НАЧАЛО Прессъобщения

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

17.04.2024 11:59 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

Предпродажбата на Dogecoin20 (DOGE20) се проведе през целия март и първоначално беше планирано да приключи в събота, 20 април, но екипът го приключи по-рано и премести датата за получаване на токена за 12 на обяд българско врме, четвъртък, 18-ти април, когато токенът ще се появи и на децентрализираните борси (DEX).

Двудневният старт на проекта може тактически да използва възходящия потенциал на халвинга на Биткойн и деня на Dogе и да доведе до летящ старт за новия меме токен. Dogecoin20 вече се очертава като огромен хит сред инвеститорите на меме монети поради простата си натура: това е Dogecoin, но по-чист, по-екологичен и предлага повече приложение и стойност благодарение на съвместимостта с Етериум и възможността си за стейкинг.

С наближаването на деня на Doge и с новата си дата на стартиране, Dogecoin20 може да генерира стабилни печалби в краткосрочен план. Допълнително халвингът на Биткойн исторически винаги носи със себе си покачване на цените на криптовалутите.

Посетете Dogecoin

Халвингът на Биткойн и деня на Doge. Възможност за бърза печалба?

Като меме токен с талисман куче и предлагащ стойностно предложение, Dogecoin20 може генерира огромно потенциална печалба както заради халвинга, така и от деня на Doge.

Предстоящият халвинг на Биткойн е събитие, което директно движи цените на криптовалутите и се случва приблизително веднъж на четири години. Всеки халвинг намалява наполовина BTC наградите на Биткойн миньорите.

Халвингът засяга пряко всички криптовалути, включително и Dogecoin20. Намаляването на новото предлагане на Биткойн, но запазването на нивото на търсене, означава че неговата стойност потенциално ще се повиши. Ръста в цената на Биткойн тази година вече беше подпомогнат от новото институционално търсене след стартирането на 11 одобрени от САЩ борсово търгувани фондове (ETF) за BTC през януари.

ETF-ите дават възможност на всеки с брокерска сметка да купува и държи Биткойн и да използва движението на цените му чрез регулиран инвестиционен инструмент. Инициативата успя да спечели някои от по-традиционните инвеститори на Уолстрийт и добави допълнителна стойност към целия пазар.

На първия ден от 2024 г., крипто индустрията имаше обща пазарна капитализация от около $1.65 трилиона. Оттогава тази цифра е нараснала до $2.41 трилиона до голяма степен благодарение на хайпа около ETF-ите  и стабилните институционални притоци.

А Dogecoin20 се възползва перфектно от магията на деня на Doge и предстоящия халвинг и потенциалният растеж на токена изглеждат без граници.

Посетете Dogecoin

Dogecoin20 е ERC-20 Dogecoin алткойн, базиран на Етериум

Как по-точно функционира DOGE20? Да започнем с това, че „20“ е препратка към стандарта за токени ERC-20, сбор от смарт договори на Етериум, които са в основата на всеки токен в мрежата, от меме монети като SHIB, PEPE и FLOKI до помощни токени за DEX като Uniswap или токени от втори слой като Polygon (MATIC) и Chainlink (LINK).

Това прави Dogecoin20 значително по-евтин, по-бърз и по-екологичен за използване от Dogecoin. Това е така, защото Етериум използва енергийно ефективен механизъм Proof-of-Stake (PoS), при който миньорите с най-висок залог валидират най-много транзакции и получават най-много награди за копаене.

За сравнение, оригиналният Dogecoin използва по-старата технология, която захранва Биткойн: Proof-of-Work (PoW), при която миньорите с най-много мощност/хардуер валидират най-много транзакции. Още през август 2023 г. Етериум обработваше един милион транзакции на ден. За сравнение, Биткойн обработи 550,000 транзакции за целия този месец.

Като се имат предвид технологичните предимства на Dogecoin20 пред по-утвърдените съперници, заедно с положителни фактори като халвинга на Биткойн и деня на Doge, решението на Dogecoin20 да стартира два дни по-рано от първоначалния график е много хитро решение, която може да донесе огромна възвръщаемост в краткосрочен план.

Посетете Dogecoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.