НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Придобиването на BitTorrent от TRON бе потвърдено

ЮЛИ. 24, 2018 20:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Придобиването на BitTorrent от TRON бе потвърдено

Дългоочакваното придобиване на BitTorrent, оператора на популярния uTorrent, от TRON бе потвърдено от основателя Джъстин Сън в писмо до общността, публикувано на 24-ти юли.


Протоколът BitTorrent, стартиран през 2001 г., разчита на разпространението на "сийдване" от потребителите, които качват споделено съдържание. В своето писмо Сън празнува софтуера като "генезиса на децентрализираното движение", протокол за блокчейн революцията, отбелязвайки:

Bittorrent е [...] първият децентрализиран интернет протокол с широкомащабно глобално приложение, [който] дори и днес [...] запазва статута си на най-голям децентрализиран протокол в света, след като предаде 40% от ежедневния интернет трафик.

Според Сън, BitTorrent и TRON ще бъдат изцяло интегрирани, като екипите на TRON и BitTorrent се сливат в едно. Днешното писмо подчертава тяхното виждане, което вече бе подчертано многократното в бялата книга на TRON.

Както съобщава Cointelegraph, от края на май циркулират слухове за придобиването. Споменаваше се и съдебният процес на Сън срещу компанията, за която се твърди, че нарушава клаузата за изключителност в началото на преговорите. Делото е окончателно отхвърлено и невалидни подробности около завършването на сделката излязоха през юни.

По време на писане на статията TRON (TRX) е класирана като 11-тата най-голяма криптовалута в световен мащаб, търгувайки се на около 0.04 долара с обща пазарна капитализация над 2.3 милиарда долара, според CoinMarketCap.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ще успее ли Cardano (ADA) да достигне $4 преди края на годината?

Cardano (и родния токен на платформата ADA) се представят забележително от началото на годината. Активът достигна годишна възвръщаемост от близо 1,027%. Въпреки че навлезе в период на голяма консолида...
СЕП. 23, 2021 12:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор коментира пазарния спад

Credible казва на своите 241,400 последователи в Twitter, че следи Етериум да достигне дъно на седмична подкрепа.“Почти стигна целта ми, търся около $2,700 ETH.” Друга монета, която търговецът следи е...
СЕП. 23, 2021 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър забеляза мечи модел при Етериум

Той писа на своите последователи в Twitter, че вижда голям мечи модел, който се формира при криптовалутата.“НЕ казвам, че го вярвам и казвам, че не го шортвам - но дали ви харесва или не, ако притежав...
СЕП. 22, 2021 14:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Найджъл Грийн споделя прогнозата си за Cardano (ADA)

Cardano скоро може да достигне нови върхове, според изпълнителния директор на deVere Group Найджъл Грийн.Найджъл Грийн каза пред Business Insider, че четвъртата по големина криптовалута скоро може да ...
СЕП. 22, 2021 09:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света