НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Брад Гарлингхаус с критика към монетата на J.P. Morgan

ФЕВ. 16, 2019 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Брад Гарлингхаус с критика към монетата на J.P. Morgan

Главният изпълнителен директор на Ripple ( XRP ) Брад Гарлингхаус заяви, че наскоро обявеният от банковия гигант на САЩ JPMorgan Chase цифров актив пропуска идеята на крипто, според публикуван на 14-ти февруари tweet.


JPM Coin "пропуска идеята"


Както се съобщава, JPMorgan разкри своята JPM Coin, задвижвана от блокчейн, заявявайки, че първоначално активът ще се използва за увеличаване на ефективността на сетълмента при определени операции. Скоро след съобщението, Garlinghouse отговори в Twitter:


Както се очакваше, банките променят нагласата си към крипто. Но този проект на JPM пропуска идеята - въвеждането на затворена мрежа днес е като стартирането на AOL след IPO на Netscape.

Главният изпълнителен директор обвърза коментарите си със своя по-ранна статия, написана преди две години. В нея, той критикува перспективата за издаване на банкови цифрови монети, които той нарича банкови монети. В предишното си изявление Гарлингхаус твърди, че подобни проекти са заблудени и неизбежно ще завършат с “още по-фрагментиран валутен пейзаж, отколкото днес”:


Ако банките от различни групи от дигитални активи искат да уредят сделките помежду си, те ще трябва да направят пазари между своите уникални цифрови активи или да търгуват между своите цифрови активи и обща валута. Каква бъркотия!

В статията на Bloomberg са цитирани многобройни фигури от индустрията, които твърдят, че JMP Coin може да се превърне в пряка заплаха за Ripple в контекста на пазара на трансгранични плащания и парични преводи за банки и предприятия.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Крипто милиардер споделя кои два алткойна следи внимателно

В ново интервю за Bloomberg Markets милиардерът каза, че Tezos (XTZ), който има програмируем блокчейн с отворен код, има много от нещата, които търси в крипто проект.“Това, което разлгеждам, е кои са ...
НОЕ. 29, 2021 16:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор предвижда отскок за Биткойн - ето какво мисли за Етериум

Псевдонимният търговец Smart Contracter каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн дава знаци, че корекцията е почти приключила.“Няма признаци за обръщане ‘все още’, но току-що имахме окончате...
НОЕ. 29, 2021 08:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света