НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Съоснователят на Етериум: "Спада на пазара няма да попречи на растежа му"

АВГ. 20, 2018 10:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съоснователят на Етериум: "Спада на пазара няма да попречи на растежа му"

Съоснователят на Етериум, Джоузеф Любин каза, че не вижда скорошният спад на цените на криптовалутите като ограничение на растежа на пазара.

 


В неотдавнашно интервю с Bloomberg, Любин каза, че рухването на цените не е ново развитие, тъй като то винаги е било налице в "блокчейн екосистемата от 2009 г., когато е създаден Биткойн ".

Той продължи да отбелязва, че въпреки спада на цените, ценовите балони ще изглеждат като "малки пъпки по диаграма", защото "растежът е бил експоненциален".

Хората се втурват, защото виждат бъдещето на технологията. Но след това изграждаме по-основна инфраструктура, виждаме корекция и потенциалът става още по-впечатляващ ... Аз абсолютно очаквам, че съществува силна зависимост между покачването на цените и растежа на фундаменталната инфраструктура в екосистемата.

Любин, който напусна Етериум, за да стартира ConsenSys, организация, която помага на стартъп компании да градят на мрежата на Етериум , заяви, че всеки балон е довел до "огромно увеличение на активността", което се е увеличило с "два порядъка" в цените през декември миналата година.

За Любин, балоните са част от екосистемата, която има както положителни, така и негативни ефекти. Всеки от балоните, изживявани на пазара, е донесъл повече "внимание в нашата екосистема", обясни той.


Балонът е създал внимание към индустрията, която привлече предприемачи, разработчици и инвеститори, перспективата за "изграждане на основна инфраструктура" и създаване на повече стойност.Постоянната нестабилност в крипто цените обаче се приписва на "типове търговци", но Любин настоява, че последният спад в цените няма да забави приемането или развитието на основната инфраструктура за екосистемата.

Той каза:

Чувстваме експоненциалното увеличаване на активността в нашата екосистема. Това, което се случва по отношение на различните ни продуктови проекти, от гледна точка на новите технологии за скалируемост, нови екипи и проекти, разработчици, които влизат в нашата екосистема, нови големи компании, които са се чувствали комфортно с нашата екосистема, е огромно.

По-рано тази седмица цената на Етериум падна под $300 за пръв път от ноември 2017 г. ETH в крайна сметка падна до $249, преди да се покачи до сегашна стойност от $287.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance Coin все по-близо до това да измести Етериум в топ 10 класацията

Към този момент BNB вече е достигнал малко над 40% от пазарната капитализация на Етериум, което означава, че цената на токенът ще трябва да се утрои оттук, за да измести основния си конкурент.През пос...
АПР. 12, 2021 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Tezos (XTZ) скача с 25%

Tezos отбеляза забележителни печалби през последните седем дни, тъй като цената на родната криптовалута, XTZ, скочи с около 25%.Това идва на фона на новините за пускането на тестовата мрежа Tenderbake...
АПР. 12, 2021 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Оракулът за Binance Smart Chain Orakuru стартира с редица одити

Orakuru, оракулски протокол за Binance Smart Chain, наскоро завърши успешна продажба на токени в платформата за набиране на средства KickPad. В началото имаше значително търсене на проекта, като ...
АПР. 12, 2021 15:13 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света