НАЧАЛО Алткойни

SEC отложи решението си за два спот Етериум ETF

21.03.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC отложи решението си за два спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) обяви отлагане на процеса на вземане на решения по отношение на предложенията за спот борсово търгувани фондове (ETF) за Етериум (ETH) от две големи компании за управление на активи.

Регулаторният орган разкри намерението си да удължи крайния срок за разглеждане на заявленията за ETF ETH, подадени от финансовите гиганти Hashdex и Ark 21Shares. Първоначално предвидената дата за вземане на решение е 31 март, но сега SEC пренасрочи датата за вземане на решение за 30 май, упоменавайки 60-дневен период на удължаване.

SEC поясни, че се нуждае от допълнително време, за да оцени задълбочено потенциала за борсово търгуван продукт (ETP), съсредоточен около известната платформа за интелигентни договори:

Комисията счита, че е необходимо да се удължи срокът, за да се направи адекватна оценка на предложената промяна на правилата и на съответните въпроси, повдигнати в нея. Следователно, в съответствие с раздел 19(b)(2) от Закона, Комисията определя 30 май 2024 г. като краен срок за одобряване или неодобряване на предложената промяна на правилата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.