НАЧАЛО Други

Приходите на Binance конкурират тези на Nasdaq

АВГ. 30, 2018 21:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Приходите на Binance конкурират тези на Nasdaq

Сравнение, качено на Twitter от Danhua Capital, управляван от директор Дови Уан на 30-ти август, показва, че за този период Binance е направил $ 200 милиона срещу $ 209 милиона за Nasdaq.

 

Крипто обменът Binance продължава да стъписва крипто коментаторите, тъй като данните показват, че платформата е реализирала почти толкова печалба, колкото Nasdaq през Q1 2018.


Цифрата е една от няколкото, свързани с бързия растеж на Binance, която се разпространява сред онлайн общността, като Уан също отбелязва, че обменът победи печалбите за Q1 на Deutsche Bank с почти 50 милиона долара.

Това, добави тя, идва от осеммесечен стартъп с 200 служители срещу 47-годишния Nasdaq с 4,500 служители и 100,000 от Deutsche Bank (която съществува от 1870 г.).
Превръщането на Binance в значителен крипто обмен привлече доста внимание, както положително, така и отрицателно, тъй като разширяването продължава да се ускорява.

Както платформата, така и главният изпълнителен директор Чангпенг Жао наскоро станаха обект на критика по въпроси, вариращи от децентрализация, до твърдения за такси за регистрация на нови токени.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Рап легендата Nas може да направи много пари от листинга на Coinbase

Инвестиционната фирма на Джоунс, QueensBridge Venture Partners, влезе в кръга на финансиране от Серия Б през 2013 г., когато Coinbase набра $25 милиона. По това време компанията се оценяваше на около ...
АПР. 13, 2021 14:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавя търговия с токенизирани акции, започвайки с Tesla

Като начало Binance изброи акции на Tesla, което означава, че потребителите на борсата вече могат да купуват токени на Tesla, представляващи нейните акции. Една акция на Tesla представлява един д...
АПР. 13, 2021 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Публичният листинг на Coinbase наближава: Как ще повлияе на крипто пазара?

В този пазар сме ставали свидетели на много събития за набиране на средства, като ICO и IEO. Но пристигането на IPO в крипто пространството е значително развитие, ръководено лично от Coinbase.Coinbase...
АПР. 13, 2021 08:57 4 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света