НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Прогноза за цената на Litecoin за в бъдеще

МАР. 3, 2019 20:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Прогноза за цената на Litecoin за в бъдеще

Прогноза за цената на Litecoin през 2019: Монетата има шанс да достигне стойност от $ 230, но кои са факторите, които допринасят за растежа на LTC?


Като се има предвид пътя на Биткойн, Litecoin изглежда e във възход: той става доста популярен сред инвеститорите и бавно набира цена. Има много голяма вероятност криптовалутата да се търгува над $30 долара през цялата година, но какво ще кажете за най-високите точки?


Фокусирайте се върху цифрите: бъдещето на Litecoin през 2019 година


Въпреки че изглежда, че мечият период е свършил, крипто пазарът все още е силно волатилен. Ето защо извършването на краткосрочни прогнози е доста трудно. Това обаче не обезкуражава аналитичните уебсайтове и хората да правят собствени прогнози.

Така, според публикации на различни крипто сайтове, Litecoin има достатъчно потенциал да достигне границата от $1000. Някои статии споменават числото $2,000 - това изглежда далеч от реалността. На какво се основават тези предложения? Не е ясно.

Тези прогнози обаче са на едно ниво с прогнозите на някои експерти. Например, Джордж Тунг, анализатор на криптовалути, твърди, че Litecoin ще достигне $1500 към края на 2019. Брайън Кели, ръководител на BK Capital Management (LLC), е сигурен, че можем да станем свидетели на цена за LTC от $500 или дори $600 от края на тази година. Макар и консервативен, тази прогноза изглежда близо до реалността.

През ноември 2017 г., Litecoin се търгуваше на $100, а инвеститорите успяха да се възползват от 25x ROI. Ако пазарът отново бъде ударен от възходящата вълна, сценарият може да се повтори: LTC може да скочи от сегашните си $48 на $ 1200. Но какво ще стане ако това не се случи?

Предполага се, че Litecoin може да достигне диапазона от $150 - $230 до края на 2019 г. Как може да се обхожда до такива числа? Първо, през август 2019, възнаграждение за копачите на блок ще бъде намалено с 50%, което може да провокира нарастването на търсенето на дългосрочни грижи.


Какво ще даде началото на растежа на Litecoin?


Ето цялата гама от фактори, които могат да направят Litecoin да скочи:

  • Скоростта на приемане на Litecoin на борсите и онлайн сайтовете постепенно ще се увеличава. Един от примерите за приемане е магазинът Surf Air, който започна да приема LTC плащания.

  • Разбира се, растежът на Litecoin е частично дефиниран от представянето на Биткойн. В момента BTC е във възход. Въпреки това, Litecoin изглежда да се възстанови от мечия период много по-бързо и по-добре.

  • В същото време, докато Bitcoin набира трафик, потребителите започват да се оплакват от нарастващите такси за транзакции и бавните резултати. Тогава вниманието им се обръща към Litecoin с по-ниските си комисионни и по-добра скорост.

  • Очаква се голям приток на трафик на Coinbase - той подкрепя няколко основни крипто актива, включително LTC.


Така Litecoin привлича все повече медийно внимание, което само допринася за неговия растеж. Някои интернет потребители са сигурни, че трябва да достигне до $ 50, за да се "върне на пистата" и да започнат да печелят. Това събитие определено предстои да се случи.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света