НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Резки спадове за Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш и други

ОКТ. 31, 2018 20:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Резки спадове за Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш и други

В рамките на 20 минути, Биткойн получи спад от $7,900 до $7,623.32 по време на писане на статията.


Етериум , Биткойн Кеш, Ripple и на практика целият пазар падна заедно с Биткойн. Най-много загуби Биткойн Кеш, който загуби почти 20% в рамките на последните 7 дена.


Професионалните анализатори и влиятели (инфлуенсъри) предсказваха бичи тренд от миналия месец. Мнозина от тях казваха, че Consensus щеше да бъде катализатор за бичия тренд. Томас Лий бе един от тези хора, проповядващ предстоящите скоци в цените. Дали той се е въползвал от добрата си репутация с не съвсем алтруистични намерения или действително е вярвал в думите си, ще оставим вие да прецените. С текущия спад на Биткойн, мнозина вярват, че не е изключено да видим спад под $7,500 и да се насочи към $6,900, предишната си по-стабилна позиция.

Данните от множество борси показват огромни buy обеми, които се намират под цената от $7,500... Малко вероятно е Биткойн да падне под това, освен ако някой кит не продаде всичките си монети, което може да доведе до понижаване на цените много по-надолу. - каза Dheeraj Ravindran, Биткойн трейдър.


Този текущ спад е много объркващ за повечето инвеститори. Люк Томас смята, че няма медийно внимание, допринасящо за спада. Той каза:

Наистина съм изненадан от начина, по който спада, така става, когато старият г-н Уорън Бъфет каже нещо негативно, може би един от китовете просто е дъмпнал цялото си портфолио. Ах, кога ще свърши това?


Действително, този спад бе неочакван. Застой на цените би бил по-обясним от положението, което наблюдаваме в момента. За по-точни изводи, ще трябва да се разгледаме ситуацията по-обстойно.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх? - JPMorgan

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света