НАЧАЛО Други

Qiwi с първата крипто инвестиционна банка

ЮЛИ. 31, 2018 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Qiwi с първата крипто инвестиционна банка

Qiwi утвърди позицията си на най-големия доставчик на услуги за електронни разплащания в Русия, след като стартира първата крипто инвестиционна банка (HASH) в страната.


Включвайки се в процъфтяващия крипто пазар, HASH ще предоставя съвети на инвеститорите и ще помогне на заинтересованите компании да конвертират активите си в токени.

През март Qiwi стартира финтех дъщерно дружество Qiwi Blockchain Technology и сега ще настани новото предприятие под този чадър.

Също така, предвид факта, че руската крипто промишленост остава силно нерегламентирана, както в повечето страни, HASH се ангажира да играе с всякакви нови правила, които скоро ще бъдат публикувани.

Разкривайки повече за това, което HASH има, Константин Колцов, който е партньор на проекта Qiwi каза:

Ще създадем международна крипто банка, която ще предлага търговски услуги, научни изследвания и консултации за ICO. Когато съществува подходяща регулация, ще помогнем на компаниите от традиционните сектори на икономиката, като природните ресурси и тежката промишленост, да наберат пари чрез ICO.

За да постигне тази цел, агенцията ще трябва да намери начин за апатията, която фирмите имат към ICO - ситуация, причинена от насищане на пазара с измамни проекти.


В очакване на регулирането на крипто пазара на Русия, което се очаква тази есен, HASH ще продължи да предоставя на инвеститорите в рамките на легалната си юрисдикция, информация за това кои крипто активи да купуват.

Досега Колцов разкри, че редица финтех компании като Bitfury Capital, Itech, InVenture, Target Global, Hosho, Wings и RootStock си партнират с инициативата HASH.

Плановете за стартиране на ICO за 20 млн. Долара за един от първите си клиенти, една неназована частна компания за нефт и газ, също е в ход и биха могли да определят тон за новото начинание.

До голяма степен се очаква, че пристигането на HASH ще осигури подходяща алтернатива за руските банки, които понастоящем са обект на санкции и не могат да заемат от Запада.

Стартирането на ICO, подкрепено от жизнеспособни проекти за блокчейн, ще осигури идеален начин за набиране на средства за тези институции и също така ще позволи на руските инвеститори да постигнат добра ROI с течение на времето.

Сега, първата руска крипто инвестиционна банка трябва да премине през онова, което е било буря за крипто пазара, преди да може да се наслади на най-добрите дни.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

'Бял хакер' предотврати кражбата на $10 милиона в Етериум

Изследователят на сигурността в блокчейн мрежите 'whitehat samczsun' публикува доклад в Twitter, описващ подробно операция за предотвратяване на кражбата на 25,000 ETH (~10 милиона долара). Според док...
СЕП. 29, 2020 21:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света