НАЧАЛО Други

Рекордни нива при обема на търговията на Биткойн в Bisq

ОКТ. 22, 2018 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Рекордни нива при обема на търговията на Биткойн в Bisq

Децентрализираният Биткойн обмен Bisq разкри, че октомври 2018 г. се е превърнал в най-успешния месец в историята му, като е осъществил транзакции за над 3 млн. долара.


В контраст на текущата недостатъчна търговска дейност при Биткойн $ 6465.14 -0.19%, произтичаща от ниските цени, Bisq постави нов рекорд за обема на търговията за седмицата, която приключва на 20-ти октомври, показват данни от Coin Dance.

През седемте дни до събота потребителите на Bisq изтъргуваха почти 1,5 млн. долара, биейки предишния рекорд, наблюдаван по време на най-високите цени на Биткойн през декември 2017 г.

Постиженията не останаха незабелязани, тъй като P2P платформите за търговия жънат успех на някои определени пазари.

При Localbitcoins миналата седмица се наблюдаваха и нови висоти, особено с новия бум на пазара на Венецуела.

Както се съобщи по-рано този месец, непопулярни валутни реформи и липса на достъп до Форекс доведоха до масов приток в Биткойн , като търговците се обърнаха към P2P при липсата на надеждни алтернативи.

Последният седемдневен период, проследен от Coin Dance, не беше изключение, като платформата видя второто си най-добро представяне за Венецуела с 1049 BTC. По отношение на силно летливия нов суверенен Bolivar, цифрата е достигала връх от 1,16 млрд. VES.

Южноамериканските пазари характеризираха по-общо тенденциите на Localbitcoins този месец, като Бразилия, Колумбия, Аржентина и Перу, които виждат значителен подем в своето търговско поведение.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света