НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Reality Shares влиза в Биткойн хедж фонд пространството

АВГ. 15, 2018 21:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Reality Shares влиза в Биткойн хедж фонд пространството
 
Калифорнийския мениджър на активи, Reality Shares, се превърна в най-новият конкурент в пространството за Биткойн хедж фондове, предаде aнонимен източник пред Business Insider на 15-ти август.

Reality Shares, които станаха известни в крипто пространството тази година след пускането на първия китайски блокчейн ETF през юни, вече са събрали 25 млн. долара за фонда.


С ограничение от 100 млн. долара, фондът ще бъде "смесица от арбитражни, рискови и насочени стратегии", каза на публикацията неназованият източник, "запознат с плана на фирмата".

Мечият крипто пазар през 2018 г. е затруднил живота на операторите на хедж фондове, които са над 360 през август.

Коментатори от отрасъла изразиха опасения, че продължителното спадане на пазара ще доведе до закриването на над 10% от тези хедж фондове до следващата година.

"Хората бяха способни да се възползват от добра възвръщаемост миналата година, за да се опитат да съберат пари тази година, но тази година ще бъде различна", каза фондовият инвеститор Рик Марини пред Bloomberg за спада през април.

В същото време, корпоративният капиталист, Спенсър Богарт, каза пред CNBC в края на юни, че дейността на хедж фондовете би могла всъщност "изкуствено" да понижи цената на Биткойн.

Ако Reality Shares съберат пълната сума от 100 милиона долара, нейният фонд ще съперничи на само 28, които са преминали тази сума.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Гигантът на музикалната индустрия Beatport ще започне да приема Биткойн плащания

Beatport, най-големият онлайн магазин за диджеи в света, ще започне да приема Биткойн този юни, според доклад от 20-ти април, публикуван от Music Week. Роб Макданиълс, главен изпълнителен директо...
АПР. 20, 2021 19:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

WeWork ще добави Биткойн в баланса си и ще приема крипто плащания

WeWork ще приеме Биткойн, Етериум, USDC и PAX и няколко други криптовалути като плащания за членство за техните споделени работни пространства, както се посочва в тази блог публикация на компанията.&n...
АПР. 20, 2021 19:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн все повече навлиза в ‘мейнстрийма’

Печалбите му се подхранват от нарастващото приемане сред големите американски фирми и финансови компании.Ето няколко стъпки от големи компании, големи инвеститори, банки и платежни процесори, които пр...
АПР. 20, 2021 15:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Борсата OKEx интегрира Lightning Network

Lightning Network е втори слой, който работи върху Биткойн, за да предложи по-бързи и по-евтини транзакции. Борсата обяви интеграцията през февруари. “OKEx има удоволствието да съобщи, че BT...
АПР. 20, 2021 13:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света