НАЧАЛО Алткойни Биткойн

SEC ще решават за 9 Биткойн ETF в следващите 2 месеца

АВГ. 9, 2018 22:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 SEC ще решават за 9 Биткойн ETF в следващите 2 месеца

Комисията за ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ, е натоварена със задачата да вземе окончателните решения за девет предложени Биткойн борсово-търгувани средства (ETF) през следващите два месеца.


Както беше съобщено за първи път във вторник, Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) забави решението за предложена промяна в правилото от CBOE BZX Exchange, което ако бъде одобрено, ще позволи включването на ETF, подкрепено от блокчейн стартъпа SolidX и инвестиционната фирма VanEck.

Същевременно, предложението на SolidX-VanEck, представено за пръв път през юни, е само една от четирите заявки, които са в процес на изчакване.

В съчетание с минали изявления от фирми ProShares, Direxion и GraniteShares, според публичните отчети, те се претеглят от 10 служители на SEC, въпреки че ЕТF на VanEck / SolidX е единственият "физически" ETF сред всички предложения ,

Тези срокове се определят от момента, в който предложенията се публикуват във Федералния регистър на САЩ, като първоначалното решение е насрочено за 45 дни след това време.

Крайният срок за решение, относно два фонда от ProShares, е 23-ти август. Промяната на правилата, проправяща пътя за тези продукти, беше представена от NYSE Arca на 4-ти декември 2017 г.

Септември ще види поредица от крайни срокове за ETF, започващи на 15-ти септември, датата на която два фонда от GraniteShares ще получат да или не. Средствата бяха първоначално предложени на 5-ти януари.

Крайният срок за четирите фонда на Direxion е 21-ви септември, както е посочено в публичните регистри, след като беше представен за първи път на 4-ти януари.

SEC ще вземе решението си по предложението SolidX-VanEck до 30-ти септември. Въпреки това, предвид начина, по който агенцията разглежда такива предложения, може да бъде отделено допълнително време, като се стигне до краен срок за вземане на решение до края на февруари следващата година.

Разбира се, агенцията може да издаде решенията си преди определения срок (както направи SEC тази седмица). Но миналите примери показват, че SEC ще изчака по-близо до крайните срокове.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света