX следва възходяща линия на подкрепа от достигане на дъното на 21-ви декември 2020 г. Когато се комбинира с предварително очертаната зона на съпротива, това създава възходящ триъгълник, считан за бичи модел.


Техническите показатели обаче са неутрални, като не дават ясна посока на тенденцията.


Спад от това ниво на подкрепа ще отведе ZRX до 0.618 нивото на фиб подкрепа на $0,43, но това не изглежда вероятно в момента. Независимо от това, повторният тест и отскок са най-вероятният сценарий.
ZRX / BTC


Търговецът на криптовалути @CryptoNTez сподели графика на ZRX, заявявайки, че пробивът на текущата зона на съпротива предполага, че има потенциал за значително увеличение.ZRX отскочи от най-ниското ниво от 1,150 сатоши и инициира движение нагоре. Техническите индикатори също постепенно се обръщат към бичи, но все още не са потвърдили бичия обрат на тенденцията.


Ако ZRX продължи да се увеличава, следващата най-близка зона на съпротива ще бъде намерена при 4,600 сатоши (0,5 ниво на фиб корекция).
Заключение


ZRX / USD се очаква да спадне и да потвърди възходящата линия на подкрепа близо до $0,50, преди евентуално да отскочи.


ZRX / BTC е отскочил от своята зона на подкрепа, бележеща рекордно дъно, и се очаква бавно да се увеличи до 4,600 сатоши.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Coinbase добавя три нови криптовалути

Този месец Coinbase обяви, че дава възможност за търговия с Mask Network (MASK), Rally (RLY) ич Clover Finance (CLV).Трите допълнения идват малко след новите листинги на Coinbase през юни, които включ...
ЮЛИ. 24, 2021 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето коя криптовалута направи 1,100% скок този месец

Това потвърждава ликвидацията на слаби притежатели, продължавайки ралито, което е натрупало над 1,100% печалба този месец.Въз основа на измерения ход на основата на чашата, формирана от април до юли, ...
ЮЛИ. 24, 2021 13:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano с поредното постижение

Това ще стане с ново надграждане, по което работи екипът зад проекта. Надстройката ще позволи стартиране на бекенда на приложението Plutus в Javascript, най-широко използваният език за програмиране в ...
ЮЛИ. 24, 2021 11:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Алткойните ще започнат своя възход, ако Биткойн достигне това ниво

Ван де Поуп каза, че Биткойн трябва да отбележи нови по-високи минимуми, за да даде място за възход на останалото крипто пространство.“Ако разгледаме ценовото действие на Биткойн, можем ясно да видим ...
ЮЛИ. 23, 2021 18:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света