НАЧАЛО Прессъобщения

Предпродажбата на DeeStream подчертава 100Х потенциала, докато NEAR Protocol и Uniswap светят в зелено

31.03.2024 20:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предпродажбата на DeeStream подчертава 100Х потенциала, докато NEAR Protocol и Uniswap светят в зелено

Докато криптовалути с големи имена като NEAR Protocol (NEAR) и Uniswap (UNI) отбелязват корекции, DeeStream (DST) поражда вълнение на настоящия крипто пазар.

Всъщност монетата вече отбеляза рязък ръст по време на текущата си предварителна продажба. Поради тази причина безброй лица сега се втурват към вторият ѝ етап. Както повечето опитни трейдъри знаят, ранното купуване на обещаващи проекти понякога води до огромни печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DeeStream (DST) набира толкова голяма популярност, че много пазарни анализатори я определят като следващата 100Х криптовалута през 2024 г. Тъй като DeeStream (DST) се бори да направи революция на пазара на стрийминг, който се очаква да достигне $247 милиарда до 2027 г., тази ценова прогноза изглежда много правдоподобна.

NEAR Protocol (NEAR) се покачва на седмичната графика

Напоследък NEAR (NEAR) е изправен пред положителна тенденция. През изминалата седмица цената на NEAR Protocol (NEAR) се покачи от $6.5 до $7.3, което представлява ръст от 12%. Пазарната му капитализация също се покачи от $6 милиарда на $7.8 милиарда за това време.

Освен това техническият анализ на NEAR Protocol (NEAR) показва оптимистична картина. Например, NEAR Protocol (NEAR) се търгува над 50- и 100-дневните си ЕМА. Освен това 22 технически индикатора показват сигнали за покупка на тази криптовалута. Поради всички тези причини експертите в областта на криптовалутите направиха бича прогноза за цената на NEAR Protocol (NEAR). Те прогнозират поскъпване на криптовалутата до над $8 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Uniswap (UNI) показва печалби на седмичната графика

Uniswap (UNI) е друга криптовалута, която показва зелени цветове на ценовите си графики. Според данни на CoinMarketCap цената на Uniswap (UNI) е скочила от $11.7 до $12.9 през последните седем дни. Също така, пазарната ѝ капитализация скочи от $6.50 илиарда на $7.90 милиарда.

Въпреки това Uniswap (UNI) може да поскъпне отново. Техническият анализ на Uniswap (UNI) показва, че 23 индикатора са в зелено. Освен това Uniswap (UNI) сега се търгува над 50- и 100-дневните си ЕМА. Поради тази причина известни пазарни анализатори прогнозират, че Uniswap (UNI) ще достигне стойност от $16.68 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

DeeStream (DST) притежава отличен потенциал за дългосрочен растеж

На фона на тези корекции и колебания DeeStream (DST) попадна в заглавията на вестниците. Тази предстояща стрийминг платформа може да направи революция на пазара на стрийминг. Този отрасъл се оценява на $160 милиарда през 2024 г. и може да достигне $247 милиарда до 2027 г.; по този начин включването само на 1% от него може да генерира милиони. За разлика от традиционните платформи, DeeStream (DST) ще бъде първата децентрализирана платформа за стрийминг, което означава, че вече няма да има дълги проверки за изплащане или високи такси. Освен това DeeStream (DST) ще позволи пълна свобода на словото, стига то да е законно, така че вече няма да има несправедливи забрани.

Токенът DeeStream (DST) ще захранва тази платформа. Сега той е в етап 2 на предварителната си продажба и струва само $0.055. Експертите в областта на криптовалутите обаче прогнозират 100-кратен скок, след като през 2024 г. първокласни борси регистрират токена DeeStream (DST). Тези, които купят този токен по време на предварителната му продажба, ще получат ранен достъп до алфа и бета тестването на платформата и 50:50 дял с DeeStream (DST).

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.