НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ръководител от Visa прави интересен аргумент за Биткойн

ФЕВ. 18, 2020 16:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ръководител от Visa прави интересен аргумент за Биткойн

Кюй Шефилд, ръководител на крипто отдела на Visa, предвижда ‘Bitcoin Sats’ като родна счетоводна единица в интернет за покупки под един цент.

Той вижда това като основен случай на използване, при който водещият актив може да измести фиат.
Кюй Шефилд мисли много за Биткойн и криптовалути наполседък. Подтикнат от неотдавнашен туит от Брайън Армстронг, изпълнителният директор на Coinbase, г-н Шефилд направи редица Twitter публикации, където направи положителен аргумент за капацитета на флагманската криптовалута за микро плащания с помощта на Lightning Network.


Както Шефилд посочва, няма нещо, което можете да закупите онлайн за по-малко от стотинка, като използвате долари. Той направи интересен аргумент за потребителите, които искат да харчат Биткойн, дори с неговата волатилност и експоненциален растеж. Този случай на употреба са микроплащания, които не могат да се извършат с долари.


Ако микро плащанията се превърнат в начина, по който на създателите на съдържание им се плаща през следващите 5-10 години, може да видим интернет потребители, които не знаят или не се интересуват от Биткойн, които все пак използват Сатошита, за да плащат за онлайн съдържание. Неща като стриймове на видео, четене на онлайн статии или слушане на музика може да струва няколко сатошита.


Дори при висока волатилност, те все още биха могли да правят микроплащания и да не виждат голяма разлика в покупателната си способност.


Тези портфейли все още могат да бъдат деноминирани в долари, като Sats е фракционна разделителна единица под стотинка за микро покупки. Отвореният характер на развитието на Биткойн предоставя революционна възможност за нови приложения в това конкретно пространство.


Тези приложения могат да изпреварват американския долар, тъй като американското правителство ще трябва да създаде изцяло нова единица, която трябва да бъде възприета в световен мащаб от разработчиците.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (6)
baihui ФЕВ. 18, 2020 От 3 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 127лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=35000677 Андреан ФЕВ. 19, 2020 Спри се вече! Мартин Атанасов ФЕВ. 19, 2020 Защо си даваш линка за реферали. За да правиш пари от будали жертви!!! Мушенник!!! Ивайло ФЕВ. 19, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387 Ивайло ФЕВ. 19, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933 Ники ФЕВ. 19, 2020 Те тез 4 месеца си стоят 4 от половин година, сигурно и спечелените сатошита са толкова.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн биковете се борят да задържат $ 9,000

Може да предстои голяма корекция за цената на най-голямата криптовалута, според Twitter публикация, споделена от Джош Олшевич.  Той вярва, че Биткойн може да се срине до $ 7,100, което е най-нискот...
ЮЛИ. 10, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

По-добре е да имате повече злато от Биткойн, според Майк Новограц (видео)

„Мисълта ми е, че Биткойн го превъзхожда, но бих казал на хората да имат много по-малко биткойни от злато само заради волатилността."Все още е раноПричината Биткойн да продължи да изпреварва златот...
ЮЛИ. 9, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да доведе до невероятни печалби, според легендарен инвеститор

В интервю за FutureProof ръководителят на инвестиционната компания, която управлява активи за 3 милиарда долара, описва началото на своето пътуване като вярващ в BTC.„Включих се в Биткойн около 201...
ЮЛИ. 8, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дан Морхед: Алткойните ще се представят по-добре от Биткойн (видео)

Говорейки по време на събитието ‘Unitize virtual’ (което може да изгледате по-долу), Морхед каза, че в краткосрочен план, неговата фирма ще заложи на алткойните. “В наше мнение, тези алткойни, и ...
ЮЛИ. 8, 2020 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света