НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Експерт от TradingView предвижда цена от $710 за BTCS

октомври 14, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Bitcoin Spark: Експерт от TradingView предвижда цена от $710 за BTCS

Пазарът на криптовалути е вълнуващо приключение, което може да осигури на инвеститорите огромна възвръщаемост на вложения от тях капитал.

Индустрията е силно волатилна, което я прави една от малкото, в които инвеститорите могат да инвестират и да генерират приходи по различни начини. Най-разпространеният начин за получаване на пасивен доход с криптовалута е чрез капиталови печалби.

Капиталовите печалби се постигат чрез закупуване на криптоактиви на преференциални цени и продажбата им на по-високи цени.
Колкото по-голяма е разликата между покупната и продажната цена, толкова по-висок е маржът на печалбата и съответно по-високи са капиталовите печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Това означава, че ранните инвеститори на даден крипто проект реализират най-големи капиталови печалби. Експерт от TradingView прогнозира, че Bitcoin Spark, нов проект за блокчейн, задвижван от криптовалута, може да достигне $710 от сегашната си цена от $3. Ще се случи ли това?

Какво представлява Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark попадна в заглавията на много новинарски крипто сайтове, след като обяви своето ICO събитие през август 2023 г. Bitcoin Spark е DeFi протокол, одитиран от Contract Wolf, самоподдържаща се дигитална икономика и модернизирана мрежа.

Напредничавата функция на Bitcoin Spark се проявява чрез потенциала му да се справи с многобройните предизвикателства, пред които е изправена DeFi индустрията като цяло, чрез големи блокчейн мрежи като Bitcoin и Ethereum.

Bitcoin Spark се откроява сред другите алтернативи на Биткойн поради своята рецесия в областта на иновациите и технологиите. Докато повечето алтернативи на Биткойн се възползват от консенсусния механизъм, познат като доказателство за работа (PoW) или доказателство за залог (PoS), за да валидират своите мрежи и законни транзакции, Bitcoin Spark използва нов консенсусен механизъм, наречен доказателство за процес (PoP), който обединява двете общи валидирания на мрежата.

Доказателството за процес заимства с предимствата на методите PoW и PoS, за да формира основата на сигурността на основната мрежа и да повиши нейната ефективност при използване в Web3 сферата.

Прогноза за цената на Bitcoin Spark

Крипто пазарът е изпълнен с несигурност, което създава повишено състояние на волатилност, което може да действа в полза или против търговците и инвеститорите.

Изборът на по-малко волатилни проекти като Bitcoin Spark обаче поставя инвеститорите на предната седалка в пътуването към успеха, тъй като крипто платформата се представя образцово отвъд пазарните очаквания.

Родният криптоактив на Bitcoin Spark са токените BTCS, които в момента се оценяват на $3 за токен в текущото ICO събитие (понастоящем във фаза 7). По време на тази фаза инвеститорите ще получат 7% бонус върху покупките, разпределени в съответните им сметки в BTCS токени.

С други думи, те ще получат 7% повече BTCS токени от това, за което са платили. Освен това в края на събитието ICO техните инвестиции вече би трябвало да струват с 357%.

Според експерти и анализатори на дигитални валути обаче BTCS токените струват много повече. Неотдавна анализатор от TradingView направи преглед на платформата, разкривайки, че токените BTCS скоро могат да се продават на дребно на цена от $710 и то едва 12 месеца след официалния дебют на крипто борсите.

Ако прогнозата на анализатора се сбъдне, инвеститорите във фаза седем биха могли да очакват над 23,000%. Банките предлагат годишна процентна възвръщаемост от 0.43% само в спестовни сметки, според последните финансови отчети на FDIC.

За повече информация относно Bitcoin Spark:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.