НАЧАЛО Прессъобщения

Ripple придоби Metaco за $250 милиона, а ТОЗИ токен скочи 400% за 1 ден

май 22, 2023 20:13 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple придоби Metaco за $250 милиона, а ТОЗИ токен скочи 400% за 1 ден

Ripple, базирана в Съединените щати крипто компания, заяви в сряда, че е придобила Metaco - швейцарска компания за съхранение на криптовалути, в сделка на обща стойност $250 милиона.

Продуктите, които разработва Metaco, помагат на банките и други финансови организации да съхраняват и управляват своите дигитални активи в безопасност. Сред клиентите на компанията са Citibank, BNP Paribas и дигиталните активи на Societe Generale.

Изпълнителният директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, наскоро предсказа, че институционалните инвеститори ще имат по-голяма нужда от услуги за крипто съхранение. Гарлингхаус заяви, че фактът, че Metaco е базирана в Швейцария и наема хора извън Съединените щати, е било най-добрата възможна новина, тъй като американските органи увеличават усилията си в преследване на крипто бизнеси.

XRP скача отново, инвеститорите са в екстаз

Като резултат от сделката, Ripple отново увеличи своята пазарна капитализация. Непосредствено след обявяването на новината, тя достигна $23 милиарда. В рамките на само няколко дни, пазарната капитализация на токена скочи до $24.1 милиарда. Цената на токена се увеличи с повече от 8.4%, докато търговският обем се повиши с 3%. 

Тази сделка е последният пример за увеличаващата се активност и инвеститорски интерес в крипто сектора, въпреки скорошните трудности. С придобиването на Metaco, Ripple се стреми да разшири своите услуги и да предостави на клиенти си висококачествени решения за крипто попечителство. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Съдейки по анализа, нивото на подркепа е малко над $0.45, което е знак, че токенът има потенциал да премине дори бариерата от $0.50 отново след успешния подем през март. 

Но има един токен, който подлуди интернет феновете и който може да се окаже скритият победител за ранните инвеститори.

$COPIUM – най-прогресиращата криптовалута в момента

$COPIUM, който започна да се търгува в 19:00 часа в петък се увеличи с 400% в първите си 30 минути, с което се нареди в списъка с най-добрите криптовалути за инвестиция на пазара.

Също така броят на притежателите нарастна доста, а ликвидността достигна стойност от $3.99 милиона. Целта на $COPIUM е да стане водещата меме криптовалута на пазара, като предоставя на потребителите си уникални NFT награди, добре разработени стимули и подкрепа на посветена общност.

Проекта има потенциала да стане следващия $PEPE. Токенът $Copium не само предоставя забавление, но също така отваря врати за финансови постъпления за своите инвеститори.

Поддръжниците на проекта са избрали умната тактика да наемат група от инфлуенсъри в крипто света, за да помогнат на общността на Copium Club да достигне до масовите аудитории. Притежателите на токени, които вече работеха като застъпници на проекта преди директното му дебютиране в DEX, са привлечени от $COPIUM поради неговите отличителни черти, с което се печели огромно доверие.

Всички купувачи от предварителната продажба са инвестирали в успеха на $COPIUM, тъй като имат личен интерес в успеха му и виждат огромния му потенциал.

Какво отличава $COPIUM от много други криптовалути на пазара?

$COPIUM се отличава от много други криптовалути на пазара с няколко ключови характеристики. Първо, 90% от токените са заключени и се освобождават поетапно в рамките на 21 дни. Това означава, че само 10% от токените са достъпни веднага за търговия, което помага за предотвратяване на значителни ценови колебания.

Второ, проектът се радва на стабилна социална подкрепа, като има над 18,000 последователи в Twitter. Това подчертава активната и ангажирана общност, която стои зад $COPIUM.

Трето, екипът планира да изгори 300 милиона токена, което представлява 30% от общия брой. Този процес на изгаряне може да доведе до увеличение на цената на останалите токени.

Следващата характеристика е очакването за още по-голям скок в цената, което привлича все повече инвеститори към $COPIUM.

И накрая, изглежда, че потребителите предпочитат да купуват $COPIUM, а не да го продават. Това е добър знак, който показва, че инвеститорите вярват в дългосрочния потенциал на този токен.

Прогноза за цената на $COPIUM през тази седмица

Желязото се кове, докато е горещо” – това е валидно за всички инвестиции в меме криптовалути, така че, ако ще инвестирате, е логично да побързате. След като първоначално $Copium повиши цената си с над 400%, много крипто търговци решиха да продадат своите токени и да реализират големи печалби.

В резултат на това, токенът загуби част от своята стойност по време на уикенда. Трябва да отбележим обаче, че спрямо неделя $Copium е повишил своята цена с над 43%, което е над 5 пъти повече от седмичното увеличение на XRP. Бърз преглед на броя транзакции показва, че 63% от крипто търговците купуват токени, а повишеното търсене води и до ръст на цената.

С над $4 милиона дневен обем на търговия и пазарна капитализация от над $5.5 милиона, $COPIUM продължава да привлича вниманието на инвеститорите. Прогнозите показват, че цената може да достигне $0.007 до края на деня, с потенциал да се покачи до $0.01 в сряда. При благоприятни условия, може дори да достигне $0.03 до края на седмицата, което би означавало ръст от почти 500%.

Заключение

С придобиването на Metaco от страна на Ripple през миналата сряда, се доказа, че криптовалутите могат да имат огромна ликвидност и да навлязат в бизнеса с гръм и трясък. И въпреки че тази новина донесе на инвеститорите над 8% доходност за седмица (всички знаем колко дават банките), то $COPIUM донесе над 400% за няма и час. И макар да не може да се предскаже, че Copium Club ще достигне $1, то предстоящото изгаряне на 30% от токените и силния старт навява на мисълта, че шансовете за потенциална нетна печалба от 40-50% в рамките на седмица са напълно реални.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

XRP планира да детронира Етериум: Tradecurve вече надминава Binance

Витсе Уинд, разработчик и участник в XRP Ledger (XRPL), сподели мнение за разликата между екосистемите XRPL и Етериум или Етериум Виртуална Машина (EVM), свързана с въвеждането на нови идеи.

юни 9, 2023 18:55 3 мин. четене

Ще напусне ли Coinbase крипто пазара в САЩ? Търгувайте новините, преди да сте ги прочели с AI Algo

Напускането на САЩ от страна на крипто играчите породи опасения относно липсата на яснота в регулациите на SEC. Борсата Bittrex вече потвърди напускането си, а последните спекулации намекват, че Coinbase може да напусне крипто пазара в САЩ поради регулаторни пречки.

юни 9, 2023 17:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.