НАЧАЛО Други

Приходите на Binance конкурират тези на Nasdaq

АВГ. 30, 2018 21:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Приходите на Binance конкурират тези на Nasdaq

Сравнение, качено на Twitter от Danhua Capital, управляван от директор Дови Уан на 30-ти август, показва, че за този период Binance е направил $ 200 милиона срещу $ 209 милиона за Nasdaq.

Крипто обменът Binance продължава да стъписва крипто коментаторите, тъй като данните показват, че платформата е реализирала почти толкова печалба, колкото Nasdaq през Q1 2018.


Цифрата е една от няколкото, свързани с бързия растеж на Binance, която се разпространява сред онлайн общността, като Уан също отбелязва, че обменът победи печалбите за Q1 на Deutsche Bank с почти 50 милиона долара.

Това, добави тя, идва от осеммесечен стартъп с 200 служители срещу 47-годишния Nasdaq с 4,500 служители и 100,000 от Deutsche Bank (която съществува от 1870 г.).
Превръщането на Binance в значителен крипто обмен привлече доста внимание, както положително, така и отрицателно, тъй като разширяването продължава да се ускорява.

Както платформата, така и главният изпълнителен директор Чангпенг Жао наскоро станаха обект на критика по въпроси, вариращи от децентрализация, до твърдения за такси за регистрация на нови токени.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майк Новограц за крипто пазара: Не съм притеснен

В ново интервю за CNBC, изпълнителният директор казва, че макар крипто пазарите да са преживели тежък момент, институционалният интерес очевидно се увеличава. “Ние задържахме $40,000 при BTC и $2,800 ...
СЕП. 23, 2021 08:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света