НАЧАЛО Алткойни Биткойн

SEC ще решават за 9 Биткойн ETF в следващите 2 месеца

АВГ. 9, 2018 22:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 SEC ще решават за 9 Биткойн ETF в следващите 2 месеца
 

Комисията за ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ, е натоварена със задачата да вземе окончателните решения за девет предложени Биткойн борсово-търгувани средства (ETF) през следващите два месеца.


Както беше съобщено за първи път във вторник, Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) забави решението за предложена промяна в правилото от CBOE BZX Exchange, което ако бъде одобрено, ще позволи включването на ETF, подкрепено от блокчейн стартъпа SolidX и инвестиционната фирма VanEck.

Същевременно, предложението на SolidX-VanEck, представено за пръв път през юни, е само една от четирите заявки, които са в процес на изчакване.

В съчетание с минали изявления от фирми ProShares, Direxion и GraniteShares, според публичните отчети, те се претеглят от 10 служители на SEC, въпреки че ЕТF на VanEck / SolidX е единственият "физически" ETF сред всички предложения ,

Тези срокове се определят от момента, в който предложенията се публикуват във Федералния регистър на САЩ, като първоначалното решение е насрочено за 45 дни след това време.

Крайният срок за решение, относно два фонда от ProShares, е 23-ти август. Промяната на правилата, проправяща пътя за тези продукти, беше представена от NYSE Arca на 4-ти декември 2017 г.

Септември ще види поредица от крайни срокове за ETF, започващи на 15-ти септември, датата на която два фонда от GraniteShares ще получат да или не. Средствата бяха първоначално предложени на 5-ти януари.

Крайният срок за четирите фонда на Direxion е 21-ви септември, както е посочено в публичните регистри, след като беше представен за първи път на 4-ти януари.

SEC ще вземе решението си по предложението SolidX-VanEck до 30-ти септември. Въпреки това, предвид начина, по който агенцията разглежда такива предложения, може да бъде отделено допълнително време, като се стигне до краен срок за вземане на решение до края на февруари следващата година.

Разбира се, агенцията може да издаде решенията си преди определения срок (както направи SEC тази седмица). Но миналите примери показват, че SEC ще изчака по-близо до крайните срокове.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

На какво се дължи спада на Биткойн?

Графиките показват брутален час за биковете рано в неделя, като BTC премина от 59,000 на 52,000 долара за минути. Загубил подкрепата на $60,000 по-рано през уикенда, BTC / USD все още беше доста ...
АПР. 18, 2021 16:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Макс Кайзер: Златото има едно-единствено предимство пред Биткойн (видео)

В ново интервю с Даниела Камбоун от Stansberry Research ветеранът от Уол Стрийт признава, че златото превъзхожда BTC, тъй като е ковък продукт, който запазва свойствата си, като същевременно променя ф...
АПР. 18, 2021 16:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит прехвърли над $600 милиона в една транзакция

На 16-ти април инструментът за блокчейн анализи Bitcoin Block Bot засече транзакцията, при която мистериозният субект преместил общо 9,610 BTC на стойност над $603 милиона от множество адреси в два по...
АПР. 17, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света