НАЧАЛО Други

Qiwi с първата крипто инвестиционна банка

ЮЛИ. 31, 2018 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Qiwi с първата крипто инвестиционна банка

Qiwi утвърди позицията си на най-големия доставчик на услуги за електронни разплащания в Русия, след като стартира първата крипто инвестиционна банка (HASH) в страната.

 


Включвайки се в процъфтяващия крипто пазар, HASH ще предоставя съвети на инвеститорите и ще помогне на заинтересованите компании да конвертират активите си в токени.

През март Qiwi стартира финтех дъщерно дружество Qiwi Blockchain Technology и сега ще настани новото предприятие под този чадър.

Също така, предвид факта, че руската крипто промишленост остава силно нерегламентирана, както в повечето страни, HASH се ангажира да играе с всякакви нови правила, които скоро ще бъдат публикувани.

Разкривайки повече за това, което HASH има, Константин Колцов, който е партньор на проекта Qiwi каза:

Ще създадем международна крипто банка, която ще предлага търговски услуги, научни изследвания и консултации за ICO. Когато съществува подходяща регулация, ще помогнем на компаниите от традиционните сектори на икономиката, като природните ресурси и тежката промишленост, да наберат пари чрез ICO.

За да постигне тази цел, агенцията ще трябва да намери начин за апатията, която фирмите имат към ICO - ситуация, причинена от насищане на пазара с измамни проекти.


В очакване на регулирането на крипто пазара на Русия, което се очаква тази есен, HASH ще продължи да предоставя на инвеститорите в рамките на легалната си юрисдикция, информация за това кои крипто активи да купуват.

Досега Колцов разкри, че редица финтех компании като Bitfury Capital, Itech, InVenture, Target Global, Hosho, Wings и RootStock си партнират с инициативата HASH.

Плановете за стартиране на ICO за 20 млн. Долара за един от първите си клиенти, една неназована частна компания за нефт и газ, също е в ход и биха могли да определят тон за новото начинание.

До голяма степен се очаква, че пристигането на HASH ще осигури подходяща алтернатива за руските банки, които понастоящем са обект на санкции и не могат да заемат от Запада.

Стартирането на ICO, подкрепено от жизнеспособни проекти за блокчейн, ще осигури идеален начин за набиране на средства за тези институции и също така ще позволи на руските инвеститори да постигнат добра ROI с течение на времето.

Сега, първата руска крипто инвестиционна банка трябва да премине през онова, което е било буря за крипто пазара, преди да може да се наслади на най-добрите дни.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Биткойн ферма копае на полярния кръг

Градът може скоро да се прочуе с различен тип копаене - сега той е дом на първата Биткойн ферма в Арктика. BitCluster, руският собственик на съоръжението, вече планира разширяване след стартиране на о...
ЯНУ. 19, 2021 17:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руска крипто борса затваря след загуба на повече от $3 милиона

"Нашата услуга е повредена сериозно по технически и финансов начин“, заявиха от Livecoin в събота. "Няма начин да продължим оперативния бизнес при тези условия, затова вземаме твърдо решение да затвор...
ЯНУ. 19, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекордни шортове на щатския долар

"Данните от CFTC отразяват най-големия обрат на седмична база спрямо долара от началото на август 2020 г., като нетният шорт на щатския долар достига най-високата си стойност (в доларово изражение) пр...
ЯНУ. 17, 2021 15:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Финансов съветник предлага на британците да забранят крипто транзакциите

Ливърсидж, собственик на независимата финансова консултантска фирма West Riding Personal Financial Solutions, започна петиция, призоваваща местните финансови власти да спрат крипто транзакциите във Ве...
ЯНУ. 16, 2021 13:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света