НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Сегашната Биткойн цена е "просто стандартна корекция", според Брайън Кели

ОКТ. 28, 2018 23:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Сегашната Биткойн цена е "просто стандартна корекция", според Брайън Кели

Спадайки само със %7 през седмицата, Биткойн (BTC) $ 7542.51 се сблъска с "незначителна корекция", твърди Брайън Кели.


Биткойн направи сериозен скок през седмицата, като спадна приблизително седем процента в същия ден.

Въпреки последния спад на цените, главният изпълнителен директор и основател на британската инвестиционна компания BKCM LLC, Брайън Кели, заяви пред CNBC, че пазарът изглежда се е променил към бичи.

Той приписва това на редица положителни новини в тази област - като се започне от изявлението на SEC, че Bitcoin и Ethereum не се считат за ценни книжа и изграждането на реклама около потенциален SEC-одобрен Bitcoin ETF.

По отношение на текущия спад в цената на топ цифровата валута в света, Кели отбеляза:

[Bitcoin] има доста добър пробег от $ 5,800 до $ 8,300, $ 8,400 и така. [...] Така че, макар че може да изглежда лудост за многогледните пазари и света на Биткойн, това е просто нормална корекция.
Оставайки напълно позитивен за бъдещето на Биткойн, Кели смята, че един одобрен от SEC ETF е от първостепенно значение. За да се случи това, той смята, че "има още две големи препятствия, които трябва да преодолеем" - което би действало като катализатор. Първото препятствие ще бъде установяването на регулиран обмен на крипто валути в САЩ.

Като положително развитие в това отношение, главният изпълнителен директор на Nasdaq, Адена Фридман, заяви през април, че компанията се интересува от това да стане платформа за обмен на крипто. Второто препятствие, според Кели, е нуждата от решение за попечителство с институционално качество.

Това се подчертава още повече от факта, че големите имена като BlackRock Investment обръщат очите си към сферата.

Търговецът стигна до такава крайност, че да предвиди евентуално одобрение на ETF в рамките на "следващите четири месеца", като отбеляза, че сравнително незначителното регулиране в тази област действително е от полза и предоставя "най-добрата възможност да стане нещо ново".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

SEC одобри първия Биткойн ETF

Разбира се, по-голямата част от тези усилия (ако не всички) бяха безполезни - причинени от намаляващото търсене по време на кризи, противопоставяне от страна на държавните органи или общата несигурнос...
ОКТ. 16, 2021 12:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Най-голямата дигитална валута по пазарна капитализация се изкачи над $60,000 по-рано днес на борсата Bitstamp, както отрази CryptoDnes.Криптовалутата се търгува на $61,600 към момента на писане, споре...
ОКТ. 15, 2021 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC вероятно ще одобри Биткойн ETF следващата седмица

Позовавайки се на “хора, запознати с въпроса”, Bloomberg съобщи, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ е готова да одобри първите борсово търгувани фондове за Биткойн в страната.Анонимните източн...
ОКТ. 15, 2021 13:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн заплатите за държавни служители са основен приоритет за Маями

Той също така посочи, че търси незабавно одобрение да постави Биткойн в баланса на Маями.Суарес каза пред Bloomberg News, че по отношение на плащането на държавни служители в Биткойн (BTC): „Искам да ...
ОКТ. 15, 2021 12:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света