НАЧАЛО Други

SALT, компания за крипто заеми, се разширява до 35 щата

АВГ. 11, 2018 17:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 SALT, компания за крипто заеми, се разширява до 35 щата

Доставчикът на крипто заеми SALT Lending съобщи, че сега действа в 35 щата на САЩ, след като е получил разрешение от регулаторния орган да разшири мрежата си до 20 нови населени места.

 


Базираната в Колорадо фирма е може би най-известната от няколко компании, които позволяват на кредитополучателите да заложат своите Биткойн и други крипто активи като обезпечение при кандидатстване за заем, което им позволява незабавно да достигнат до покупателната способност на своите инвестиции, без да се откажат от бъдещия си възходящ потенциал.

След разширяването на SALT в 20 нови щата, включително Флорида, Северна Каролина, Вирджиния и Оклахома, крипто инвеститорите в почти всички щати, без 15 от тях, могат да използват ливъридж за получаване на лични заеми, деноминирани в щатски долари.


SALT твърди, че е издал над 50 милиона долара заеми на повече от 70 000 потребители от пускането им през юни 2017 г. и че се надява да започне да функционира във всичките 50 щата до края на следващата година.


"Тази новина ефективно дава на платформата ни 60% увеличение на кредитните зони", заяви Бил Синклер, главен технически директор и временно президент, и главен изпълнителен директор на SALT Lending. "Нашата цел е да работим във всичките 50 щата до края на 2019 г., като изключим всякакви регулаторни предизвикателства".


Присъединете се към нашата Telegram група
"С нашите оперативни подобрения и технологични подобрения направихме още един значителен скок, за да предоставим на повече банкирани и небанкирани хора достъп, за да се възползват от блокчейн активите си, за да се приспособят към необходимостта от традиционни жизнени сделки", продължава Синклер.

Съобщението за разширяването идва само седмици след като основателят на SALT и бившият главен изпълнителен директор Шон Оуен рязко напусна организацията, временно предизвиквайки страхове сред клиентите, че фирмата е направила измама и изтласква Синклер към новата му позиция като междинен главен изпълнителен директор.

Няколко конкуренти са направили оферти за поглъщане, като най-малко една - Nexo AG - публикува писмо за намерение (LOI), предлагайки да закупи останалите квалифицирани активи на SALT. SALT обаче отрече, че е било за продажба, като заявява, че "остават силни" и е "изцяло фокусирани" върху продължаването на разширяването на бизнеса и продуктовата си линия.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Блокчейн и крипто ще предизвикат текущата финансова система'

“Няма съмнение, че блокчейн технологията като цяло и по-специално криптовалутите ще предизвикат традиционното банкиране, включително резервното банкиране, по начини, които все още не можем да си предс...
ФЕВ. 27, 2021 18:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Andreessen Horowitz ръководи инвестиционен кръг в размер на $25 милиона

Andreessen Horowitz, която управлява портфолио на стойност около $16,6 милиарда, обяви, че води инвестиционния кръг от серия А на Optimism на 25-ти февруари.Търсенето на решения за мащабиране на втори...
ФЕВ. 27, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн платформата Sorare набра $50 милиона в инвестиции

Свежият кръг от Серия A довежда общото финансиране на Sorare до $60 милиона, съобщиха от компанията в четвъртък.Кръгът за финансиране беше воден от Benchmark, инвестиционен гигант, известен с финансир...
ФЕВ. 27, 2021 12:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бивша бейзболна звезда продаде NFT на стойност $1 милион за под минута

Търгът, който стартира на 21-ви февруари и продължи 28 часа, генерира общо продажби на стойност $2 милиона. На търга бяха продадени NFT, представляващи рисувана скулптура, направена от ръчно излята см...
ФЕВ. 27, 2021 10:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света