НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ръководител от Visa прави интересен аргумент за Биткойн

ФЕВ. 18, 2020 16:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ръководител от Visa прави интересен аргумент за Биткойн

Кюй Шефилд, ръководител на крипто отдела на Visa, предвижда ‘Bitcoin Sats’ като родна счетоводна единица в интернет за покупки под един цент.

Той вижда това като основен случай на използване, при който водещият актив може да измести фиат.
Кюй Шефилд мисли много за Биткойн и криптовалути наполседък. Подтикнат от неотдавнашен туит от Брайън Армстронг, изпълнителният директор на Coinbase, г-н Шефилд направи редица Twitter публикации, където направи положителен аргумент за капацитета на флагманската криптовалута за микро плащания с помощта на Lightning Network.


Както Шефилд посочва, няма нещо, което можете да закупите онлайн за по-малко от стотинка, като използвате долари. Той направи интересен аргумент за потребителите, които искат да харчат Биткойн, дори с неговата волатилност и експоненциален растеж. Този случай на употреба са микроплащания, които не могат да се извършат с долари.


Ако микро плащанията се превърнат в начина, по който на създателите на съдържание им се плаща през следващите 5-10 години, може да видим интернет потребители, които не знаят или не се интересуват от Биткойн, които все пак използват Сатошита, за да плащат за онлайн съдържание. Неща като стриймове на видео, четене на онлайн статии или слушане на музика може да струва няколко сатошита.


Дори при висока волатилност, те все още биха могли да правят микроплащания и да не виждат голяма разлика в покупателната си способност.


Тези портфейли все още могат да бъдат деноминирани в долари, като Sats е фракционна разделителна единица под стотинка за микро покупки. Отвореният характер на развитието на Биткойн предоставя революционна възможност за нови приложения в това конкретно пространство.


Тези приложения могат да изпреварват американския долар, тъй като американското правителство ще трябва да създаде изцяло нова единица, която трябва да бъде възприета в световен мащаб от разработчиците.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (6)
baihui ФЕВ. 18, 2020 От 3 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 127лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=35000677 Андреан ФЕВ. 19, 2020 Спри се вече! Мартин Атанасов ФЕВ. 19, 2020 Защо си даваш линка за реферали. За да правиш пари от будали жертви!!! Мушенник!!! Ивайло ФЕВ. 19, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387 Ивайло ФЕВ. 19, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933 Ники ФЕВ. 19, 2020 Те тез 4 месеца си стоят 4 от половин година, сигурно и спечелените сатошита са толкова.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Хеш-рейтът на Биткойн скочи с над 30%

Хеш-рейтът на BTC се качи от 91,290,582 TH/s на 4-ти април до  1212,029,181 TH/s на 6-ти април. Исторически, има силна корелация (0.77) между движенията на този показател и цената на най-голямата...
АПР. 6, 2020 21:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн до $70,000 след халвинга?

Най-важното е, че водещата криптовалута се очакваше да скочи, след като възнаграждението за добив в блокчейна бъде намалено наполовина през май. Новите данни сочат, че тези прогнози все още са в ход.Д...
АПР. 6, 2020 20:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн отново проби $7,000 - оттук накъде?

Гигантът на крипто търговията Binance разпространи новината за това в Twitter заедно с някои други трейдъри.Както бе съобщено през уикенда, в събота анализаторите очакваха Биткойн скоро да се покач...
АПР. 6, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн няма да падне под $ 6,000 отново - твърди анализатор

Той подчерта, че се съмнява, че BTC ще спадне под $ 6,000 отново.  Положението, породено от COVID-19, създаде невероятна волатилност на финансовите пазари. Както винаги, крипто пазарът демон...
АПР. 6, 2020 16:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света