НАЧАЛО Прессъобщения

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

12.04.2024 14:39 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

И BTC, често наричан цифрово злато, и ETH, основа на децентрализираните приложения, са свидетели на значителни колебания, олицетворяващи променливия характер на крипто пазара. За разлика от тях Furrever Token (FURR) се очертава като чаровен новак в крипто пространството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предлагайки възможност за до 15Х възвръщаемост, FURR представя примамлива алтернатива, приканвайки инвеститорите да възприемат по-лек и причудлив подход към инвестициите в криптовалути сред потока от BTC и ETH.

Преглед на пазара на Bitcoin (BTC): Колебания на цените на фона на очакването на данните за инфлацията

Към 12 април Bitcoin (BTC) се търгува на цена около $70,800, отбелязвайки почти 1% увеличение спрямо стойността си от вчера. Започвайки в сряда под прага от $70,000, неотдавнашното отдръпване на Bitcoin предизвика спадове от над 5% при много алткойни, особено при Ethereum (ETH).

Като основен фактор за последните пазарни движения се разглежда обявяването на данните за инфлацията в САЩ през март, тъй като се очакваше годишен темп на инфлация от 3.4% и месечно повишение от 0.3%, като базисната инфлация, изключваща елементи като храни и енергия, се очакваше да нарасне с 3.7% на годишна база и с 0.3% на месечна. Проучване на Bloomberg сред икономисти показа очаквания за известно смекчаване на данните за инфлацията през март, което предположи засилен фокус върху потенциално намаляване на лихвените проценти от страна на Фед.

Bitcoin, най-голямата криптовалута, обърна посоката, след като в първия ден на седмицата достигна до $72,668, а на 9 април спадна до $68,381. Въпреки това към момента на изготвяне на статията цената на Биткойн е малко над психологически значимото ниво от $70,000. Освен това данните на CoinMarketCap показват, че от началото на годината цената на Bitcoin се е повишила с 60%.

Преглед на цената на Ethereum (ETH): Консолидация в диапазон на фона на отскок на подкрепата

Понастоящем цената на Ethereum (ETH) се търгува на ниво около $3,530, което отразява близо 1% спад спрямо стойността му от предходния ден. След спада до ключовото ниво на подкрепа от $3,000, Ethereum навлезе във фаза на обширна консолидация в диапазон.

Въпреки консолидацията алткойнът остава ограничен в тесен диапазон между $3,000 и $3,700, като волатилността се очаква да остане потисната, освен ако не настъпи пробив в някоя от двете посоки. Анализът на дневната графика разкрива устойчивост на Ethereum около границата от $3,000, подкрепена от ключовите нива на Фибоначи корекция и ключовата 100-дневна пълзяща средна, разположена на $2,972.

Неотдавнашното ценово действие срещна съпротива близо до горната граница на диапазона, което предполага наличието на продавачи в този критичен момент. Пазарните наблюдатели обаче очакват потенциално бичо съживяване, насочено към преодоляване на този ключов ценови диапазон.

При по-внимателно разглеждане на 4-часовата графика се разкрива формирането на модел на клин в диапазон по време на корективни корекции, което показва потенциално продължаване на преобладаващия бичи тренд при пробив на горната граница.

Въпреки че се сблъска със съпротивата около $3,700, Ethereum изпита забележителен натиск за покупки близо до региона на подкрепа от $3,000, което подчертава доминацията на купувачите на пазара. Този натиск за покупки беше допълнително потвърден от метриката на борсовите резерви, която показва изтегляне на ETH от борсите, което сигнализира за натиск за покупки и подсказва за потенциал за устойчив възходящ тренд.

Furrever Token (FURR): Неустоимата крипто алтернатива за инвеститорите

На пазар, доминиран от гиганти като Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), Furrever Token (FURR) се очертава като чаровна алтернатива, предлагаща на инвеститорите уникална възможност на фона на волатилността на традиционните криптовалути.

Докато BTC и ETH демонстрират колебания, Furrever Token представя освежаващо предложение със своя възхитителен и лесен подход към крипто инвестирането. С текуща цена от $0.00048 и потенциал за до 15Х възвръщаемост, FURR иска да породи статукво, като кани инвеститорите да проучат ново измерение на инвестиционните възможности.

За разлика от сериозното поведение на традиционните криптовалути, FURR влива в крипто пространството неустоима доза чар, съсредоточена около очарователни дигитални котешки изображения. Този причудлив подход не само осигурява на потребителите възхитително изживяване, но и насърчава чувството за общност и споделена радост.

Нещо повече, Furrever Token излиза извън рамките на конвенционалните случаи на използване на криптовалутите, предлагайки екосистема, обогатена със стикери, емоджита и визуализации на тема сладки котки. Това интегриране на забавни елементи не само повишава ангажираността на потребителите, но и отличава FURR от по-сериозните му аналози.

При оценката на легитимността на Furrever Token няколко фактора успокояват потенциалните инвеститори:

  • Смарт договорът на платформата е одитиран, което гарантира някаква сигурност.
  • Ангажимента на екипа се демонстрира от решението му да блокира токените си за една година, което уверява инвеститорите в дълготрайността на проекта.
  • С органичния растеж на общността и активното участие в платформи като Telegram, FURR демонстрира силна и подкрепяща общност.
  • Липсата на данъци за покупка и продажба по време на търговията привлича вниманието на инвеститорите.

Освен това, след като Furrever Token вече е събрал над $720,000 и напредва стабилно през етапите на предварителна продажба, доверието на инвеститорите в потенциала на проекта е очевидно.

В пейзаж, в който доминират BTC и ETH, Furrever Token се откроява като обещаваща и ангажираща алтернатива, предлагаща на инвеститорите не само финансова възвръщаемост, но и сърдечно и приятно преживяване в крипто пространството.

Открийте една от ексклузивните възможности, в етап на предварителна продажба за 2024 г. сега:

Oфициален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.