НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Съдебното дело за 152 млн. долара за залагане на блокчейн е уредено

ОКТ. 19, 2018 14:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Съдебното дело за 152 млн. долара за залагане на блокчейн е уредено

През април, блокчейн предприемач изненада пространството, като предприе жестока съдебна атака срещу четирима от своите сътрудници, като твърди, че всички те са извършили актове на измама сред други недобронамерени практики.

Твърдението доведе до съдебен процес за 152 млн. долара, най-скъпото дело, което крипто пространството е виждало.Жалбоподателят е Матю Листън, а обвиняемите са Джак Питърсън, Джоузеф Чарлз Круг и Джеръми Гарднър - всички съоснователи на блокчейн инструмента за залагания Augur. Споменава се и инеститора ангел - Бал Костело, 64.

Листън твърди, че е бил отстранен насилствено от компанията и проекта, не е бил платен и не му е призната ролята на съосновател в Augur .Той също така обвини обвиняемите, че са замразили дяловете си от първоначалното предлагане на монети (ICO), което е събрало 5,3 милиона долара.

Последните съдебни записи, подадени в окръг Сан Франциско, Калифорния, показват, че делото на Листън е било отхвърлено на 12-ти октомври. Окръжният съд, според съобщенията, е наредил на ръководството да отнесе случая "извън календара", което от правна гледна точка означава заповед съдът да подаде съдебно дело, петиция или да отхвърли списъка с висящи дела или действия, които са насрочени за изслушване.

Решението на съда изглежда е дошло, след като Шейн Балуун от "Balloun Law" поиска да прекрати обвиненията на Листън поради предразсъдъци. Това означава, че делото ще бъде отхвърлено трайно. От друга страна, през септември, друг съдебен документ разкри, че адвокатите на Листън са преговаряли за "извънсъдебно" споразумение с обвиняемите.

"... страните постигнаха споразумение по принцип и работят усърдно, за да финализират писмено споразумение за постигане на съгласие", се казва в документа.

Нито една от страните не отговори на медийните заявки, изпратени след като документът се появи в пресата.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света