НАЧАЛО Други

SALT, компания за крипто заеми, се разширява до 35 щата

АВГ. 11, 2018 17:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 SALT, компания за крипто заеми, се разширява до 35 щата

Доставчикът на крипто заеми SALT Lending съобщи, че сега действа в 35 щата на САЩ, след като е получил разрешение от регулаторния орган да разшири мрежата си до 20 нови населени места.


Базираната в Колорадо фирма е може би най-известната от няколко компании, които позволяват на кредитополучателите да заложат своите Биткойн и други крипто активи като обезпечение при кандидатстване за заем, което им позволява незабавно да достигнат до покупателната способност на своите инвестиции, без да се откажат от бъдещия си възходящ потенциал.

След разширяването на SALT в 20 нови щата, включително Флорида, Северна Каролина, Вирджиния и Оклахома, крипто инвеститорите в почти всички щати, без 15 от тях, могат да използват ливъридж за получаване на лични заеми, деноминирани в щатски долари.


SALT твърди, че е издал над 50 милиона долара заеми на повече от 70 000 потребители от пускането им през юни 2017 г. и че се надява да започне да функционира във всичките 50 щата до края на следващата година.


"Тази новина ефективно дава на платформата ни 60% увеличение на кредитните зони", заяви Бил Синклер, главен технически директор и временно президент, и главен изпълнителен директор на SALT Lending. "Нашата цел е да работим във всичките 50 щата до края на 2019 г., като изключим всякакви регулаторни предизвикателства".


Присъединете се към нашата Telegram група
"С нашите оперативни подобрения и технологични подобрения направихме още един значителен скок, за да предоставим на повече банкирани и небанкирани хора достъп, за да се възползват от блокчейн активите си, за да се приспособят към необходимостта от традиционни жизнени сделки", продължава Синклер.

Съобщението за разширяването идва само седмици след като основателят на SALT и бившият главен изпълнителен директор Шон Оуен рязко напусна организацията, временно предизвиквайки страхове сред клиентите, че фирмата е направила измама и изтласква Синклер към новата му позиция като междинен главен изпълнителен директор.

Няколко конкуренти са направили оферти за поглъщане, като най-малко една - Nexo AG - публикува писмо за намерение (LOI), предлагайки да закупи останалите квалифицирани активи на SALT. SALT обаче отрече, че е било за продажба, като заявява, че "остават силни" и е "изцяло фокусирани" върху продължаването на разширяването на бизнеса и продуктовата си линия.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света