НАЧАЛО Прессъобщения

Предвижда се, че Етериум може да нарасне 5х до 2026 г., но според анализатор този BTC форк може да направи 100х

ноември 4, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предвижда се, че Етериум може да нарасне 5х до 2026 г., но според анализатор този BTC форк може да направи 100х

Етериум отдавна се смята за една от най-добрите криптовалути и прогнозите за ценовия му потенциал предизвикват вълнение.

Standard Chartered прогнозира, че ETH, втората по големина криптовалута, може да увеличи стойността си над пет пъти до 2026 г. спрямо сегашната си цена. В същото време Bitcoin Spark (BTCS), форк на Биткойн, крие потенциал да нарасне със зашеметяващите 100х стойността си, според крипто наблюдатели и анализатори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Какво представлява Етериум?

Етериум (ETH) е блокчейн платформа с отворен код, която улеснява дигиталните транзакции в P2P мрежа и е дом на втората по големина криптовалута – ETH, като единствената криптовалута с по-висока стойност е Биткойн. Етериум направи революция в интернет базираните приложения, като предложи на потребителите по-голяма автономия.

Неговият децентрализиран подход елиминира посредниците, като ги заменя със смарт договори, които автоматично изпълняват предварително определени правила, намалявайки зависимостта от трети страни като правителства и банки. Етериум се състои от множество компютърни системи (възли), всяка от които съхранява основната система на Етериум – Етериум Виртуална Машина (EVM).

Всяко действие в Етериум (транзакция) се записва в блок, проверен от миньори. Газът на Етериум е такса, която потребителите плащат за транзакциите. Тя възнаграждава валидаторите и регулира броя на действията за транзакция, като осигурява сигурността на блокчейна и предотвратява спама. Когато търсенето е голямо, таксите за газ се увеличават, така че само тези, които са готови да платят повече, ще извършват транзакции.

Етериум излиза извън рамките на простите транзакции, където потребителите могат да участват в сложни транзакции с помощта на смарт договори. Страните се договарят за определени условия за изпълнение на предварително уговорена транзакция и след като условията бъдат изпълнени, договорът се активира, предоставяйки Етериум на участващата страна. Смарт договорите могат да обхващат различни цели, като например заеми, авторски възнаграждения на музиканти, заявки за данни, игри и др.

Докато Bitcoin Spark се стреми към дигитална алтернатива на традиционните валути, Етериум служи като основа за dApps. Тези dApps, включително смарт договори, незаменяеми токени (NFT) и децентрализирани финансови приложения (DeFi), могат да бъдат проектирани за различни цели. Децентрализацията на Етериум, полезността на ETH и разширяващата се екосистема от приложения го правят популярен.

Според банката ETH може да достигне $8,000 в рамките на две години. Този потенциален скок се дължи на все по-широкото използване на Етериум в смарт договорите, игрите и токенизирането на традиционни активи.

Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е високопроизводителен криптопроект на ръба на експлозивен старт. В деветата си фаза на ICO-то цената на токена BTCS се повиши до $3.50 долара, с 5% бонус за допълване и очаквана възвръщаемост на инвестицията от 300%.

Притежателят на ранната първа фаза може да реализира 100Х при стартирането на проекта с цена от$10, като минималната възвръщаемост на инвестицията от 800% вече е заключена.

BTCS е форк на Биткойн с мисия да изравни условията на конкуренция, като разгърне достъпна инвестиционна алтернатива и всеобхватна платформа за добив, лишена от бариери за навлизане. Платформата BTC издържа централизиран процес на добив, докато платформата BTCS дава възможност на всеки желаещ да добива чрез отдаване на устройства под наем и опростен процес.

Миньорите могат да използват смартфон или всяко друго стандартно устройство, за да добиват BTCS. Приложението Bitcoin Spark осигурява справедливи възнаграждения чрез усъвършенствани алгоритми.

BTCS изобразява стабилна инфраструктура и прозрачни системи чрез своите сертификати за одит и KYC. Нейните перспективи включват смарт договори, dApps и Bitcoin Spark Wallet за управление и съхранение на токени BTCS.

Платформата ще изпълнява мисията си чрез многопластова система, работеща независимо към една и съща крайна цел. Системата ще гарантира сигурност, прозрачност и самоподдържаща се инфраструктура. Миньорите в системата BTCS са обект на протокола Proof of Process, включващ стейкинг и принос на мощност на устройството. Те могат да внасят своите ресурси и мощност виртуално и гъвкаво да разпределят времето и наличността на наетите от тях ресурси.

BTCS гарантира, че функциите на устройствата на потребителите са непрекъснати. BTCS модерира наличното използване и разпределя възнагражденията чрез нелинеен метод, за да възпрепятства прекомерния контрол.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.