НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Съоснователят на Етериум: "Спада на пазара няма да попречи на растежа му"

АВГ. 20, 2018 10:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съоснователят на Етериум: "Спада на пазара няма да попречи на растежа му"

Съоснователят на Етериум, Джоузеф Любин каза, че не вижда скорошният спад на цените на криптовалутите като ограничение на растежа на пазара.


В неотдавнашно интервю с Bloomberg, Любин каза, че рухването на цените не е ново развитие, тъй като то винаги е било налице в "блокчейн екосистемата от 2009 г., когато е създаден Биткойн ".

Той продължи да отбелязва, че въпреки спада на цените, ценовите балони ще изглеждат като "малки пъпки по диаграма", защото "растежът е бил експоненциален".

Хората се втурват, защото виждат бъдещето на технологията. Но след това изграждаме по-основна инфраструктура, виждаме корекция и потенциалът става още по-впечатляващ ... Аз абсолютно очаквам, че съществува силна зависимост между покачването на цените и растежа на фундаменталната инфраструктура в екосистемата.

Любин, който напусна Етериум, за да стартира ConsenSys, организация, която помага на стартъп компании да градят на мрежата на Етериум , заяви, че всеки балон е довел до "огромно увеличение на активността", което се е увеличило с "два порядъка" в цените през декември миналата година.

За Любин, балоните са част от екосистемата, която има както положителни, така и негативни ефекти. Всеки от балоните, изживявани на пазара, е донесъл повече "внимание в нашата екосистема", обясни той.


Балонът е създал внимание към индустрията, която привлече предприемачи, разработчици и инвеститори, перспективата за "изграждане на основна инфраструктура" и създаване на повече стойност.Постоянната нестабилност в крипто цените обаче се приписва на "типове търговци", но Любин настоява, че последният спад в цените няма да забави приемането или развитието на основната инфраструктура за екосистемата.

Той каза:

Чувстваме експоненциалното увеличаване на активността в нашата екосистема. Това, което се случва по отношение на различните ни продуктови проекти, от гледна точка на новите технологии за скалируемост, нови екипи и проекти, разработчици, които влизат в нашата екосистема, нови големи компании, които са се чувствали комфортно с нашата екосистема, е огромно.

По-рано тази седмица цената на Етериум падна под $300 за пръв път от ноември 2017 г. ETH в крайна сметка падна до $249, преди да се покачи до сегашна стойност от $287.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Shiba Inu (SHIB) и още два алткойна показват признаци на възстановяване

Фирмата казва, че меме токена Shiba Inu (SHIB), блокчейна за алгоритмични стабилни монети Terra (LUNA) и децентрализираната борса (DEX) Pancakeswap (CAKE) се възстановяват от падането на пазара по-бър...
ЯНУ. 24, 2022 17:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над $1.1 милиарда бяха заличени от пазара през последното денонощие

Според данните за ликвидации на Coinglass, над 359,788 търговци са били ликвидирани през последните 24 часа на обща стойност от над $1.18 милиарда.Биткойн (BTC) води групата с ликвидации на стойност $...
ЯНУ. 22, 2022 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света