НАЧАЛО Прессъобщения

Пропуснахте ралито на Bitcoin? VC Spectra предлага потенциална 100x възвръщаемост

октомври 18, 2023 19:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пропуснахте ралито на Bitcoin? VC Spectra предлага потенциална 100x възвръщаемост

Чудите се кое крипто да купите за максимални награди? Нека разгледаме перспективите на Bitcoin (BTC) и VC Spectra (SPCT), за да вземете по-лесно решение.

След съобщение на SEC, пазарът стана свидетел на срив на цената на Bitcoin. Междувременно VC Spectra (SPCT) в момента привлича значителен интерес, като продава близо 350 милиона токена в своите текущи публични предлагания. Това навява на въпроса: Може ли SPCT да съперничи на кралската монета, BTC? Нека проучим прогнозите на експертите и да определим към коя криптовалута да се насочим.

>>КУПЕТЕ SCPT ТОКЕНИ СЕГА<<

Резюме

● Експертите прогнозират, че BTC може да нарасне до $30,000 или да падне до $24,000 до края на Q4.
● VC Spectra (SPCT) се повиши с 587% в публичната си предварителна продажба.

Изявлението на SEC относно приложенията за Bitcoin ETF предизвиква паника

На 29 август Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) направи важно съобщение, което имаше широкообхватни последици за индустрията на криптовалутите, особено по отношение на доминирането на Bitcoin в индустрията.

SEC разкри забавяне в своя процес на вземане на решения относно седем предложения за борсово търгувани Bitcoin фондове (ETF). Този ход, позволяващ максимално удължаване от 240 дни, добави към нарастващото разочарование в общността на криптовалутите относно възприеманото нежелание на SEC да вземе решение относно заявленията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


На фона на тези развития има нарастващ призив за сътрудничество между регулаторните органи и Конгреса за създаване на стабилна рамка за регулиране на криптовалутите. Траекторията на Bitcoin и по-широкия пазар на криптовалути до голяма степен зависи от резултатите от тези дискусии.

След съобщението на SEC, цената на Bitcoin (BTC) отбеляза спад. Преди новината, на 29 август, BTC се търгуваше на цена от около $27,727. Въпреки това, на 14 октомври цената на BTC падна до $26,861, отбелязвайки спад от 3.12%.

По отношение на прогнозата за цената на BTC, много анализатори все още са с мечи настроения. Тези експерти смятат, че нежеланието на SEC да одобри някое от предложенията за Bitcoin ETF от 2013 г. насам ще доведе до нов кръг от откази. При такъв сценарий тези експерти са поставили песимистична цел за своята прогноза за цената на BTC. Те вярват, че Bitcoin (BTC) може да падне до $24,000 до края на четвъртото тримесечие на 2023 г.

От друга страна, бичи експерти са базирали своята прогноза за цената на BTC на технически индикатори като 200-дневната EMA и MACD. Според тези индикатори Bitcoin (BTC) е настроен за възходящ тренд. Ако тази възходяща тенденция се материализира, експертите смятат, че Bitcoin (BTC) може да скочи до $30,000 до 2024 г.

VC Spectra (SPCT) се очертава като бижуто на инвеститора на този пазарен цикъл

Във всеки пазарен цикъл на криптовалутите често се появяват изключителни проекти, които надхвърлят очакванията, като предлагат практична функционалност и впечатляваща възвращаемост. VC Spectra (SPCT) твърдо се позиционира като открояващ се играч в текущия цикъл. Този проект е управляван от общността, прозрачен и децентрализиран хедж фонд за рисков капитал и платформа за търговия, известна със своята приобщаване.

VC Spectra използва смарт договори, за да изпълнява своите операции, с основен акцент върху инвестирането в най-добрите ICO и нови DeFi проекти, за да генерира печалби за своята потребителска общност. Трябва да се отбележи, че потребителите запазват пълен контрол върху средствата си, сигурно заключени в тези смарт договори. Строгите одити, проведени от SolidAudits, потвърдиха сигурността и надеждността на смарт договорите на VC Spectra (SPCT).

Родният токен на платформата, SPCT, играе многостранна роля, обхващаща управление, търговия, инвестиции и управление на активи в рамките на екосистемата VC Spectra. SPCT е BRC-20 токен, включващ дефлационен механизъм за изгаряне.

В момента VC Spectra (SPCT) е в Етап 4 от своята публична предварителна продажба, с цена от $0.055 за токен. Тези, които придобиват VC Spectra токени с тази скорост, потенциално могат да спечелят значително, след като предварителната продажба приключи и SPCT достигне минимум $0.080 на токен. Следователно, опитни търговци са идентифицирали VC Spectra (SPCT) като топ криптовалута, в която да се инвестира.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.