НАЧАЛО Други

Съюза на NFL играчите прави сделка за да може атлетите да изкарват крипто

АВГ. 1, 2018 12:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съюза на NFL играчите прави сделка за да може атлетите да изкарват крипто

Съюзът на играчите на Националната футболна лига (NFL) си партнира с блокчейн стартъп, за да помогне на спортистите да лицензират продукти в децентрализирана мрежа.


Обявен във вторник, Националната асоциация на футболните играчи в лигата (NFLPA) планира да насърчи членовете си да предоставят коментари, стриймове на живо и друго съдържание за платформата FanChain, като по този начин печелят приходи за себе си извън игрите, които играят.


За тази цел NFLPA е закупила дял в блокчейн стартъпа SportsCastr, компанията зад FanChain.


Платформата на SportsCastr позволява на всеки да създава стриймове и да дава коментари за игрите, каза заместник-председателят за бизнес и правни въпроси на NFLPA Кейси Шваб. С новото партньорство, някои играчи от NFL ще могат да печелят приходи, като предоставят коментари по време на спортни събития на живо и по друг начин създават уникално съдържание,на което феновете могат да се насладят.

"Очевидно криптовалутите са най-широко разпространеното използване на блокчейн днес, но когато погледнем токенизираните активи, токени или нефункциониращи токени, ние разглеждаме различните начини, по които можем да се опитаме да създадем продукти, които ще бъдат устойчиви и дълготрайни", каза той.

Шваб добави:
Заради децентрализираната природа на платформата, всеки може да се справи с това. Играчите могат да се справят с това. Играчите на NFL наистина се интересуват от блокчейн и крипто ... ако играчът ме повика и попита" как да се включа" съветвам, той да отиде в SportsCastr и да започне да генерира токени.

За да донесат приходи на платформата, спортистите могат или да печелят токени от системата, като създават съдържание за платформата, или дават на феновете директно плащане с токени.


Играчите може дори да могат да пускат стриймове само за абонаменти, според Шваб.


Платформата няма да се ограничава само до футболисти. Шваб заяви, че представители на други спортове също обсъждат платформата, въпреки че не е могъл да предостави график за евентуални потенциални стартирания на програми.

По същия начин спортистите ще могат свободно да обсъждат или коментират игри от спортове извън собствените си, продължи той.

"Ние не се ограничаваме до конкретни спортове. Това наистина е за ангажиране на всички спортисти", каза той.

NFLPA за пръв път започна да обмисля да работи с блокчейн стартъпа преди няколко месеца, като част от своя OneTeam Collective - крилото на съюза за рисков капитал. Шваб обясни, че крилото позволява на компаниите да предлагат акции, а не парични средства, когато лицензират търговски марки или време на играчите.

"Аз силно вярвам в блокчейн и мисля, че това ще революционизира нашата индустрия, спорта, както може би революционизира индустрии като храната", каза той.

В резултат NFLPA търси платформа със солидна основа, която я доведе до SportsCastr.

Шваб заключва:

"Те изграждат цяла вселена. За да използват аналогия, те не просто изграждат видеоигра, изграждат видеоигрите, конзолите, новините и телевизията, което е голямо усилие".

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света