НАЧАЛО Прессъобщения

Притежателите на Cardano (ADA) и Bitcoin Cash (BCH) се обединяват в очакване на предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF): XRP биковете следят за потенциални 100x печалби

12.03.2024 1:44 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Притежателите на Cardano (ADA) и Bitcoin Cash (BCH) се обединяват в очакване на предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF): XRP биковете следят за потенциални 100x печалби

Във вечно волатилния свят на криптовалутите, пазарните наблюдатели и разпределителите на капитали обръщат внимание на последните събития с участието на Cardano (ADA) и Bitcoin Cash (BCH).

Макар че последното движение на Cardano (ADA) се осъществи до нива, невиждани от повече от година, и по този начин предизвика интерес, стратегическото маневриране на миньорите на Bitcoin Cash (BCH) преди наближаващото халвинг събитие предзвика най-много спекулации.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Raffle Coin (RAFF) си постави за цел да въведе пионер в начина, по който потребителите участват в лотарии чрез блокчейн. От своя страна, XRP биковете гледат към бъдещи печалби на фона на пазарния подем.

Cardano (ADA) се издига нагоре

Една от криптовалутите, изтъкнати през последните няколко седмици на пазара, беше Cardano (ADA), която на 4-ти беше оценена на $0.770 – цена, която не е виждана от 2022 г. насам. След това Cardano (ADA) се задържа стабилно в следващите сесии, като се търгуваше на нива около $0.7. С това увеличение на цената се наблюдаваше и нарастване на обемите на търговия и активните адреси, което може да се разглежда като индикатор за нарастващ интерес и активност в мрежата на Cardano (ADA).

Наближаващият халвинг на Bitcoin Cash (BCH)

Тъй като Bitcoin Cash (BCH) наближава халвинг събитието, насрочено за 4 април 2024 г., в момента миньорите са прекъснали разпродажбите, което би могло да означава единствено, че след халвинга може да последва бичо рали. Част от данните на веригата дори разкриват продължаващото позициониране на дългосрочните притежатели за същото рали, както и че то само е увеличило оптимизма на инвеститорите относно бъдещото представяне на Bitcoin Cash (BCH).

XRP и автоматизиран маркет мейкър (AMM)

Сега идва въпросът, докато XRP и всички слухове относно участието в AMM системата на XRP Ledger преобладават, какво ще бъде въздействието върху екосистемата на Ripple? Главният технологичен директор на Ripple, Дейвид Шварц, заема колеблива позиция по отношение на идеологията за разпределяне на токените XRP в AMM системата и по този начин създаде дебати между нейните поддръжници и противници.

Raffle Coin (RAFF) революционизира участието в лотарии

Именно тук Raffle Coin (RAFF) влиза в играта на традиционните парадигми на лотариите с децентрализирано решение, базирано на блокчейн. Raffle Coin (RAFF) осигурява отворено, прозрачно гласуване в общността, като потребителите споделят прозрачни транзакции, за да печелят в ежедневни, седмични и месечни тегления с незабавно изтегляне на средства. Макар че по време на предварителната продажба цената беше $0.016, Raffle Coin (RAFF) може много лесно да се превърне в новия стандарт за прозрачни проекти за игри и развлечения, които предлагат приятелска среда за игра.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.