НАЧАЛО Други

Samsung отрича колаборацията с CopPay

ЮЛИ. 24, 2018 21:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Samsung отрича колаборацията с CopPay

Samsung наскоро отрече да е участвал в партньорство със стартъп компанията CopPay.


Съобщено бе от thenextweb.com/hardfork, че предполагаемото сътрудничество между двете компании, коeто би подкрепилo плащанията с криптовалути в магазините на Samsung в три балтийски страни, не е актуално. Официалният отговор на Samsung е "че слухът не е верен."

CopPay първоначално направи съобщението чрез вече изтрита публикация в своя Medium блог и по това време посочи следната информация:

Клиентите в Талин, Рига, Вилнюс и Каунас могат да купуват смартфони, таблети, лаптопи, телевизори и други с цифрови пари.

В поста също така се споменава, че:

Функцията за крипто плащане ще бъде достъпна скоро в интернет магазините на Samsung.

Предполагаемото партньорство между компаниите гласи, че биха предложили подкрепа за крипто разплащания във валутите Bitcoin, Ether, Litecoin, Ripple, Dash и NEM , но имаше някои несъответствия в тяхното твърдение.

Hard Fork заявиха, че са се опитали да се свържат с CopPay за повече подробности, но компанията просто ги прехвърли към Samsung за още информация.

Samsung е имал допир до блокчейн пространството, изследвайки приложенията на технологията, за да оптимизира логистичния процес на своята огромна мрежа. Подобно участие от страна на компанията в пространството на криптовалутите би представлявало значителна валидация за индустрията като цяло.

Официалният отговор на CopPay все още се очаква. За момента изглежда, че ще мине известно време, докато Samsung се ангажира с крипто по сериозен начин.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света