НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Потребителите на WooCommerce могат да приемат Биткойн без такси

АВГ. 5, 2018 12:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Потребителите на WooCommerce могат да приемат Биткойн без такси
Адаптирането на криптовалути от страна на търговците остава относително ниско. Това се дължи основно на нестабилността на пазара и регулаторната несигурност.

Нов инструмент от Coinbase ще позволи на всеки собственик на магазина на WooCommerce да приема Биткойн плащания. Това е още една стъпка към придвижването на крипто от спекулантите към ръцете на действителните потребители.

WooCommerce и крипто


С повече от 49 милиона тегления, WooCommerce, работещ с WordPress, е една от най-популярните онлайн платформи за електронна търговия. Лесно е да се създадат и да се предлагат с вече интегрирани основни начини на плащане (PayPal, Cash и BACS), а допълнителните платежни шлюзове са лесни за добавяне чрез плъгини. И сега, с помощта на Coinbase, собствениците на сайтове могат да добавят криптовалути към списъка на поддържаните начини на плащане.

Новата приставка е свързана с потребителски контролиран портфейл на Coinbase. Потребителите на WooCommerce могат да приемат всички големи криптовалути, поддържани от борсата. Той е част от отворения план за разширяване на финансовата система на Coinbase. Като не действа официално като платец в централизиран вид, могат да се установят сделки от тип "peer-to-peer". Този подход премахва и всички ненужни такси от уравнението.

Това е доходоносна възможност, която търговците да проучат. Без допълнителни такси, тази приставка е най-евтиното решение за приемане на глобални плащания. В същото време Биткойн и алткойн остават изключително пъргави и нестабилни. Без директно преобразуване във фиатна валута, хеджирането срещу волатилността става невъзможно. Това е нещо, което собствениците на сайта на WooCommerce трябва да имат предвид.

Положителни новини за BTC и LTC


Новата приставка за WooCommerce понастоящем поддържа само BTC и LiTC. Bitcoin Cash и Етериум ще бъдат въведени в бъдеща версия. В това отношение не е предоставена точна времева линия. Това обаче не е първото нахлуване на Coinbase в електронната търговия. Технологията им може да се намери и в платформата Shopify webstore.

За индустрията на криптовалути това е голямо развитие. Биткойн и алткойн често се възприемат като инвестиции. С тази нова приставка, валутният аспект на тези проекти отново застава на централно място. Въпреки че не може да направи голямо въздействие веднага, плъгинът на Coinbase може да отвори много врати.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пенсионен фонд в САЩ ивестира в Биткойн

Този път, Houston Firefighters’ Relief and Retirement Fund реши да инвестира в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), двете най-големи криптовалути в света. Това е един от първите пенсионни фондове, които инв...
ОКТ. 23, 2021 15:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света