НАЧАЛО Други

Ripple ще си партнират с една от най-големите компании за парични преводи

МАЙ. 2, 2019 19:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple ще си партнират с една от най-големите компании за парични преводи

Ria Money Transfer, дъщерно дружество на Euronet Worldwide и една от най-големите компании за парични преводи в света, се присъедини към RippleNet.


Ria ще използва xCurrent за свързване и транзакция с глобалната мрежа за платежни плащания на Ripple от над 200 финансови институции.

Софтуерното решение за предприятия xCurrent позволява на банките незабавно да уреждат трансгранични плащания с ниски такси и проследяване от край до край.

Ripple също ще може да използва облачната услуга на Ria, Digital Integrated Payments Cloud, глобална финтех екосистема, която компанията казва, че позволява на партньорите си да променят традиционното пространство за плащания.

Говорейки на Euronet Worldwide през първото тримесечие на 2019 година, главният изпълнителен директор Майкъл Браун подчерта Ripple.

Ние използваме нашата технология, за да подкрепяме активно партиите, които правят пробиви, за да нарушат (disrupt) по-традиционните играчи, като им предоставят най-съвременните технологии и незабавен достъп до нашата широка физическа мрежа, която ще отнеме години, за да се изгради от нулата.

Подписахме споразумение с Ripple, което предоставя на Ripple достъп до глобалния физически и цифров отпечатък на Ria, като в същото време позволява на клиентите на Ria да се свързват и осъществяват транзакция с мрежата на Ripple, която включва повече от 200 финансови институции по целия свят.

Предвид това, че Ria обслужва клиенти в над 155 страни на повече от 377,000 локации по света, партньорството има за цел да предложи по-ефективни плащания за глобалните клиенти на Ria, които прехвърлят 40 милиарда долара годишно в парични преводи.

Хуан Бианки, главен изпълнителен директор на сегмента на паричните преводи на Euronet, казва: 


В Ria ние разработихме втората по големина мрежа за парични преводи в света заедно с най-добрата в класа програма за съответствие, която е свързана с нашата патентована технология. Интеграцията на Ria с Ripple служи за изграждане на релси за иновативна платежна инфраструктура, която се стреми да осигури по-лесен достъп до потенциалните партньори, като същевременно предоставя на своите потребители по-бързи и по-чисти плащания. Времето е жизненоважна валута за нашите клиенти и партньори, така че винаги я държим в центъра на усилията ни за иновации.

Маркъс Тречър, вицепрезидент на Ripple за успеха на клиентите, казва:


Ria е един от най-добрите играчи в областта на паричните преводи в индустрията, с втората най-голяма мрежа в света и е известна със своето обслужване от световна класа. Присъединявайки се към RippleNet, Ria не само укрепва веригата за създаване на стойност за нашите партньори, но и ще продължи да подобрява времето и разходите за преводи както за клиентите си...СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance пусна дебитната си карта за Европа

Според прессъобщение, Visa картата на Binance позволява на потребителите да извършват транзакции на над 60 милиона места по целия свят и на практика могат да бъдат свързани с Google Pay и Samsung Pay....
СЕП. 19, 2020 20:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple получиха 16,2 милиона XRP от Binance

Междувременно, бившият топ изпълнителен директор на Ripple и основател на Mt. Gox изпрати още една 'камара' XRP, която да бъде изтеглена от дигиталния  'tacostand' портфейл.Ripple получава $16,2 милио...
СЕП. 17, 2020 20:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance стартира стейкинг услуга за своя BNB токен

Според публикация в Twitter, споделена във вторник, която изпълнителният директор на Binance Чанпен Джао препрати, стейкингът на Binance Coin официално е пуснат в блокчейн мрежата на борсата - Smart C...
СЕП. 17, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света