НАЧАЛО Алткойни Биткойн

SEC ще решават за 9 Биткойн ETF в следващите 2 месеца

АВГ. 9, 2018 22:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 SEC ще решават за 9 Биткойн ETF в следващите 2 месеца

Комисията за ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ, е натоварена със задачата да вземе окончателните решения за девет предложени Биткойн борсово-търгувани средства (ETF) през следващите два месеца.


Както беше съобщено за първи път във вторник, Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) забави решението за предложена промяна в правилото от CBOE BZX Exchange, което ако бъде одобрено, ще позволи включването на ETF, подкрепено от блокчейн стартъпа SolidX и инвестиционната фирма VanEck.

Същевременно, предложението на SolidX-VanEck, представено за пръв път през юни, е само една от четирите заявки, които са в процес на изчакване.

В съчетание с минали изявления от фирми ProShares, Direxion и GraniteShares, според публичните отчети, те се претеглят от 10 служители на SEC, въпреки че ЕТF на VanEck / SolidX е единственият "физически" ETF сред всички предложения ,

Тези срокове се определят от момента, в който предложенията се публикуват във Федералния регистър на САЩ, като първоначалното решение е насрочено за 45 дни след това време.

Крайният срок за решение, относно два фонда от ProShares, е 23-ти август. Промяната на правилата, проправяща пътя за тези продукти, беше представена от NYSE Arca на 4-ти декември 2017 г.

Септември ще види поредица от крайни срокове за ETF, започващи на 15-ти септември, датата на която два фонда от GraniteShares ще получат да или не. Средствата бяха първоначално предложени на 5-ти януари.

Крайният срок за четирите фонда на Direxion е 21-ви септември, както е посочено в публичните регистри, след като беше представен за първи път на 4-ти януари.

SEC ще вземе решението си по предложението SolidX-VanEck до 30-ти септември. Въпреки това, предвид начина, по който агенцията разглежда такива предложения, може да бъде отделено допълнително време, като се стигне до краен срок за вземане на решение до края на февруари следващата година.

Разбира се, агенцията може да издаде решенията си преди определения срок (както направи SEC тази седмица). Но миналите примери показват, че SEC ще изчака по-близо до крайните срокове.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн се представя по-добре от златото, NASDAQ и S&P 500 през 2020

На десетия месец от 2020, Биткойн отчита 48.7% ръст за годината, справяйки се по-добре от златото, NASDAQ, S&P 500, 10-годишните щатски облигации и щатския доларов индекс. Корелацията на флаг...
СЕП. 27, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн биковете демонстрираха сила, твърди трейдър

В туит, ‘DonAlt’ каза, че доминиращият мечи сантимент за флагманската криптовалута може да няма база.  “Много е странно да видим толкова мечи сантимент с неутрално или негативно финансиране ...
СЕП. 27, 2020 13:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да има по-голям потенциал за възход отколкото си мислите

Въпреки че скъпоценния метал исторически е любимец на инвеститорите, действайки като безопасно убежище, Galaxy Digital каза в новия си доклад, че скорошните инвестиции в Биткойн от страна на Пол Тюдор...
СЕП. 27, 2020 12:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Биткойн остава стабилна, дори след изтичането на $1 млрд. в опции

Цената на флагманската криптовалута се задържа, увеличавайки се с около 1% за последните 24 часа, като се търгува на $10,733 към момента на писане на статията, според данни от coinmarketcap. Тази стаб...
СЕП. 26, 2020 21:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света