НАЧАЛО Прессъобщения

Проектите, които оглавяват крипто революцията: Разгледайте тези алткойни!

09.03.2024 13:47 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Проектите, които оглавяват крипто революцията: Разгледайте тези алткойни!

Биткойн достигна рекордно високи стойности, предизвиквайки рязко нарастване на свързаните с него ETF-и и привличайки вниманието на шефа на SEC Гари Генслер.

На фона на това се появяват все повече алткойни, които си проправят собствен път в крипто света. Проучването на тези алтернативни дигитални валути може да бъде вълнуващо начинание с техните уникални предимства и потенциал за растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ето защо разбирането на тези алтернативни криптовалути може да бъде от решаващо значение за ориентирането в непрекъснато развиващия се крипто пазар.

Предварителна продажба на BlastUP: Фар във волатилното крипто пространство

Купуването на токени от предварителна продажба може да бъде добра идея, тъй като те са имунизирани срещу дивите колебания на пазара, като цената им е фиксирана на определено ниво. Предсказуемостта е едно от основните предимства на проектите, които са в етап на предварителна продажба като BlastUP. Това е първият launchpad (платформа за стартиране на проекти) на Blast, единственото решение от втори слой, предоставящо доходност за държане на ETH и стабилни монети и първият, който достигна зашеметяващите $1 милиард TVL само за един месец.

BlastUP се ангажира да насърчава стабилна общност, където всички се възползват от взаимния растеж. С амбициозни планове за комбиниране на AI и Web3, BlastUP има за цел да създаде истински възнаграждаваща и безопасна среда за гладкото стартиране на dApps. Нейната функция за скрининг на проектите ще гарантира, че само проекти от висок калибър влизат в нейната общност.

Предварителната продажба на BlastUP е в ход, като предлага приличен шанс да инвестирате в обещаващ актив на ниска цена. Понастоящем цената на токена е по-ниска от бъдещата му цена на листване, така че сега може да е най-подходящият момент да се включите в предварителната продажба.

>> Не пропускайте да се възползвате! Купете BlastUP токена с 50% отстъпка, преди да е станало късно <<

Тези, които закупят BlastUP токени на този етап, получават ексклузивен достъп до Airdrop събития, разпределящ част от безплатните токени. Освен това те могат да получат допълнителни стейкинг награди и да участват в многостепенни пускания на IDO.

BlastUP е във възход, подхранвайки крипто стартъпи с атмосфера, насочена към общността, и иновации в сърцето си. Тя бързо се превръща в център в екосистемата на Blast, като има големи планове до 2026 г. да представи AI инструменти, пазар за общността, инкубационна програма и още инициативи за насърчаване на взаимния растеж. BlastUP е на път да разтърси крипто сцената, така че се качете на борда, преди проектът да има шанс да повиши стойността си.

>> Действайте бързо! Предлагането на токени BlastUP е ограничено – осигурете си място в старта на BlastUP! <<

Атаката на Woofi: Рискове и възвръщаемост за Arbitrum

Атаката на Woofi за $8 милиона срещу пазара на кредити със сигурност поражда съмнение, като потенциално увеличава рисковите фактори за инвеститорите. За Arbitrum (ARB) това може да доведе до волатилност в краткосрочен план. Въз основа на текущата му цена от $2.17 и близкото ниво на съпротива от $2.18, може да видим спад към най-близкото ниво на подкрепа от $1.70 или дори към второто ниво на подкрепа от $1.45.

От друга страна, въпреки новините, дългосрочните възможности за ARB продължават да се появяват, особено с MACD, 10-дневната и 100-дневната проста пълзяща средна, които препоръчват покупка. Като се имат предвид тези показатели и ако пазарът успее да поеме шока от инцидента с Woofi, ARB може да се възстанови и да се насочи към второто си ниво на съпротива от $2.42 в близко бъдеще.

Скок от 210% на Sei: Потенциални печалби и рискове

Този драстичен скок от 210% в цената на Sei не може да бъде пренебрегнат. С тази инерция и текуща цена от $0.90 преминаването на най-близкото ниво на съпротива от $1.05 изглежда постижимо в краткосрочен план. Вървейки нагоре, тя може дори да се насочи към второто ниво на съпротива от $1.2, което би могло да засили доверието на инвеститорите, което потенциално да доведе до по-нататъшни печалби.

От друга страна, Sei остава в рискова територия. Бързото му покачване може да предизвика корекция, при която да се понижи до най-близкото ниво на подкрепа при $0.60 или дори по-далеч до второто ниво на подкрепа при $0.36. Дългосрочната ценова прогноза ще се ръководи от тези нива, както и от средните стойности на движение, като в момента съветваме да се купува. Не забравяйте, че това, което се изстрелва нагоре, може и да се спуска надолу.

Optimism проявява бича динамика, регистрирайки положителни пазарни настроения

Optimism показва бича динамика, като в момента цената на монетата е $4.56. Това предполага положителни краткосрочни пазарни нагласи, тъй като е над 10-дневната проста плъзгаща се средна стойност от $4.06. Макар че най-близките нива на съпротива от $4.32 и $4.95 са доста достъпни, важно е да се следят микротенденциите и пазарните сигнали като RSI, MACD и стохастичния RSI, които показват неутралност.

Ако погледнем в дългосрочна перспектива, непрекъснатият натиск за покупки може да подтикне OP да оспори по-високи нива на съпротива. Все пак трябва да се вземат предвид и най-близкото ниво на подкрепа при $2.95 и втората подкрепа при $2.20. Цената на 100-дневната проста пълзяща средна е $3.20, което предполага подобряване на пазарните нагласи в сравнение с миналото. Като цяло OP е в силна позиция, но трябва да се обмислят и консервативни стратегически ходове.

Заключение

В морето от нововъзникващи алткойни BlastUP изглежда може най-бързо да придобие нужният потенциал. Нейният ангажимент за създаване на възнаграждаваща и безопасна среда за стартиране на dApp, атмосферата, насочена към общността, и иновативните ѝ планове я поставят над останалите в огромната екосистема на Blast. Макар че монети като Arbitrum, Sei и Optimism също имат потенциал, те носят малко по-висок рисков фактор. Именно предсказуемостта и уникалната концепция правят BlastUP интересен избор за опитните инвеститори, които остават в крак с постоянно развиващото се крипто пространство.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 11:10 3 мин. четене

Крипто пейзажът след халвинга на Биткойн: Защо тези меме монети може да са по-добри от Етериум?

След дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн пазарът на криптовалути стана свидетел на неочакван феномен.

24.04.2024 10:31 6 мин. четене

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.