НАЧАЛО Други

Протести в Coinbase: Компанията съкращава поне 15 човека

ОКТ. 28, 2018 17:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Протести в Coinbase: Компанията съкращава поне 15 човека

Американската крипто борса Coinbase е съкратила "поне" 15 служители, след наемането на 250 тази година, Yahoo Finance цитира неидентифицирани източници на 26-ти октомври.


В един любопитен обрат, след една година обещания за увеличаване на броя на работниците, занимаващи се с експлозивното търсенето на клиентите, компанията потвърди съкращенията в изявление за своите бъдещи практики по наемане.

"Научихме, че някои екипи, които се намират на едно място, са по-ефективни и по-щастливи от ролите си", Yahoo цитира изявлението:

Някои екипи - включително Support, Fraud, и Compliancе - ще наемат служители само в офисите на Coinbase.

Докато Coinbase не потвърди официално колко служители са загубили работата си, "вътрешните" източници в компанията съобщиха, че броят им не е по-малък от 15.

"Хората тук са доста разочаровани от това, а досега висшите ръководители са се справяли зле с комуникациите", каза един източник пред Yahoo.

Coinbase бе изправен пред значителна реакция, която започва през 2017 г., след като приток на потребители към борсата предизвикаха редица технически проблеми и проблеми с обслужването на клиенти. В резултат на това ръководителите обещаха значително да увеличат броя на служителите, които са на разположение за обслужване на оплакванията на клиентите.

Преди уволненията, Coinbase са имали 500 служители от септември, като половината от тях започнаха работа тази година.

През октомври компанията регистрира оценка на стойност $8 милиарда преди предполагаеми планове за стартиране на IPO.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света