НАЧАЛО Прессъобщения

Привържениците на Chainlink (LINK) и Stellar (XLM) се събират за предпродажбата на Kelexo (KLXO), насочвайки се към 10X великденска награда

01.04.2024 18:38 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Привържениците на Chainlink (LINK) и Stellar (XLM) се събират за предпродажбата на Kelexo (KLXO), насочвайки се към 10X великденска награда

Интересът към крипто пространството непрекъснато се увеличава, както и възможностите. Днес инвеститорите разполагат с повече възможности от всякога и с голямо разнообразие от варианти.

Това обаче не прави процеса по-лесен, тъй като инвеститорите все още трябва да филтрират различните възможности.

В тази статия може да разгледате някои от тези възможности и техните перспективи. Фокусът е насочен към Chainlink (LINK) и Stellar (XLM) както и специалната великденска опция, Kelexo (KLXO) и интересните перспективи в нея.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Анализ на бъдещето на Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) е блокчейн мост, който свързва два свята. Мрежата е създадена, за да даде възможност за функционалност на блокчейн, използвайки данни, получени от реални бази данни и източници. Chainlink (LINK) помага да се свърже Web2 с Web3 със смарт договори, които работят ефективно, използвайки данни извън веригата.

Поглеждайки назад около миналия Великден, Chainlink (LINK) показа значително подобрение, около 2.5 пъти оттогава. Тя се е увеличила със 165.23% в сравнение с преди една година. Chainlink (LINK) се търгува на цена около $19 за единица към момента на писане на статията, като голяма част от ръста му идва през четвъртото тримесечие на 2023 г. и известен напредък през първото тримесечие на тази година.

В по-кратък период Chainlink (LINK) се намира с 3% по-малко от цената си в последния ден на февруари. Въпреки това тя е нараснала с 10% в сравнение с началото на седмицата, когато Chainlink (LINK) се търгуваше на цена от около $17 за единица. При сегашните тенденции се очаква връх за третото тримесечие от $30, като същевременно би трябвало да се задържи над дъното от $17.

Stellar (XLM) с ограничен потенциал?

Stellar (XLM) е децентрализирана мрежа, която дава възможност на разработчиците да правят криптовалути, подобни на парите в брой. С наближаването на второто тримесечие Stellar (XLM) е един от най-обсъжданите токени. Разговори за неговия потенциал и таван се появиха в много пространства. Настоящата му стойност от $0.1436 за Stellar (XLM) ги тласка още по-напред.

По-специално, инвеститорите са любопитни за траекторията на Stellar (XLM) до $1. Предишни прогнози сочеха, че това е възможно през тази година, но сега това изглежда малко вероятно.

От този момент на миналата година до момента на пресата Stellar (XLM) има само 41% увеличение. Съвсем наскоро Stellar (XLM) се увеличи с 13% спрямо края на миналия месец, като през месеца беше регистриран връх от $0.1604. Според настоящите прогнози Stellar (XLM) може да чака цели 6 години, за да достигне $1.

Напредък за Kelexo (KLXO) през Великден

Месец март беше по-добър за Kelexo (KLXO) от повечето други токени. Kelexo (KLXO) регистрира повече регистрации през месеца, тъй като интересът към протокола DeFi продължава да нараства. Някои експерти прогнозират още по-голям интерес към проекта до средата на второто тримесечие.

Kelexo (KLXO) е базирана на Ethereum (ETH) мрежа за P2P кредитиране. Тя свързва заемополучатели и заемодатели, като осигурява бърз паричен поток за първите и пасивен доход за вторите. Тя разполага с усъвършенствани мерки за безопасност, оценка на риска, базирана на изкуствен интелект, и опростена система за плащане, която прави получаването на заеми кратък и ефективен процес.

Тя процъфтява с богати функции като бързи плащания, услуга за размяна без разходи и поддръжка на множество активи. Kelexo (KLXO) се продава за $0.05 за единица на този етап от предварителната си продажба. Това е по-евтино от повечето токени и дава достъп до много предимства на екосистемата Kelexo (KLXO). Най-доброто от тях е пасивният доход, базиран на това колко токена от предварителната продажба имат учаастниците.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.