НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Рон Пол: Трябва да премахнем Федералния Резерв и да приемем Биткойн

ДЕК. 22, 2018 19:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Рон Пол: Трябва да премахнем Федералния Резерв и да приемем Биткойн

Бившият американски конгресмен, Рон Пол, отново атакува Федералния резерв (ФЕД), след като повишиха лихвените си проценти с една четвърт.


Известният Биткойн фен, призова за премахването на ФЕД, заявявайки, че свободният пазар трябва да диктува лихвените проценти.


End the Fed


Пол, който има дълга история на опозиция на Федералния резерв, включително книга от 2009 година - „End the Fed“, се отправи към Twitter, като сподели:

Федералният резерв нямат идея какви трябва да бъдат ставките. ФЕД манипулират цените, нарушават икономиката и вземат решения, като разглеждат „данните“ на изкривена икономика.

Това е четвъртият път, когато лихвените проценти в САЩ се повишиха тази година, което предизвика страхове за потенциална рецесия. Вината трябва да бъде поставена директно пред вратата на Федералния резерв, според Пол.

"Вероятно следващата рецесия, създадена от ФЕД, ще дойде по-скоро, отколкото си мислим", предупреди той през октомври.

Той също така предположи, че такава голяма катастрофа може да доведе до края на фиатната валута.


Kрипто без такси може да ни спаси


За щастие, Пол има потенциално решение за навигиране през следващата рецесия: премахване на данъците върху криптовалутите.

Единственият начин да се избегне кризата е да се принуди Конгреса да сложи край на нашата монетарна лудост. Първите стъпки са приемането на законопроекта за одит на ФЕД, позволявайки на хората да използват алтернативни валути и освобождаване на всички сделки с благородни метали и криптовалути от данъци върху капиталовите печалби и други.

Позицията на Пол спрямо крипто се промени, тъй като преди това е бил силен защитник на златния стандарт и критичен към Биткойн. Оттогава обаче той става голям ентусиаст на най-голямата криптовалута, вярвайки, че Биткойн и валути, подкрепени от златото могат да съществуват съвместно.


Рон Пол: Пазарите са по-мощни


Пол се появи и във Fox News, обсъждайки изкуствения ефект от промяната на лихвените проценти на пазара. Той твърди, че свободният пазар няма да бъде засегнат от увеличение с една четвърт процент. Но нестабилността на пазара и вграденото в него очакване се нуждаят от коригиране, въпреки че никой не иска да се справи с това политически.

Накрая, той казва, че макар и да критикува ФЕД, пазарите в крайна сметка са по-мощни.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света