НАЧАЛО Прессъобщения

Прогнози за крипто бичия пазар: Колко високо могат да стигнат THORChain, TRON и Bitcoin Spark?

ноември 12, 2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнози за крипто бичия пазар: Колко високо могат да стигнат THORChain, TRON и Bitcoin Spark?

През последните няколко месеца THORChain, TRON и Bitcoin Spark привлякоха интереса на инвеститорите със силни ценови резултати.

Въпреки това много крипто анализатори вече са съгласни, че пазарът на дигитални активи в момента се намира във бичи фаза.

Заради това се прогнозира, че тези три криптовалути може да поскъпнат значително. Нека разберем колко високо могат да се изкачат те.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Посетете Bitcoin Spark ICO, за да имате втори шанс за ранно присъединяване към Bitcoin

Активността на разработчиците на THORChain се е повишила, колко високо може да стигне RUNE?

Криптовалутата THORChain стана популярна през 2023 г. заради бързото повишаване на цените си. През август монетата на THORChain, RUNE, поскъпна с повече от 100%, когато другите криптовалути отбелязаха спад. 

През октомври RUNE се повиши с повече от 55%, за да премине $3 за първи път от 17 месеца.

Наскоро обаче THORChain попадна в новините заради рязкото нарастване на развойната дейност. Пазарните анализатори предполагат, че увеличението намеква за миграция на повече разработчици към мрежата. В резултат на това те дадоха бича прогноза за цената на THORChain.

Въз основа на ценовите прогнози на пазарните експерти и анализатори THORChain е излязла от низходящия канал и може да се покачи до $10. Това превръща RUNE в една от най-добрите криптовалути, в които да инвестирате.

TRON се превръща в най-добрия блокчейн за преводи на стабилни монети?

Монетата TRON бележи стабилен ръст през 2023 г. Също така, в мрежата се наблюдава съживяване на активността. В доклада, споделен от CoinTrust, се посочва, че мрежата TRON се е превърнала във водещ блокчейн за транзакции със стабилни монети на развиващите се крипто пазари.

Подчертано от доклада, USDT в мрежата на TRON се е превърнал в най-използваната монета за транзакции. Това потвърди доклада от септември, в който се посочва, че на TRON се падат 43% от всички транзакции с USDT.

От началото на годината досега TRX е спечелил повече от 80%, но има да извърви дълъг път, за да достигне $1. Въпреки това цената на TRON не успя да пробие убедително над съпротивата от $0.2.

Анализаторите обаче прогнозираха, че това може да се случи в предстоящия бичи ръст. Според техните прогнози цената на TRON може да до $0.45 през следващия бичи цикъл.

Bitcoin Spark има за цел да доминира на следващия бичи пазар

Хиляди проекти са стартирали чрез предварителна продажба на криптовалути, но малко от тях са имали толкова голямо влияние, колкото Bitcoin Spark. 

Bitcoin Spark е форк версия на оригиналният Bitcoin, така че запазва същото ниво на сигурност, надеждност и поверителност. 

Въпреки това екипът е направил подобрения в кодовете. Най-забележителното от тях е включването на функционалност за смарт договори – функция, която липсва в мрежата на Bitcoin.

Пазарните анализатори прогнозират, че Bitcoin Spark ще привлече разработчици, които искат да надграждат върху Bitcoin. За да даде място на основните dApps в мрежата, Bitcoin Spark е интегрирал нов консенсусен механизъм – Proof-of-Process (PoP).

За Bitcoin Spark бяха направени доста оптимистични прогнози. Анализатори предвиждат, че BTCS може да достигне исторически връх над $50 при следващия бичи пазар. Тъй като се намира в ранните етапи на ICO, според мнозина чрез проекта, много от инвеститорите може да получат втори шанс да се присъединят отчасти към ранните дни на Биткойн.

В момента BTCS се търгува на цена от $3.50 в етап 9 от своето ICO.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.