НАЧАЛО Други

Повечето дигитални токени \"ще бъдат занулени\"

ФЕВ. 14, 2019 16:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Повечето дигитални токени \"ще бъдат занулени\"

Бари Силбърт, главен изпълнителен директор и основател на Digital Currency Group и Grayscale Investments заяви, че по-голямата част от дигиталните токени няма да имат стойност в дългосрочен план, съобщават CNBC на 13-ти февруари.


В интервю със CNBC, Силбърт каза: "Нямам доверие към огромното мнозинство от дигитални токени и вярвам, че повечето ще се занулят". Той добави, че "Почти всяко ICO е просто опит за набиране на пари, но няма полза за самия токен. "

ICO претърпяха бум в края на 2017 и началото на 2018, последван от срив, след като цените спаднаха, а държавните и федералните регулатори се справиха с проекти, които противоречаха на законите за ценните книжа.

По-рано днес бе съобщено, че данните от CoinSchedules показват, че оценките на ICO достигат равнища точно над тези, наблюдавани през януари 2017. Данните показват, че миналия месец $291,6 милиона бяха набрани от ICO, което е около 19 пъти по-малко от набраните $5,8 милиарда през март, миналата година.

Въпреки низходящите си възгледи за ICO токените, Силбърт все още остава оптимист за Биткойн (BTC), като според съобщенията, той е ранен инвеститор. Докато Биткойн има "наистина грозна техническа диаграма", спрямо мнението на Силбърт, той "спечели надпреварата да бъде дигиталното злато".

Майк Новограц, бивш партньор на Goldman Sachs и основател на крипто-търговската банка Galaxy Digital, каза днес, че Биткойн е уникален сред криптовалутите. Що се отнася до използването на най-голямата криптовалута като потенциално съхранение на стойност, Новограц каза:

В периодичната таблица има 118 елемента, а само един е злато. Биткойн ще бъде дигитално злато, място, където имате суверенни пари, не са американски или китайски. Суверенитетът струва много, както и трябва.

Digital Cur ren cy Group на Силбърт е една от няколкото компании, създали Блокчейн Асоциацията, първата лобистка група, представляваща блокчейн индустрията във Вашингтон, окръг Колумбия. Друг основоположник на организацията включва борсата Coinbase и технологичния стартъп Protocol Labs.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

YouTube обмислят добавянето на функционалност за NFT

В годишно писмо до създателите, изпратено във вторник, Уоджиски каза, че YouTube вижда Web3 като източник на вдъхновение за нови начини за подобряване на платформата.NFT идват в YouTubeYouTube се прис...
ЯНУ. 26, 2022 19:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто борсата FTX затвори кръг на финансиране за $400 милиона

Според Reuters, американският филиал на FTX приключи кръг за финансиране от $400 милиона в сряда, воден от SoftBank Group Corp, Temasek Holdings, Paradigm и Multicoin Capital.Американският президент н...
ЯНУ. 26, 2022 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света