НАЧАЛО Прессъобщения

Пропуснахте Wall Street Memes (WSM)? – Новата форк версия на Биткойн предлага 100х потенциал

септември 14, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пропуснахте Wall Street Memes (WSM)? – Новата форк версия на Биткойн предлага 100х потенциал

Пропуснали сте WSM? Не се притеснявайте. В града има нова форк версия на Биткойн със 100х потенциал. Bitcoin Spark (BTCS) предизвика хайп в крипто средите, тъй като нейните уникални характеристики, рекордно ICO и обещаващи перспективи са подготвени за експлозивен старт. 

Какво е Wall Street Memes?

Wall Street Memes е меме проект, предвождан от Wall Street Bets общността в Reddit. Той се счита за движение срещу господството на Уолстрийт. Проектът планира да си партнира с платформи и да създаде търговска марка. Основната привлекателност на WSM е потенциалът за печалба на притежателите ѝ при пускането на токена на пазара.

WSM е във фазата на предварителна продажба, като вече е набрала $17 милиона чрез своя уебсайт. Силното присъствие на проекта в социалните медии повишава популярността му, като очакванията са за значителни печалби след листването му на различни борси. 

Какво е Биткойн форк ?

Биткойн форк е фундаментална и радикална промяна в правилата на протокола на BTC блокчейна. Форкът води до създаването на нова и отделeн блокчейн. Новият форк приютява историята на оригиналния блокчейн на Биткойн до определен момент, когато започва различен път с различни правила.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Хард форк представлява значителна и несъвместима промяна в протокола на Биткойн, която обикновено включва промени в правилата за консенсус, като например размера на блока, алгоритъма за доказване на работа или други основни параметри. 

Когато настъпи хард форк, това води до създаването на нова и отделна верига, често с нова криптовалута. Bitcoin Spark (BTCS) е нов форк на Биткойн с нова блокчейн технология с нов консенсусен механизъм, но със сходна токеномика като оригиналния Биткойн (BTC).

Софт форкът включва затягане на правилата, което прави невалидни валидните преди това блокове или транзакции, но не води до създаване на нова валута. Съществуващите възли в мрежата могат да продължат да валидират транзакциите и блоковете в съответствие с новите правила, а нодовете, които не са преминали към по-нова версия, все още ще приемат блоковете. 

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е крипто проект, който привлича вниманието с уникалния си подход към блокчейн технологията. Той въвежда концепцията, позната като доказателство за проце (Proof-of-Process, PoP) като свой консенсусен механизъм, което го отличава от традиционните PoW и PoS системи. PoP подчертава значението на изчислителната мощност. За разлика от PoW, който включва решаване на сложни математически загадки, PoP изисква от потребителите да извършват смислена работа или задачи чрез мрежата на BTCS.

Bitcoin Spark се стреми да преодолее ограниченията и критиките, свързани с PoW, като например потреблението на енергия и мащабируемостта. Целта на PoP е да направи мрежата по-ефективна и екологична, като същевременно запази сигурността и децентрализацията. 

PoP протоколът в BTCS ще интегрира смарт договори и ще даде възможност за разработване на dApps. Това открива възможности за създаване на различни функционалности отвъд простото потвърждаване на транзакции. Потребителите на BTCS могат да предоставят своята изчислителна мощ, като в замяна получават възнаграждения за извършената от тях работа. PoP има за цел да разпределя възнагражденията по-справедливо, за да предотврати прекомерната концентрация на мощност за добив.

ICO-то на Bitcoin Spark предоставя възможност на ранните инвеститори да придобият BTCS токени. Петата фаза на ICO-то предлага един токен на цена от $2.50 и 9% бонуси при покупка, като се очакват 436% потенциални печалби при стартирането на проекта през ноември.

Заключение

Bitcoin Spark представлява иновативен подход към блокчейн консенсуса и децентрализацията, като се концентрира върху това да направи блокчейн технологията по-устойчива и универсална. Проектът е част от развиващия се крипто и блокчейн пейзаж, който се стреми да се справи с предизвикателствата, пред които са изправени съществуващите системи.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.