НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Роджър Вер може да отвори крипто обмен

ОКТ. 9, 2018 19:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Роджър Вер може да отвори крипто обмен
 

Bitcoin Cash фанатикът и собственикът на Bitcoin.com, Роджър Вер, обмисля стартирането на обмен на криптовалути, който да използва BCH като основна валута.

Известният промоутър, известен като "Bitcoin Jesus" поради ранната му подкрепа за криптовалутите в годините преди форка на BTC / BCH миналата година, каза пред Bloomberg, че ако компанията му искаше, тя би могла да изгради обмен за "много, много евтино.""Ако го изградим сами, можем да го направим наистина много евтино и получаваме точно това, което искаме."

Но нямаме сигурността на обмен, който е съществува от известно време.

Плановете за обмен на криптовалути все още са в ранните етапи, а Вер заяви, че не е решил дали да го изгради от самото начало или да се опита да придобие платформа, която вече работи.

Така или иначе, той каза, че обменът ще бъде хостнат на Bitcoin.com, който вече работи с минен басейн и крипто портфейл, който поддържа както BTC, така и BCH. През ноември миналата година фирмата бе критикувана, като тихичко актуализира портфейла Bitcoin.com, като по подразбиране използва Биткйн Кеш, а не с Биткойн, което критиците твърдят, че може да обърка новите потребители на криптовалута, които се натъкват на уебсайта, извършвайки търсене в Google за "Bitcoin".

Вер твърди, че хостингът на борсата в Bitcoin.com ще осигури на платформата "незабавна ликвидност"  поради популярността на сайта. Не е ясно до каква степен потребителите желаят да използват BCH като основна валута, като се има предвид колко рядко се случва сред другите борси.

Според CoinMarketCap CoinEx е единствената борса, предлагаща пазари, деноминирани в BCH, но обемът му не се разглежда като надежден сигнал за интереса на търговците към конкретни пазари или търговски двойки.

От петък сутрин,  Биткойн Кеш сe търгува на 515 долара, което означава, че пазарната капитализация е 9 милиарда долара и прави BCH четвъртата по големина криптовалута.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света