НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Съоснователят на Етериум: "Спада на пазара няма да попречи на растежа му"

АВГ. 20, 2018 10:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съоснователят на Етериум: "Спада на пазара няма да попречи на растежа му"

Съоснователят на Етериум, Джоузеф Любин каза, че не вижда скорошният спад на цените на криптовалутите като ограничение на растежа на пазара.

 


В неотдавнашно интервю с Bloomberg, Любин каза, че рухването на цените не е ново развитие, тъй като то винаги е било налице в "блокчейн екосистемата от 2009 г., когато е създаден Биткойн ".

Той продължи да отбелязва, че въпреки спада на цените, ценовите балони ще изглеждат като "малки пъпки по диаграма", защото "растежът е бил експоненциален".

Хората се втурват, защото виждат бъдещето на технологията. Но след това изграждаме по-основна инфраструктура, виждаме корекция и потенциалът става още по-впечатляващ ... Аз абсолютно очаквам, че съществува силна зависимост между покачването на цените и растежа на фундаменталната инфраструктура в екосистемата.

Любин, който напусна Етериум, за да стартира ConsenSys, организация, която помага на стартъп компании да градят на мрежата на Етериум , заяви, че всеки балон е довел до "огромно увеличение на активността", което се е увеличило с "два порядъка" в цените през декември миналата година.

За Любин, балоните са част от екосистемата, която има както положителни, така и негативни ефекти. Всеки от балоните, изживявани на пазара, е донесъл повече "внимание в нашата екосистема", обясни той.


Балонът е създал внимание към индустрията, която привлече предприемачи, разработчици и инвеститори, перспективата за "изграждане на основна инфраструктура" и създаване на повече стойност.Постоянната нестабилност в крипто цените обаче се приписва на "типове търговци", но Любин настоява, че последният спад в цените няма да забави приемането или развитието на основната инфраструктура за екосистемата.

Той каза:

Чувстваме експоненциалното увеличаване на активността в нашата екосистема. Това, което се случва по отношение на различните ни продуктови проекти, от гледна точка на новите технологии за скалируемост, нови екипи и проекти, разработчици, които влизат в нашата екосистема, нови големи компании, които са се чувствали комфортно с нашата екосистема, е огромно.

По-рано тази седмица цената на Етериум падна под $300 за пръв път от ноември 2017 г. ETH в крайна сметка падна до $249, преди да се покачи до сегашна стойност от $287.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум проби $590

Етериум се изстреля до значителна нова рекордна стойност за първи път от две години, като нарасна с $100 в рамките на само няколко дни.  По-рано днес бе докладавано, че ETH отбеляза значител...
НОЕ. 23, 2020 13:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто компания с патент за проследяване на транзакции с Monero (XMR)

В блог публикация от 20-ти ноември от CipherTrace, компанията заяви, че патентите ще включват криминалистични инструменти за изследване на транзакционните потоци на Monero (XMR). Те ще имат за цел да ...
НОЕ. 23, 2020 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Насочва ли се XRP към 2 долара?

Майкъл ван де Поп казва на своите 85,000 последователи в Twitter, че XRP има дълъг път да извърви, преди да достигне близо $2, което някои анализатори прогнозират, че може да се случи в следващия бичи...
НОЕ. 22, 2020 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум може да продължи корекцията си под $530

Цената на ETH скочи допълнително над съпротивата на $520 и се установи доста над 100-периодната проста плъзгаща се средна стойност на 4-часовата графика. Движението нагоре беше такова, че имаше п...
НОЕ. 22, 2020 15:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света