НАЧАЛО Алткойни Биткойн

SEC ще решават за 9 Биткойн ETF в следващите 2 месеца

АВГ. 9, 2018 22:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 SEC ще решават за 9 Биткойн ETF в следващите 2 месеца
 

Комисията за ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ, е натоварена със задачата да вземе окончателните решения за девет предложени Биткойн борсово-търгувани средства (ETF) през следващите два месеца.


Както беше съобщено за първи път във вторник, Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) забави решението за предложена промяна в правилото от CBOE BZX Exchange, което ако бъде одобрено, ще позволи включването на ETF, подкрепено от блокчейн стартъпа SolidX и инвестиционната фирма VanEck.

Същевременно, предложението на SolidX-VanEck, представено за пръв път през юни, е само една от четирите заявки, които са в процес на изчакване.

В съчетание с минали изявления от фирми ProShares, Direxion и GraniteShares, според публичните отчети, те се претеглят от 10 служители на SEC, въпреки че ЕТF на VanEck / SolidX е единственият "физически" ETF сред всички предложения ,

Тези срокове се определят от момента, в който предложенията се публикуват във Федералния регистър на САЩ, като първоначалното решение е насрочено за 45 дни след това време.

Крайният срок за решение, относно два фонда от ProShares, е 23-ти август. Промяната на правилата, проправяща пътя за тези продукти, беше представена от NYSE Arca на 4-ти декември 2017 г.

Септември ще види поредица от крайни срокове за ETF, започващи на 15-ти септември, датата на която два фонда от GraniteShares ще получат да или не. Средствата бяха първоначално предложени на 5-ти януари.

Крайният срок за четирите фонда на Direxion е 21-ви септември, както е посочено в публичните регистри, след като беше представен за първи път на 4-ти януари.

SEC ще вземе решението си по предложението SolidX-VanEck до 30-ти септември. Въпреки това, предвид начина, по който агенцията разглежда такива предложения, може да бъде отделено допълнително време, като се стигне до краен срок за вземане на решение до края на февруари следващата година.

Разбира се, агенцията може да издаде решенията си преди определения срок (както направи SEC тази седмица). Но миналите примери показват, че SEC ще изчака по-близо до крайните срокове.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Все повече пари се вливат в крипто сектора според CoinShares

 Това се случи след няколко седмици с малки отливи, тъй като инвеститорите се възползваха от спада в цената на Биткойн и другите цифрови активи, според последните данни от мениджъра на активи CoinShar...
ЯНУ. 26, 2021 20:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Топ университетите в света изкупуват Биткойн

Според двама източници, запознати със ситуацията, Харвард, Йейл, Браун и Мичиганският университет, както и няколко други колежа са купували крипто директно на борсите. (Няколко фонда от Айви лигата се...
ЯНУ. 26, 2021 14:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн не успя да задържи $35,000 - $80 милиарда излизат от крипто пазара

Повечето алтернативни монети последваха движението надолу, като общата пазарна капитализация спадна с около 80 милиарда долара от вчера. Основната криптовалута е виждала по-добри дни, като е загу...
ЯНУ. 26, 2021 11:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може действа като злато според Банката на Сингапур

Голямата институция обаче вярва, че BTC и други алткойни могат да заменят златото по отношение на това да служат като запас от стойност. Още от въвеждането на Биткойн в края на 2000-те години хор...
ЯНУ. 25, 2021 22:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света