НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Съоснователят на Етериум: "Спада на пазара няма да попречи на растежа му"

АВГ. 20, 2018 10:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съоснователят на Етериум: "Спада на пазара няма да попречи на растежа му"

Съоснователят на Етериум, Джоузеф Любин каза, че не вижда скорошният спад на цените на криптовалутите като ограничение на растежа на пазара.


В неотдавнашно интервю с Bloomberg, Любин каза, че рухването на цените не е ново развитие, тъй като то винаги е било налице в "блокчейн екосистемата от 2009 г., когато е създаден Биткойн ".

Той продължи да отбелязва, че въпреки спада на цените, ценовите балони ще изглеждат като "малки пъпки по диаграма", защото "растежът е бил експоненциален".

Хората се втурват, защото виждат бъдещето на технологията. Но след това изграждаме по-основна инфраструктура, виждаме корекция и потенциалът става още по-впечатляващ ... Аз абсолютно очаквам, че съществува силна зависимост между покачването на цените и растежа на фундаменталната инфраструктура в екосистемата.

Любин, който напусна Етериум, за да стартира ConsenSys, организация, която помага на стартъп компании да градят на мрежата на Етериум , заяви, че всеки балон е довел до "огромно увеличение на активността", което се е увеличило с "два порядъка" в цените през декември миналата година.

За Любин, балоните са част от екосистемата, която има както положителни, така и негативни ефекти. Всеки от балоните, изживявани на пазара, е донесъл повече "внимание в нашата екосистема", обясни той.


Балонът е създал внимание към индустрията, която привлече предприемачи, разработчици и инвеститори, перспективата за "изграждане на основна инфраструктура" и създаване на повече стойност.Постоянната нестабилност в крипто цените обаче се приписва на "типове търговци", но Любин настоява, че последният спад в цените няма да забави приемането или развитието на основната инфраструктура за екосистемата.

Той каза:

Чувстваме експоненциалното увеличаване на активността в нашата екосистема. Това, което се случва по отношение на различните ни продуктови проекти, от гледна точка на новите технологии за скалируемост, нови екипи и проекти, разработчици, които влизат в нашата екосистема, нови големи компании, които са се чувствали комфортно с нашата екосистема, е огромно.

По-рано тази седмица цената на Етериум падна под $300 за пръв път от ноември 2017 г. ETH в крайна сметка падна до $249, преди да се покачи до сегашна стойност от $287.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Пренасочват ли се институциите от Биткойн към Етериум?

В скорошна бележка анализаторите на JPMorgan твърдят, че Етериум вижда “много по-здравословно” институционално търсене в сравнение с BTC.Американската банкa посочва факта, че има отстъпление при Битко...
СЕП. 23, 2021 18:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света