НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Предстоящият хард форк на Етериум за 2018 г.

ОКТ. 13, 2018 19:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Предстоящият хард форк на Етериум за 2018 г.

Кодери програмиращи с отворен код, които подкрепят проекта Етериум, казват, че следващият ъпгрейд на системата, Constantinople, следва своя график за освобождаването през ноември.


Разкрито на среща на разработчиците в петък, присъстващите заявиха, че ъпгрейдът вече е кодиран във всички основни клиенти на Етериум, включително тези от фондация Етериум и стартъпа Parity от Обединеното кралство, най-популярните версии на софтуера, който сега движи над $20 милиарда в крипто.

Поради тази причина, разработчиците заявиха по време на срещата, че надстройката вероятно ще се появи на живо тази година. Все още не е уточнена окончателна дата, в която времето за активиране - задействано в даден блок - ще бъде вградено в кода.

Както вече беше съобщено, Constantinople включва пет несъвместими промени в мрежата, вариращи от оптимизация на малки кодове до по-противоречиви промени като намаляването на възнаграждението за копаене за всеки блок от транзакции.

Първо се иска Constantinople да бъде изпробван в тестнет на Етериум наречен Ropsten, главната платформа за тестване на нов код, което трябва да се случи тази неделя.

Миналата седмица тестът беше отложен поради грешка, открита в една от петте промени на Constantinople. По време на срещата на разработчиците обаче, няколко клиенти на Етериум софтуера потвърдиха, че те са до голяма степен готови да продължат с тестването.

"Основните разработчици са развълнувани за предстоящото пускане на тестнета на Constantinople", каза Хъдсън Джеймисън, комуникационен офицер за фондация Етериум.

Той добави:

Ние сме на прав път, за да се надяваме, че ще пуснем Constantinople в главната мрежа, по-малко от месец след Devcon.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света