НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Брад Гарлингхаус с критика към монетата на J.P. Morgan

ФЕВ. 16, 2019 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Брад Гарлингхаус с критика към монетата на J.P. Morgan

Главният изпълнителен директор на Ripple ( XRP ) Брад Гарлингхаус заяви, че наскоро обявеният от банковия гигант на САЩ JPMorgan Chase цифров актив пропуска идеята на крипто, според публикуван на 14-ти февруари tweet.


JPM Coin "пропуска идеята"


Както се съобщава, JPMorgan разкри своята JPM Coin, задвижвана от блокчейн, заявявайки, че първоначално активът ще се използва за увеличаване на ефективността на сетълмента при определени операции. Скоро след съобщението, Garlinghouse отговори в Twitter:


Както се очакваше, банките променят нагласата си към крипто. Но този проект на JPM пропуска идеята - въвеждането на затворена мрежа днес е като стартирането на AOL след IPO на Netscape.

Главният изпълнителен директор обвърза коментарите си със своя по-ранна статия, написана преди две години. В нея, той критикува перспективата за издаване на банкови цифрови монети, които той нарича банкови монети. В предишното си изявление Гарлингхаус твърди, че подобни проекти са заблудени и неизбежно ще завършат с “още по-фрагментиран валутен пейзаж, отколкото днес”:


Ако банките от различни групи от дигитални активи искат да уредят сделките помежду си, те ще трябва да направят пазари между своите уникални цифрови активи или да търгуват между своите цифрови активи и обща валута. Каква бъркотия!

В статията на Bloomberg са цитирани многобройни фигури от индустрията, които твърдят, че JMP Coin може да се превърне в пряка заплаха за Ripple в контекста на пазара на трансгранични плащания и парични преводи за банки и предприятия.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света