НАЧАЛО Други

ShapeShift придобиват инструмент за бърза обмяна на Биткойн за други криптота

АВГ. 9, 2018 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 ShapeShift придобиват инструмент за бърза обмяна на Биткойн за други криптота

ShapeShift придоби стартъп, който разработи инструмент за по-ефикасен обмен на криптовалути.


Компанията съобщи в сряда, че е придобила базирания в Тексас Bitfract, след като е направил инструмента - позволявайки обмен на Биткойн за "десетки цифрови активи в една транзакция", използвайки API на компанията. Идеята е, че инструментът улеснява крипто купувачите да променят портфолиото си, без да се налага да извършват многобройни транзакции.

"Това показа голямо привеждане в съответствие на стратегията, мисленето и тяхното изпълнение беше толкова изключително, че искахме да донесем техния талантлив екип и технология на борда", каза Ерик Ворхис в изявление.

Инструментът работи, като дава възможност на инвеститорите да избират какъв процент от техните дялове трябва да бъде в определен актив, да добавят адресите на целевите портфейли и да изпращат BTC в една масова транзакция.

ShapeShift възнамерява да продължи да използва инструмента на Bitfract в сегашната си форма "като демонстрация на силата на отворения API на ShapeShift". Обменът обаче също така ще интегрира механизма на платформата в собствената си платформа, като създава естествена функция "многократни изходящи транзакции".

"Вярваме в децентрализирано бъдеще, при което лицата свободно контролират своето цифрово богатство, а за екипа е чест да работи заедно с Ерик и всички в ShapeShift, за да превърне това в реалност", каза съоснователят и главният изпълнителен директор на Bitfract Уили Огорзали.

Този ход идва по-малко от една година, след като ShapeShift обяви придобиването на KeepKey, стартуп хардуерен портфейл. ShapeShift събра 10,4 милиона долара от първото си финансиране през март 2017 г.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света