НАЧАЛО Други

Qiwi с първата крипто инвестиционна банка

ЮЛИ. 31, 2018 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Qiwi с първата крипто инвестиционна банка

Qiwi утвърди позицията си на най-големия доставчик на услуги за електронни разплащания в Русия, след като стартира първата крипто инвестиционна банка (HASH) в страната.

 


Включвайки се в процъфтяващия крипто пазар, HASH ще предоставя съвети на инвеститорите и ще помогне на заинтересованите компании да конвертират активите си в токени.

През март Qiwi стартира финтех дъщерно дружество Qiwi Blockchain Technology и сега ще настани новото предприятие под този чадър.

Също така, предвид факта, че руската крипто промишленост остава силно нерегламентирана, както в повечето страни, HASH се ангажира да играе с всякакви нови правила, които скоро ще бъдат публикувани.

Разкривайки повече за това, което HASH има, Константин Колцов, който е партньор на проекта Qiwi каза:

Ще създадем международна крипто банка, която ще предлага търговски услуги, научни изследвания и консултации за ICO. Когато съществува подходяща регулация, ще помогнем на компаниите от традиционните сектори на икономиката, като природните ресурси и тежката промишленост, да наберат пари чрез ICO.

За да постигне тази цел, агенцията ще трябва да намери начин за апатията, която фирмите имат към ICO - ситуация, причинена от насищане на пазара с измамни проекти.


В очакване на регулирането на крипто пазара на Русия, което се очаква тази есен, HASH ще продължи да предоставя на инвеститорите в рамките на легалната си юрисдикция, информация за това кои крипто активи да купуват.

Досега Колцов разкри, че редица финтех компании като Bitfury Capital, Itech, InVenture, Target Global, Hosho, Wings и RootStock си партнират с инициативата HASH.

Плановете за стартиране на ICO за 20 млн. Долара за един от първите си клиенти, една неназована частна компания за нефт и газ, също е в ход и биха могли да определят тон за новото начинание.

До голяма степен се очаква, че пристигането на HASH ще осигури подходяща алтернатива за руските банки, които понастоящем са обект на санкции и не могат да заемат от Запада.

Стартирането на ICO, подкрепено от жизнеспособни проекти за блокчейн, ще осигури идеален начин за набиране на средства за тези институции и също така ще позволи на руските инвеститори да постигнат добра ROI с течение на времето.

Сега, първата руска крипто инвестиционна банка трябва да премине през онова, което е било буря за крипто пазара, преди да може да се наслади на най-добрите дни.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света