НАЧАЛО Други

Ripple ще си партнират с една от най-големите компании за парични преводи

МАЙ. 2, 2019 19:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ripple ще си партнират с една от най-големите компании за парични преводи

Ria Money Transfer, дъщерно дружество на Euronet Worldwide и една от най-големите компании за парични преводи в света, се присъедини към RippleNet.


Ria ще използва xCurrent за свързване и транзакция с глобалната мрежа за платежни плащания на Ripple от над 200 финансови институции.

Софтуерното решение за предприятия xCurrent позволява на банките незабавно да уреждат трансгранични плащания с ниски такси и проследяване от край до край.

Ripple също ще може да използва облачната услуга на Ria, Digital Integrated Payments Cloud, глобална финтех екосистема, която компанията казва, че позволява на партньорите си да променят традиционното пространство за плащания.

Говорейки на Euronet Worldwide през първото тримесечие на 2019 година, главният изпълнителен директор Майкъл Браун подчерта Ripple.

Ние използваме нашата технология, за да подкрепяме активно партиите, които правят пробиви, за да нарушат (disrupt) по-традиционните играчи, като им предоставят най-съвременните технологии и незабавен достъп до нашата широка физическа мрежа, която ще отнеме години, за да се изгради от нулата.

Подписахме споразумение с Ripple, което предоставя на Ripple достъп до глобалния физически и цифров отпечатък на Ria, като в същото време позволява на клиентите на Ria да се свързват и осъществяват транзакция с мрежата на Ripple, която включва повече от 200 финансови институции по целия свят.

Предвид това, че Ria обслужва клиенти в над 155 страни на повече от 377,000 локации по света, партньорството има за цел да предложи по-ефективни плащания за глобалните клиенти на Ria, които прехвърлят 40 милиарда долара годишно в парични преводи.

Хуан Бианки, главен изпълнителен директор на сегмента на паричните преводи на Euronet, казва: 


В Ria ние разработихме втората по големина мрежа за парични преводи в света заедно с най-добрата в класа програма за съответствие, която е свързана с нашата патентована технология. Интеграцията на Ria с Ripple служи за изграждане на релси за иновативна платежна инфраструктура, която се стреми да осигури по-лесен достъп до потенциалните партньори, като същевременно предоставя на своите потребители по-бързи и по-чисти плащания. Времето е жизненоважна валута за нашите клиенти и партньори, така че винаги я държим в центъра на усилията ни за иновации.

Маркъс Тречър, вицепрезидент на Ripple за успеха на клиентите, казва:


Ria е един от най-добрите играчи в областта на паричните преводи в индустрията, с втората най-голяма мрежа в света и е известна със своето обслужване от световна класа. Присъединявайки се към RippleNet, Ria не само укрепва веригата за създаване на стойност за нашите партньори, но и ще продължи да подобрява времето и разходите за преводи както за клиентите си...СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света