НАЧАЛО Прессъобщения

Пропуснали сте последната крипто вълна? Разгледайте PEPE, VC Spectra и Curve DAO преди да поскъпнат

септември 17, 2023 12:39 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пропуснали сте последната крипто вълна? Разгледайте PEPE, VC Spectra и Curve DAO преди да поскъпнат

Pepe (PEPE) и Curve DAO (CRV) са сред водещите алткойни, които се намират в срив поради мечите настроения.

И все пак, като се има предвид спекулативният характер на първия и доминиращата роля на втория в DeFi компаниите, анализаторите смятат, че в бъдеще може да се стигне до подем.

Междувременно VC Spectra (SPCT) влиза в ролята на тъмен кон с още подобър потенциал. Останете тук, за да научите как да постигнете постоянна възвръщаемост, инвестирайки в най-новите блокчейн и технологични стартъпи.

Първо ще погледнем към съответните новини за монетата Pepe. След това към прогнозите на експертите.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Акаунтът на Pepe (PEPE) в Telegram е хакнат

Съобщава се, че каналът в Telegram за меме монетата Pepe е бил хакнат и използван за прокарване на измами и разпространение на дезинформация. Освен това китовете на монетата Pepe вече са започнали да продават огромни количества токени поради нарастващата липса на доверие в проекта.

Последната сага мотивира продавачите още повече, като наскоро PEPE достигна исторически минимум от $0.00000065. Това затвърждава тезата, че PEPE е по-спекулативен от другите меме токени. И все пак, макар и доста малко вероятно, някои прогнози за монетата PEPE намекват за максимална цел от $0.0000150, около 2 пъти по-висока от настоящата ѝ цена.

Сега към VC Spectra (SPCT), предлагаща реална функционалност и реалистичен потенциал за бъдеща стойност.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT), неудържима сила в управлението на активи

VC Spectra (SPCT) е крипто-базиран протокол за управление на активи за нововъзникващи блокчейн и технологични предприятия. Платформата ще работи с техните екипи за създаване на допълнителна стойност, което ще доведе до най-висока възвръщаемост за инвеститорите.

Всеки проект на VC Spectra (SPCT) преминава през интензивна комплексна проверка, като се гарантира, че се избира само “каймакът“.

Нека разгледаме най-добрите характеристики на VC Spectra (SPCT):

  • За разлика от други хедж фондове или мениджъри на активи, не се прилагат минимални депозити.
  • VC Spectra (SPCT) отстоява социално и етично отговорни ценности в своите операции и финансирани компании.
  • Протоколът използва смарт договори, за да предлага прозрачност и да изпълнява необходимите функции за управление на активи без човешка намеса.
  • VC Spectra (SPCT) използва алгоритми за машинно обучение в своя набор от усъвършенствани стратегии за търговия.

Човек може да се присъедини към VC Spectra (SPCT), като притежава функционалния токен SPCT, с допълнителни екстри като достъп до ексклузивни отстъпки за нови ICO-та, право на глас и дивиденти от месечните печалби на VC Spectra.

В етап 3 на предварителната си продажба SPCT е наличен на цена от $0.033. След това, когато платформата стартира официално, токенът ще бъде с 220% по-скъп с нова цена от $0.080.

И накрая, нека се потопим в новините за Curve DAO (CRV).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Curve DAO (CRV) спада до най-ниското си ниво от началото на годината на фона на потенциални по-нататъшни ликвидации

След опустошителната експлозия от юли, довела до загуби за милиони долари, стана ясно, че основателят на Curve DAO (CRV) Майкъл Егоров има тонове дългове. Сега данните за веригата от PeckShieldAlert показват необичайни транзакции, свързани с лидера на Curve DAO (CRV).

Информацията предполага приток на токени на Curve DAO (CRV) в Binance, за който мнозина предполагат, че е свързан с дълга на Егоров от $100 милионa в стабилни монети. Данните от IntoTheBlock за 17 борси също потвърждават масивни поръчки за продажба около нивото от $0.37 – точката, в която търговците планират да ликвидират Curve DAO (CRV).

Според повечето прогнози, дори и Curve DAO (CRV) да се опита да направи бичи поход до края на 2023 г., тя може да достигне само $0.70.

Като цяло е ясно, че фундаменталните показатели на Pepe (PEPE) и Curve DAO (CRV) са мрачни. Така че защо да не диверсифицирате към VC Spectra (SPCT), представяща много повече бичи сигнали през тази година.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.