НАЧАЛО Финтех

Потребителите на Revolut ще могат да теглят Биткойн до външни портфейли

МАЙ. 1, 2021 11:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Потребителите на Revolut ще могат да теглят Биткойн до външни портфейли

Базираната във Великобритания дигитална банка Revolut случайно обяви, че платените клиенти ще могат да изтеглят Биткойн от платформата.

 

Съобщението беше направено чрез публикация в блог, която вече е изтрита поради грешка при планирането, съобщава AltFi.

 

Бета съобщението беше определено за следващата седмица в четвъртък. В публикацията Revolut посочи, че освен Биткойн, платформата планира да добави още цифрови активи за изтегляне.

 

Revolut отбелязва, че за да изтеглят BTC, потребителите ще добавят само адрес на портфейла, ще въведат сумата на актива и ще имат достъп до крипто.

 

Като бета версия, клиентите, които плащат за ‘метален план’, ще имат лимит да теглят 1,000 паунда на месец или 500 паунда на ден.

 

Преди блог публикацията Revolut направи вътрешно съобщение до служителите, заявявайки, че един служител е използвал успешно функцията.

 

Огромен крайъгълен камък за обявяване. Нашата обществена бета версия за теглене на крипто вече е стартирана за всички отговарящи на условията потребители (метални клиенти във Великобритания). 🚀 И. . . първият ни потребител, който не е служител на [Revolut], сега успешно изтегли Биткойн в собствения си портфейл и тази транзакция се записа в блокчейна”, каза Revolut в съобщение до служителите.

 

Фирмата твърди, че всички активи са в студено съхранение с някои от реномирани крипто попечители.

 

Revolut отбелязва, че партньорът за блокчейн анализ платформата ще провери всички външни крипто адреси, за да предотврати пране на пари чрез функцията за теглене.

 

В момента Revolut предлага над 20 различни криптовалути, които потребителите могат да купуват и продават чрез приложението на Revolut.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Free Bitcoin МАЙ. 1, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Evgeni Ivanov МАЙ. 3, 2021 Спечелете безплатно doge, btc или ether https://rollercoin.com/?r=k9zrw7x4
Изкажете мнение
Още Финтех новини

Revolut пуска тегления на Биткойн

Revolut за първи път добави търговия с BTC, LTC и ETH за потребителите през 2017 г., но досега те успяха да го изтеглят само като фиат. Финансовата технологична компания обяви днес бета стартирането н...
МАЙ. 7, 2021 15:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

PayPal ще пуска собствена криптовалута?

Приемането на крипто сред големите компании продължава да расте. Този факт е илюстриран от други скорошни дискусии на компании, като главния изпълнителен директор на eBay Джейми Ланон, който обсъди но...
МАЙ. 6, 2021 16:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дигиталният юан на Китай няма да детронира долара, според комисарят на SEC

Тъй като интересът към дигиталните валути нараства, започваме да виждаме, че някои наистина големи имена се ангажират с пространството. Народната банка на Китай е едно такова име, което също реши да п...
МАЙ. 1, 2021 16:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Български финтех стартъп набра $20 милиона в последния си инвестиционен кръг

По същество компаниите, преминаващи към Payhawk, могат да заменят няколко услуги, които вече използват и които не взаимодействат добре помежду си. Payhawk ви позволява да издавате корпоративни карти з...
АПР. 23, 2021 12:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света