НАЧАЛО Регулации

SEC ще преразгледат 9 отхвърлени ETF предложения

НОЕ. 7, 2018 16:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 SEC ще преразгледат 9 отхвърлени ETF предложения

Предишен доклад показва, че SEC ще преразгледа девет отменени вече, Биткойн ETF. Комисията по ценни книжа уведоми, че прегледът е в резултат на обстоятелствата, свързани с първоначалното отхвърляне на BTC ETF.


Агенцията съобщи, че отхвърлянето е в резултат на делегирането на някои задачи от страна на комисията. Това просто показа ясно, че предложението не достигна върховната йерархия на агенцията, преди да бъде отхвърлено. В резултат на това агенцията съобщи, че ще преразгледа тези отхвърляния и ще даде окончателно решение по тях.

Заради по-ранен доклад става известно, че датата на преразглеждане е 26-ти октомври 2018 г.

След излизането на новината, няколко медии съобщиха, че на 26-ти октомври 2018 г., прегледът ще се състои. За съжаление, това не беше така.

Въпреки това доклад, изготвен въз основа на документацията, предоставена от SEC, в която се обявява прегледът на предложенията за ETF, дава известна информация за това кога е вероятно преразглеждането да се осъществи. В документа се посочва, че крайният срок за всички заинтересовани страни да коментират ETF е 5-и ноември.


SEC определи краен срок за коментари


Документът посочва, че:
Съответно, съгласно, съгласно член 431 от Правилника на Комисията, до 5-и ноември 2018 г. всяка страна или друго лице може да подаде изявление в подкрепа на действията, предприети по силата на делегирани правомощия или в противоречие с тях.

Само по себе си, е съвсем ясно, че след 5-и ноември, SEC трябва да се произнесе по посочените по-горе 9 заявки за Биткойн   ETF.

Всички заинтересовани страни се очаква да получат официална дата за прегледа, който да се извърши от агенцията. Ако бъде одобрено, ETF се очаква да направят ново начало за цялата общност.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Регулации новини

Binance прави сериозна стъпка, за да успокои регулаторите

Чанпен “CZ” Джао, основател и главен изпълнителен директор на Binance, разкри плановете на борсата да има щаб централа на определено място.В стремежа си да бъде по-законово съвместим, Binance ще се от...
СЕП. 16, 2021 21:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Лаос одобрява добива и търговията на криптовалути

По този начин се прекратява тригодишната забрана, според правителствено съобщение, цитирано от The Laotian Times.Правителството на Югоизточна Азия забрани криптовалутата през 2018 г. и повтори позиция...
СЕП. 14, 2021 21:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Новите крипто закони в Южна Корея могат да доведат до загубата на $2.6 милиона

Индустриалните участници и представители на по-малките борси оспорват новите изисквания в изминалата година, но без успех. Сега според запознати с въпроса лица се очаква около 40 от близо 60 крипто оп...
СЕП. 14, 2021 13:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор ще освободи чуждестранните инвеститори от данък върху печалбите от Биткойн

Хавиер Аргуета, юрисконсулт на президента, заяви пред AFP:Ако човек има активи в Биткойн и прави високи печалби, няма да има данък. Това (се прави) очевидно за насърчаване на чуждестранните инвестиции...
СЕП. 14, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света