НАЧАЛО Финтех

Robinhood въвежда нова крипто функция

СЕП. 9, 2021 21:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Robinhood въвежда нова крипто функция

Платформата за търговия Robinhood пусна нова функция за повтарящи се инвестиции в крипто.

Тя е предвидена за потребители, които искат да осредняват доларовата стойност на покупките си. Като се има предвид, че DOGE представлява 62% от приходите на Robinhood от крипто услуги, този ход може да доведе до постоянен поток от ритейл купувачи.


Компанията обяви стартирането на новата функция на 8-ми септември и потребителите могат да настроят повтарящи се инвестиции в множество крипто активи на дневна, седмична, двуседмична или месечна база.


Минималната сума за покупка е $1, като фирмата популяризира функцията като лесен начин за DCA на крипто пазарите, без да се плащат такси.


Ако направите поръчка и похарчите $100 за закупуване на Биткойн, ще получите Биткойн на стойност $100.”, заяви Robinhood.


Според уебсайта на платформата, повтарящите се крипто поръчки обикновено ще бъдат обработвани между 14:30 и 16:00 ч. ET (от 18:30 до 20:00 ч. UTC). Robinhood също така заявява, че потребителите могат да получат по-малко крипто от определената сума за покупка по време на нестабилност на пазара, но разликата ще бъде възстановена във фиат след приключване на търговията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: На какво се дължи сривът на Биткойн?

Услугата понастоящем не е достъпна за клиенти от Ню Йорк.


Търговията на дребно, базирана на криптовалути, набира популярност в платформата през 2021 г. Според доклада на Robinhood за второто тримесечие, услугите за търговия с крипто са генерирали $233 милиона през тримесечието и представляват 41% от общите ѝ приходи от $565 милиона. За сравнение, компанията генерира общо $5 милиона приходи от търговия с крипто за цялата 2020 година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Финтех новини

PayPal дава достъп до криптовалути на всички потребители във Великобритания

Базираният в Сан Хосе гигант за финансови технологии PayPal обяви, че всички негови отговарящи на условията клиенти вече могат да купуват, продават и държат криптовалути във Великобритания. We are del...
СЕП. 17, 2021 11:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Mastercard придобива фирма за крипто разследвания

Целта на придобивката е да постигне “по -голяма сигурност, прозрачност и доверие към цифровите активи в цялата екосистема”.CipherTrace предоставя услуги за проследяване и разследване на криптовалути. ...
СЕП. 10, 2021 17:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Акциите на Robinhood падат след обявяването на потенциална забрана на продажбата на поръчковите потоци

Акциите на Robinhood спаднаха в понеделник на фона на няколко пристъпа на лоши новини за приложението.Акциите на Robinhood паднаха с 6.9% до $43.6 за акция, след като председателят на Комисията по цен...
СЕП. 1, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Акциите на Affirm се покачват при новини за партньорството с Amazon

Гигантът за електронна търговия си партнира с Affirm за първата му опция за разсрочено плащане.Affirm компанията за закупуване сега, плащане по-късно ще бъде достъпна за някои клиенти на Amazon в САЩ ...
АВГ. 31, 2021 09:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света