НАЧАЛО Други

Повечето дигитални токени \"ще бъдат занулени\"

ФЕВ. 14, 2019 16:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Повечето дигитални токени \"ще бъдат занулени\"

Бари Силбърт, главен изпълнителен директор и основател на Digital Currency Group и Grayscale Investments заяви, че по-голямата част от дигиталните токени няма да имат стойност в дългосрочен план, съобщават CNBC на 13-ти февруари.


В интервю със CNBC, Силбърт каза: "Нямам доверие към огромното мнозинство от дигитални токени и вярвам, че повечето ще се занулят". Той добави, че "Почти всяко ICO е просто опит за набиране на пари, но няма полза за самия токен. "

ICO претърпяха бум в края на 2017 и началото на 2018, последван от срив, след като цените спаднаха, а държавните и федералните регулатори се справиха с проекти, които противоречаха на законите за ценните книжа.

По-рано днес бе съобщено, че данните от CoinSchedules показват, че оценките на ICO достигат равнища точно над тези, наблюдавани през януари 2017. Данните показват, че миналия месец $291,6 милиона бяха набрани от ICO, което е около 19 пъти по-малко от набраните $5,8 милиарда през март, миналата година.

Въпреки низходящите си възгледи за ICO токените, Силбърт все още остава оптимист за Биткойн (BTC), като според съобщенията, той е ранен инвеститор. Докато Биткойн има "наистина грозна техническа диаграма", спрямо мнението на Силбърт, той "спечели надпреварата да бъде дигиталното злато".

Майк Новограц, бивш партньор на Goldman Sachs и основател на крипто-търговската банка Galaxy Digital, каза днес, че Биткойн е уникален сред криптовалутите. Що се отнася до използването на най-голямата криптовалута като потенциално съхранение на стойност, Новограц каза:

В периодичната таблица има 118 елемента, а само един е злато. Биткойн ще бъде дигитално злато, място, където имате суверенни пари, не са американски или китайски. Суверенитетът струва много, както и трябва.

Digital Cur ren cy Group на Силбърт е една от няколкото компании, създали Блокчейн Асоциацията, първата лобистка група, представляваща блокчейн индустрията във Вашингтон, окръг Колумбия. Друг основоположник на организацията включва борсата Coinbase и технологичния стартъп Protocol Labs.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света