НАЧАЛО Прессъобщения

Ripple получава пълен лиценз в Сингапур, а BTCS е тенденция сред азиатските инвеститори

октомври 21, 2023 15:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple получава пълен лиценз в Сингапур, а BTCS е тенденция сред азиатските инвеститори

Ripple (XRP) постигна важен етап, като получи пълен лиценз в процъфтяващия финтех център Сингапур след одобрение от Паричния орган на Сингапур (MAS). 

Дъщерното им дружество в Сингапур, Ripple Markets APAC Pte Ltd., вече притежава лиценз за голяма платежна институция (MPI).

Междувременно на азиатския фронт Bitcoin Spark (BTCS) привлича вниманието и интереса на разрастваща се общност от инвеститори. 

Иновативните характеристики и уникалният подход на BTCS намират силен отзвук сред азиатската инвеститорска база, което показва нарастваща тенденция в региона към възприемане и проучване на възможностите, предоставени от този новаторски проект за криптовалута.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Прогноза за цената на XRP

XRP започна скромно през 2013 г. с първоначална цена от $0.005875, преди да преживее рязък скок до $0.33 през 2017 г. Най-високата стойност за всички времена (ATH) за XRP беше впечатляващата стойност от $3.84 на 4 януари 2018 г. Последва обаче мечият пазар на криптовалути, в резултат на което цената на XRP се срина до най-ниското си ниво от $0.1432.

Пълният сингапурски лиценз валидира практическото използване на криптовалутни решения за бизнеса и финансовите институции, което е важен напредък към възприемането на дигиталните активи в по-голям мащаб.

Това развитие бележи ключов момент за Ripple и XRP, като допълнително затвърждава присъствието и потенциала на проекта в бързо развиващия се свят на блокчейн и финансите.

В прогнозата за цената на XRP се отбелязват различни фактори, които оказват влияние върху настоящата ситуация на токена. Графиката на цената му играе решаваща роля при определянето на краткосрочния потенциал. 

Неотдавна XRP проби мечата си тренд линия, навлизайки във фаза на натрупване. Глобалното икономическо забавяне, продължаващият мечи пазар на криптовалути и съдебният процес срещу XRP внесоха значителна несигурност в траекторията на токена и на по-широкия крипто пазар. 

Като се имат предвид тези фактори, прогнозата за цената на XRP предвижда, че цената на монетата ще се консолидира до края на годината, евентуално със спад през третото тримесечие. Следователно очакваната средна цена на XRP до края на 2023 г. е $0.58, според прогнозата за цената на XRP.

Съдебно дело за XRP

Продължаващото съдебно дело срещу XRP оказа значително влияние върху настроенията около XRP. Мнозина смятат, че Ripple ще излезе победител, като се има предвид частичната му победа и неуспешното обжалване от страна на SEC. 

Ако това се случи, XRP ще се превърне в единствената криптовалута, която е оспорила по съдебен път и се е утвърдила като несигурна – развитие, което може да бъде от огромна полза за пазарните ѝ перспективи.

Въпреки това остава възможността SEC да спечели делото, което потенциално може да доведе до трудна година за XRP през 2024 г. В такъв случай Ripple ще бъде изправена пред значителна глоба. Несигурността, свързана със съдебното дело, също предизвика предпазливост сред финансовите институции, като ги накара да изчакат настрана, докато се стигне до присъда. Поражение за Ripple в съда може да доведе до увеличаване на централизацията като стратегически ход, макар и за сметка на децентрализацията.

От друга страна, ако Ripple триумфира над SEC и потвърди статута си на несигурност, XRP може да преживее рязък скок в приемането, което потенциално да доведе до значително увеличение на цената. Изходът от това съдебно дело е ключът към бъдещата траектория на XRP, което го прави внимателно наблюдавано събитие в крипто общността.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е нов блокчейн проект, който преследва надеждна технология за доказване на процеса (Proof-of-Process, PoP). Той обединява аспектите, свързани със стейкингът и извършената работа при добива на BTCS, за да се понижат бариерите за навлизане и справедливо да се разпределят възнагражденията. Като форк на Биткойн той по същество се занимава с ограниченията на BTC по отношение на скоростта, мащабируемостта и контрола на добива от страна на няколко субекта.

BTCS разгръща процесите си чрез опростения интерфейс на приложението Bitcoin Spark. Приложението е достъпно и със стандартен компютър или смартфон, следователно почти всеки може да добива. 

Работещите с възможности за добив предоставят изчислителна мощност на мрежата под наем и получават възнаграждения. Инфраструктурата на BTCS е стабилна, съвместима и прозрачна според одиторските доклади и KYC сертификата.

ICO-то на проекта е структурирано в няколко фази, като предлага високи бонуси и ниски цени на ранните инвеститори. В текущата осма фаза цената на BTCS е $3.25, с 6% бонус при покупка на BTCS токени. 

Очакванията са големи, като ранните инвеститори може да реализират значителни печалби при стартирането на проекта при цена на BTCS от $10. Притежателите на токени, закупени по време на фаза седем очакват възвръщаемост на инвестицията от 326% след прогнозирания експлозивен старт.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.